Reklama

Reklama

Sněhová královna

  • Rusko Sněžnaja koroleva (více)
Trailer 2

Animovaný příběh natočený na motivy světoznámé pohádky od Hanse Christiana Andrsena. Sněhová královna uvalí na zemi kletbu a všude zavládne nekonečná zima. Neutichající polární vítr ochladí lidská srdce a z nich se vytratí všechna radost. Děvčátko Gerda spolu s fretkou Lutou a skřítkem Ormem se vydají na dlouhou cestu do paláce Sněhové královny, aby zachránili jejího bratříčka Kaye a navždy vysvobodili zemi z věčného sněhu a mrazu. (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (46)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Do tohoto animáku jsem viděl pouze jeden ruský animák a to byla neskutečná sračka takže hodně velké zlepšení. Bohužel filmu chybí humor a vtipné postavy (ten trol mě vtipný nepřišel, ale děti do 7 let budou nadšené) a i dialogy a některé scény váznou. Například král co chce rozřezat Gerdu dat půlku svým dětem a nakonec radš podpálí vlastní zámek než, aby se dělil je velký úlet i na animák nemluvě o psycho ženské a jejími květinami . Nejvíce zde zamrzí hudební stránka, která nic nenabídne jediná ukázka jakéhosi songu přijde až na konci. 60 procent takový Frozen nabídl daleko lepší zpracování. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

sou vtipný komentáře od lidí, co nadávají na ruská hovada :-) ta pohádka je udělaná přesně podle amerických šablon, v akčních scénách to nahnali až do extrému, hudba je moc epická. Ale jinak jde o klasiku, postavička putuje s pár zastávkami za bubákem, doprovází ji roztomilý zvířátko a na konci sou všichni šťastní ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to zlé, ale není to ani skvělé. Je vidět, že se tvůrci pokusili o příběh, který má děj, ale bohužel zůstali u toho, že je to celé takové klišovité a není zde úplně originální nápad. Animace překvapivě není špatná, ale ta zbytečná snaha o roztomilost mi moc neseděla. Celkově spíše takový průměr, až podprůměr. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Postavami, příběhem a atmosférou se mi to líbilo o něco víc než Disney a jeho Ledové Království, které jsem viděl nedávno a to tady ani nezpívaly. Jistě co se animace týká, tak na již zmiňovaného Disneyho to rozhodně nemá, ale i tak byla animace vcelku povedená. Navíc hlavní hrdinka Gerda byla velice sympatická a roztomilá a skřítek (snow troll) Orm byl naprosto super. Zkrátka příjemná pohádka. 6,2/10 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Je to fajn, že sa Rusi snažia priniesť svoju animovanú rozprávku a hoci to nebolo nič výnimočné, tak musím povedať, že nebolo to to absolútne najhoršie čo by som videl. Hrdinovia sú trošku klišé, ale myslím si, že majú niečo do seba a rád som sledoval ich cestu. Záver je síce trošku pritiahnutý za vlasy, ale už som videl aj horšie. A animácie... tiež som videl horšie. Neviem sa nad tým rozčuľovať, lebo viem, že tvorcovia sa snažili a dali do toho dávku srdca. Možno nebol dobrý nápad z toho robiť potom sériu, ale na druhú stranu, nemôžem povedať, že by som si ich "Sněžnaju korolevu" neužil. Ale áno, našiel som si tam pár momentov. Nie je to perfektné ani dobré, ale myslím si, že do kategórie okey to spadá. Aspoň pre mňa. Hodnotenie: C+ ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama