Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý dětský génius Frank (Clooney), naplněný rozčarováním ze světa, ve kterém žije, a Casey (Britt Robertson), chytrá a optimistická dospívající dívka, plná vědecké zvídavosti, se společně vydávají na nebezpečnou misi s cílem odhalit tajemství záhadného místa, ztraceného kdesi v čase a prostoru, známého pouze pod názvem „Země zítřka". To, co na tomto místo budou muset vykonat, navždy změní celý svět – a také je samotné. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (572)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když jsem byl kluk, budoucnost byla jiná." Jsem optimista, takže věřím, že to se Zemí dopadne skvěle a to ve všech myslitelných časech i prostorech. Mně se zkrátka na Zemi zítřka líbilo, pobavil mne zejména ignorační protokol Atheny, Caseyino bloudění s odznakem po polích, Frankovo zabezpečené bydlení a křečovitý úsměv robotického agenta taky stál za to. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Viděno v rámci simply escort missin, protože ač je to k nevíře, dnes je v tom množství stále problematičtější najít koukatelný film pro odrůstající omladinu. Jasně, někdo namítne, že jsou toho všude mraky všech žánrů. No právě! Jenže když se budete pořád cpát hamburgery z Mekáče, poděláte si nejen zažívání a to samé si myslím o Netflixu, HBO  a dalších filmových fast foodech. Ty vám podělají myšlení.  Vše je tam po všech stránkách korektní, přibarvené a aromatizované, až je z toho člověku co ještě pamatuje pořádné filmy v kinech blbě jen se podívá na menu. A tak raději sahám do starších vod, kdy byl svět ještě relativně v pořádku Mám ověřeno nejen na filmech, že onen přelom kdy začala vládnout debilita mohl být tak kolem roku 2010. Tohle bylo točeno 2015  a jelikož mi to nějak uniklo a viděl jsem před nedávnem z filmu zajímavý monolog Hugh Laurieho, říkal jsem si, že to nemusí být blbé. Navíc se to zdálo být po vizuální stránce zajímavé i pro zbytek diváctva, takže včerejší večer patřil Zemi zítřka. Začátek je super a když mladý vynálezce vyleze z klasického autobusu Greyhound uprostřed šedesátých let na  výstavě, chrochtal jsem si blahem... No nevím, zda to bylo právě těch 5 let přes ten rok 2010 nebo něším jiným, film je blbost. Překombinovaná, podivná a zaujal mne z něj skutečně jen ten monolog Hugha Laurie. Ten už jsem ale viděl, takže sledování byl zabitý čas. Docela mne zaujalo, že se v téhle mírně angažované ptákovině objevil i pan Nespresso What Else... Házím dva vodznáčky do obilného lánu . * * ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Zo všetkých sci-fi filmov tohto polroka som tento chcel vidieť najviac. Trailery vyzerali veľmi sľubne, herecké obsadenie v hlavných úlohach presviedčalo tiež, štúdio bolo dobre a plus to malo režiséra filmov ako boli The Incredibles alebo Ratatouille. To všetko ma presviedčalo. A tak som dnes kúpil svoj lístok do kina, pozrel si film a musím povedať, že som ostal veľmi spokojný. Hlavní hrdinovia sú vám veľmi rýchlo sympatickí, idea Tommorowlandu je veľmi zaujímavá, hlavná myšlienka filmu je dobre stvárnená, sú tu pekné efekty a rovako chválim aj herecké výkony, ktoré sú podľa mňa veľmi schopné. Brad Bird to znovu dokázal. Nechcem tvrdiť, že ide o absolútne perfektný film, ale rozhodne je to film, ktorý si stojí za to pozrieť. Keďže je to ale titul od Disney... nechcite od toho niečo maximálne seriózne ako to bolo napríklad pri Interstellar alebo Edge Of Tomorrow. Treba to brať ako sci-fi od Disney... a potom si film určite užijete. Hodnotenie: B+ ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Bohužel trochu zklamání. Efekty jsou pěkné, dále už se nedá nic moc vyzvednout. Zápletka nemastná, herecké výkony také nejsou kdovíjak oslnivé a pramálo akce. Chybí tomu šťáva a nějaký náboj. Potenciál na kvalitní dílo by byl, ale zcela nevyužit. Víc než mírný podprůměr se z toho vyždímat nedá .. 4/10 = 45% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Potenciál obrovský, využití překvapivě malé. U celého filmu jsem si po celou dobu říkal, jak bych se u něj skvěle bavil, kdyby mi bylo tak 12 let (i když bych se často i dost nudil). Bohužel jsem v mém věku očekával více, než jen naivní a dost nedomyšlenou báchorku o cestování v čase a záchrany lidstva, doplněnou pár slušnými akčními scénami, které jediné ukazují ohromný rozpočet. Brad Bird je vizionář a umí pracovat s trikovou částí filmu, ale někdo by mu měl napsat nějaký kvalitní scénář. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (12)

  • Brad Bird bol zvažovaný ako prvá voľba režiséra Star Wars: Episode VII - The Force Awakens (2015), avšak túto ponuku s úctou odmietol, aby mohol pracovať na filme Tomorrowland. K tomu uviedol, že keď dostanete vzácnu šancu pracovať na originálnom filme ako je Tomorrowland, využijete túto príležitosť aj napriek tomu, že ste veľký fanúšik Star Wars. (ScooobyDooo)
  • Natáčení probíhalo ve Valencii ve Španělsku, v Enderby a ve Vancouveru v Kandě a v Titusville v USA. (willy1)

Související novinky

Co chystá režisér Úžasňákových?

Co chystá režisér Úžasňákových?

22.06.2018

Režisér Brad Bird se proslavil zejména svými animovanými filmy Železný obr nebo Úžasňákovi, má na kontě ale třeba i čtvrtou Mission: Impossible – Ghost Protocol či dnes již zapomenutý Tomorrowland.… (více)

Clooney natočí scénář od Coenů

Clooney natočí scénář od Coenů

26.10.2015

Spolupráce bratrů Coenových a George Clooneyho zatím čítá Bratříčku, kde jsi?, Nesnesitelnou krutost a Po přečtení spalte. Už brzy uvidíme jejich čtvrtý společný film, retro komedii Ave, Caesar!, tím… (více)

Třetí Tron má červenou

Třetí Tron má červenou

31.05.2015

Když se v roce 2010 objevil sequel kultovní sci-fi Tron, mělo jít o první z několika filmů. Tron: Legacy ale investovaných 170 milionů dolarů překlopilo v "pouhých" 400, takže u Disneyho dlouho… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama