Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý dětský génius Frank (Clooney), naplněný rozčarováním ze světa, ve kterém žije, a Casey (Britt Robertson), chytrá a optimistická dospívající dívka, plná vědecké zvídavosti, se společně vydávají na nebezpečnou misi s cílem odhalit tajemství záhadného místa, ztraceného kdesi v čase a prostoru, známého pouze pod názvem „Země zítřka". To, co na tomto místo budou muset vykonat, navždy změní celý svět – a také je samotné. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 7

Recenze (572)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Země zítřka měla určitě dobrý nápad i krásnou vizuální stránku,ale co se týče konečného příběhu a obsazení některých pubertálních děvčat....(což je dnes v módě) a doktora Hause se celý můj pohled snižuje.Je to opravdu škoda,protože tu mohlo být zaděláno na nové sci-fi,ale tyto aspekty tomu opravdu neprospěli.Navíc závěrečné vyznění celého příběhu je taky jak z pohádky po 5 leté děti (Nic proti těmto příběhům,ale zde jsem čekal něco jiného).Za mě celkově 50% a tři hvězdy. ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Ano, myšlenka opravdu zajímavá, ale scénář je naprosto tragický. Nechápu, že Disney do takového propadáku strčila peníze. Zřejmě vsadili hlavně na Clooneyho, což by nebyl špatný tah, kdyby dali režii někomu schopnějšímu člověku, který by film ještě více nezkazil. Celou dobu jsem čekal na to až se film rozjede a ono se to víceméně nerozjelo. Dost se povedli triky. Skvělá byla herečka, která hrála Athenu, ale jinak nic převratného jsem neshlednul. Docela zbytečni mi přišli roboti na zemi. Škoda těšil jsem se na shlédnutí, ale očekávání to nesplnilo vůbec... 50%. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $190miliónovTržby USA $93,436,322Tržby Celosvetovo $209,154,322Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,362,618Tržby za predaj DVD v USA $6,013,232║ V tomto sa Brad Bird tematický našiel, dokáže využívať potenciál snímky, má to dobré postavy, hravosť, vizuál, akciu a hlavne silné posolstvo. /80%/ ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Bird se snaží být stejný fanboy hračička jako Abrams, ale zatímco JJ je totální geek a zároveň velmi sofistikovaný tvůrce, Birdovi tady prokluzuje materiál mezi prsty a patlá tak 130ti minutový spektákl horem dolem jen aby to fungovalo. A příliš nefunguje. Kromě dechberoucích triků a rádoby pseudoposlání to nemá vůbec co nabídnout, jen rutinní hollywoodský standart a to je na tak ambiciózní a velkohubě se tvářící projekt přece jen málo. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Je trošku škoda nepříliš zajímavé dějové linky. Vizuální stránka je totiž naprosto luxusní. Tvůrci prostřednictvím snímku vychvalují snílkovství a kreativitu a je vidět, že jim při tvorbě rozhodně nechyběla. Nápadů stihli ve snímku zrealizovat opravdu hodně a stály za to. Skvěle si svoje role odkroutili George Clooney i Dr. House. S děvčátky jsem měl naopak problém. Obě mi přišla pěkně trapná. Zde bych snesl rozhodně lepší obsazení. Nejsem samozřejmě ani fanoušek obsazování dětí do rolí průvodců. Film poté působí ještě více dětským dojmem, což už bylo zbytečné. Moc nechápu, copak bylo ve filmu nevhodné mládeži do 12 let. Kvůli zdejšímu nelichotivému hodnocení, jsem měl před zhlédnutím ze snímečku nefalšovaný strach. Nakonec to nebylo vůbec zlé. Chvílemi jsem zvažoval dokonce 4 hvězdy. ()

Galerie (169)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo ve Valencii ve Španělsku, v Enderby a ve Vancouveru v Kandě a v Titusville v USA. (willy1)

Související novinky

Co chystá režisér Úžasňákových?

Co chystá režisér Úžasňákových?

22.06.2018

Režisér Brad Bird se proslavil zejména svými animovanými filmy Železný obr nebo Úžasňákovi, má na kontě ale třeba i čtvrtou Mission: Impossible – Ghost Protocol či dnes již zapomenutý Tomorrowland.… (více)

Clooney natočí scénář od Coenů

Clooney natočí scénář od Coenů

26.10.2015

Spolupráce bratrů Coenových a George Clooneyho zatím čítá Bratříčku, kde jsi?, Nesnesitelnou krutost a Po přečtení spalte. Už brzy uvidíme jejich čtvrtý společný film, retro komedii Ave, Caesar!, tím… (více)

Třetí Tron má červenou

Třetí Tron má červenou

31.05.2015

Když se v roce 2010 objevil sequel kultovní sci-fi Tron, mělo jít o první z několika filmů. Tron: Legacy ale investovaných 170 milionů dolarů překlopilo v "pouhých" 400, takže u Disneyho dlouho… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama