Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý dětský génius Frank (Clooney), naplněný rozčarováním ze světa, ve kterém žije, a Casey (Britt Robertson), chytrá a optimistická dospívající dívka, plná vědecké zvídavosti, se společně vydávají na nebezpečnou misi s cílem odhalit tajemství záhadného místa, ztraceného kdesi v čase a prostoru, známého pouze pod názvem „Země zítřka". To, co na tomto místo budou muset vykonat, navždy změní celý svět – a také je samotné. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 7

Recenze (572)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Myslím, že Krajina zajtrajška mohla zabodovať podstatne viac. Najviac jej body strháva zbytočná prekombinovanosť i pomerne dlhá stopáž. Svet na Tommorowlande je prepracovaný výborne a nemusel by sa za to hanbiť ani vážny sci-fi film. Prvá polovica filmu mala správne tempo i atmosféru, no s blížiacim sa záverom sa neubránite pocitu, že sa to už naťahuje a všetkého je akosi priveľa. Nedôveryhodný presun do krajiny zajtrajška filmu tiež nepomáha aj keď naoko to vyzerá dobre. Ani G. Clooney to nezachránil, ale uhrali to aspoň na pozerateľný priemer. 60%: ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NAPADLO TĚ, CO BY SE STALO, KDYBY SE VŠICHNI GÉNIOVÉ, UMĚLCI, VĚDCI, TI NEJKREATIVNĚJŠÍ LIDÉ NA SVĚTĚ, ROZHODLI SVĚT ZMĚNIT?…“ /// Ten jejich svět budoucnosti je pastvou pro voči. Je tady snad víc nápadů, než v Bessonově Pátým elementu. Kdybych se mohl jenom „divit“, jako v tý první hoďce, bylo by to fajn. Jenže vono to místo zvyšení votáček začíná nudit. Každej se snaží něco říct, padoušskej někaolikaminutovej (trochu kecám!) monolog je jistě srozumitelnej dětem bez rozdílu věku a jestli Země přežije je patrně jedno i scénáristům, hlavně prej ať už to maj (všichni) nějak za sebou. Takže, jestli rádi posloucháte a bojíte se o Zemi při každým hromu a blesku – je vaše volba jasná! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Se slzou v oku vzpomínám na robota (kuchyňskýho? Ale vono je to vlastně jedno…). 2.) Mám anténu, která zachytává subprostorové i transdimenzionální frekvence. 3.) Thx za titule „pablo_almaro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když jsem byl kluk, budoucnost byla jiná." Jsem optimista, takže věřím, že to se Zemí dopadne skvěle a to ve všech myslitelných časech i prostorech. Mně se zkrátka na Zemi zítřka líbilo, pobavil mne zejména ignorační protokol Atheny, Caseyino bloudění s odznakem po polích, Frankovo zabezpečené bydlení a křečovitý úsměv robotického agenta taky stál za to. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Pěkně odvedená práce za kamerou a s vizuálními efekty. Dějová rovina je ale značně kostrabatá, lehce zmatená a s ne úplně jasným záměrem a právě ta nevyváženost a nezpracovanost příběhu tomu strašně podkopla nohy. Díky tomu a jasné inspiraci v terminátorovi z toho vypadlo velmi průměrné rodinné scífko s přestřelenou stopáží. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení jsem čekal velmi průměrnou scifárnu, ale výsledek byl neskonale dobrý! Opravdu jsem nenašel jedinou chybičku a zdejší hodnocení vůbec nechápu. Děj se mi moc líbil, postavy také, všechno tu sedělo jak by mělo. Tohle mě prostě dostalo a je vidět, že se stále dokáže udělat dobrý film, který stojí za to! ()

Galerie (169)

Zajímavosti (12)

  • V scéne, keď prinesie Casey (Britt Robertson) odznak do obchodu so sci-fi predmetmi, položí ho na časopis s názvom "Black Hole". Jedná sa rovnako o film z produkcie Walt Disney z roku 1979. (fefee)
  • Natáčení probíhalo ve Valencii ve Španělsku, v Enderby a ve Vancouveru v Kandě a v Titusville v USA. (willy1)
  • Ve scéně v obchodu s komiksy je možné v jednou okamžiku jasně vidět figurku Pana Úžasňáka z animovaného filmu Úžasňákovi (2005), který, stejně jako tento film, natočil režisér Brad Bird. (Dracconnis)

Související novinky

Co chystá režisér Úžasňákových?

Co chystá režisér Úžasňákových?

22.06.2018

Režisér Brad Bird se proslavil zejména svými animovanými filmy Železný obr nebo Úžasňákovi, má na kontě ale třeba i čtvrtou Mission: Impossible – Ghost Protocol či dnes již zapomenutý Tomorrowland.… (více)

Clooney natočí scénář od Coenů

Clooney natočí scénář od Coenů

26.10.2015

Spolupráce bratrů Coenových a George Clooneyho zatím čítá Bratříčku, kde jsi?, Nesnesitelnou krutost a Po přečtení spalte. Už brzy uvidíme jejich čtvrtý společný film, retro komedii Ave, Caesar!, tím… (více)

Třetí Tron má červenou

Třetí Tron má červenou

31.05.2015

Když se v roce 2010 objevil sequel kultovní sci-fi Tron, mělo jít o první z několika filmů. Tron: Legacy ale investovaných 170 milionů dolarů překlopilo v "pouhých" 400, takže u Disneyho dlouho… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama