Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (454)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tak takhle šedivý a průměrný film s vyloženě podprůměrným scénářem a dost laciným vizuálem jsem teda nečekal. Ne s takovým obsazením. Je to skoro bez děje, hlášek je pomálu a většinu z nich obstarává roztomilý mrňous Pawny a i ta troška akce je strašně umělohmotná. Dialogy to má divné, Hemsworth si viditelně neví moc rady a spíš přehrává. Jako nikdy jsem z téhle série nebyl vyloženě odvařenej, ale minimálně jednička byla dost fajn komedie. Tohle mi ovšem přišlo místy vyloženě nezvládnuté a bezpohlavní. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Jako film na dívčí sleepover, při kterém se pije, kecá a občas koukne na sexy Hemswortha, je čtyřka Mužů v černém naprosto ideální. Pokud od ní ale chcete cokoliv jiného, tak jděte o dům dál, protože tu takhle drahá nuda už dlouho nebyla. Vlastně jsem měl pocit, že F. Gary Gray podal hercům A4ku s příběhem a šel spát do přívěsu, jelikož ho absolutně nezajímalo, jak se tak extrémně průhledná sci-fi natočí. Tessa tudíž chodila před kamerou a tvářila se nijak, Hemsworth neustále mlel o čemkoliv, co ho napadlo, a druhý štáb to nakonec vycpal hrstkou marných pokusů o akční scény. U Sony nedrží embargo na recenze do poslední chvíle náhodou. Tady musí být všem jasné, že čeká Muže v černém stopka na dalších deset let, jelikož se v kinech bude regulérně usínat! (4/10) ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Já si myslím, že to bylo dobré a film si nezasloužil býti nazýván propadákem. Za mě dobré sci-fi akční dobrodružství s vtipným Chrisem Hemsworthem. Chris byl ve své roli dobrý a líbila se mi i Tessa Thompson. Přesně se tahle dvojka k sobě hodila. A příběh také zajímavý, zvrat ke konci překvapivý, takže já se bavil. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $110miliónovTržby USA $37,301,419Tržby Celosvetovo $111,001,419Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Fakt zle, vatové, bez náboju suchopárne. Ani neverím, že na tomto vôbec robil režisér F. Gary Gray, však Furious8 bola pre mňa akčná delikatesa ale toto je čisté utrpenie. Herci ako bábky bez iskry, však Chris Hemsworth a Tessa Thompson dosť dobre fungovali v Thorovi 3 ale tu su úplne mimo, gagy do prázdna ani raz som sa na ničom neusmial, nepobavil. Dejovo prázdne, čistý kastrát scenára. 3D úplne zbytočné. /videl v kine 3D verziu: 40%/ ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(40%) Bohužel, toto nejnovější MIB, coby v podstatě nepřímé pokračování původní trilogie s W.Smithem a T.L.Jonesem, se dle mého názoru moc nepovedlo. Abych uvedl věci na pravou míru, tak nejsem ani fanoušek předchozích 3 dílů. První část mi přišla obstojná, ale jen lehce nadprůměrná, druhý počin mi přišel o něco lepší a třetí díl pro mě znamenal už jen pouhopouhý průměr. Takže se mi ani nechce toto srovnávat, beru to spíš jako samostatný film, ale když už tak už, tak ano – toto je doposud nejslabší příběh z universa MIB. Režisér F. Gary Gray co se týče pozitiv, odvedl pouze slušnou technickou stránku, kameru a i vcelku slušné nápady a druhy mimozemšťanů, to je ale vše. Ostatní aspekty filmu jsou naprosto nulové. Třeba herecké obsazení mi též moc nesedlo. Chris Hemsworth je pro mě dobrý snad akorát jen v Thorovi. Tessa Thompson mě víc bavila ve filmové záležitosti Thor: Ragnarok a především v roli Bianci v Creedovi 1 a 2. Zde se také moc nepředvedla, role jí ani moc nepadla, ale aspoň se svým způsobem snažila. Zato Liam Neeson, ten se zde nehodil ani náhodou. Hudba byla podobná, jak u MIB série známe, fajn. Nějaký ten příběh, spád, efekty a já nevím, prostě něco, co by mě ještě bavilo ? Vůbec nic. Ono, tohle nebyla, bůh ví jaká blbina, sci-fi slátanina atd, ale bylo to tak nudné a nezáživné, že mi těch cca 105 min utíkalo opravdu pomalu. Víc k tomu asi nic dodávat nebudu. Jen je u mě jistota, že pokud vznikne nějaké obdobné pokračování, tak se tomu už raději vyhnu. Takže až na solidní technickou stránku a zajímavě vypadající mimoně není o co stát, ani na to 1 shlédnutí. Ztráta času. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Slnečné okuliare, ktoré agenti nosia, sú exkluzívnym dizajnom značky Police z portfólia De Rigo. (chesterko)
  • Původně měl mít film premiéru 17. května 2019, ale premiéra byla přesunuta na 14. června 2019. (Varan)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama