Reklama

Reklama

Kašlu na lásku

  • USA Down with Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka Barbara Novak (Zellweger) se stane terčem cynického, ale neodolatelného playboye Catchera Blocka (McGregor). Po eskapádě dvojsmyslných žertů a rafinovaných schůzek překvapí vás i sami sebe nečekaným rozuzlením. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

40% - Jako parodie příliš upracované, a jako komedie příliš infantilní. Tato podívaná potěší nejvíc ty diváky, co si jsou schopni užít roztomilou romantiku výstředního vztahu dvou hlavních postav na kýčovitě růžovém retro pozadí New Yorku 60.let, aniž by je rušila nepovedená zápletka, nevkusné náladové zvraty, nepřesvědčivost postav, a lacině užitá hudba. Dlouhá, a na první přečtení nesrozumitelná věta... Nic lepšího tu ale nevymyslím. Jedna hvězda za McGregora, a druhá za kombinované záběry telefonních hovorů, kde jsem selhal uhádnout zamýšlenou cílovou věkovou skupinu adresátů :o) ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím... Film se mi docela líbil, to jo, ale něco mi tam prostě neštýmovalo. Aha, už vím. Ewan McGregor ! V životě bych něřekl, že tohle řeknu, ale říct to musím. Možná ženy budou opačného názoru (co možná-určitě) a budou se se mnou hádat, ale mě se zdálo, že dobře nevystihl roli nadrženýho šamstra. Renée Zellweger naopak čaruje. Do téhle role vklouzla jako noha do boty a moc se mí líbila. A čokoládu pojídá více než decentně (ironie samozřejmě :D). Hudba dobrá a ty retro kostýmky..no bomba...návrhářky si budou lebedit. Dávám 3* a klidně po mě mrskněte knížku Dawn with Love... ()

Reklama

Blofeld 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie je hlavně o stylu. Odpustíte-li mi lacinou slovní hříčku, před sledováním byste si měli říct "Kašlu na příběh" - a pak už se jen bavit salvou hlášek, výtvarných fórků, dokonalých dialogů a skvělých herců. A nesmím zapomenout na tu nádhernou hudbu a - no,ještě na něco - ále, kašlu na to! ()

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Zbožňuju tyhle filmy, ve kterých sympatičtí frajírci krotí emancipované ženy (viz Deset důvodů) a při tom krocení zkrotí i sami sebe. A když je to nehorázně vtipné a přitom vůbec ne blbé, když je to krásně roztomilé a přitom ne kýčovité. A když jsou tam skvělé narážky na staré hollywoodské filmy (a herce), které miluju. Zkrátka jsem se culila jak idiot na veřejném místě (no jo, mám práci, ve které se celý den jen dívám na filmy, a nestydím se za to :-)) a došla jsem takového emocionálního obohacení, že jsem při večerním úklidu překonala svou příšernou fobii z pavouků a zabila jsem jednu ošklivou johanu. Fuj! (Zjistila jsem, že i pavouci mají rádi porno - ležérně se totiž rozvalovala na krabičce s obrovskýma prsama neznámé paní.) Doufám, že se mi děti toho pavouka nepomstí. Brrr. Ale zpět k filmu - nechápu, že jsem ho neobjevila dřív! Rozhodně už teď patří k mým nejoblíbenějším. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Jako pocta stříbrnému plátnu to bylo skvělé. Ewan se umí dostat skutečně do jakékoliv role a nic pro něj není nemožné. Ale Renée mi vadila. Přišla mi až moc kýčovitá. Jinak to byla senzační oddechová záležitost. Taky jsem si v průběhu několikrát řekla "KAŠLU NA LÁSKU" a přitom je to jediné, co chci :D. Ještě mě mrzí ten konec.. ten byl sladkej, jak nepříjemný bonbon, který toužím vyplivnout. Škoda. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Nejen, že se film odehrává v roce 1962, byl natočen tak, aby vypadal, jakože byl natočen v roce 1962. Všechny postupy, dialogy, oblečení, a chování by mělo vypadat přesně jako v roce 62. (Amplifier)
  • Po závěrečných titulcích následuje vtipný epilog s pěveckým duetem ústředního páru. (cariada)
  • Píseň Down with Love", což je anglický název celého filmu, je z repertoáru Judy Garlandové. (Elisebah)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama