Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

Tred2 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že to kvalitativně na seriál nemá ani zdaleka. Zápletka na 90min je jednoduchá a postavy nemají moc prostoru, hlavní cíl byl, narvat jich tam co nejvíc, z nostalgických důvodů. Ubylo jízlivých narážek a chyběl tomu ten cool nádech (ten se jakoby vytratil s přibyvšími lety herců), ale jako zakončení seriálové série je to přijatelné. Navíc okolnosti, jež dali vzniknout filmu jsou samy o sobě dosti zajímavé (a taky jsou důvod, proč šla kvalita dolů.. bohužel). Vzato kolem a kolem, je to průměrná televizní jednohubka, která fanouška seriálu ale určitě potěší. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Film Veronica Mars mal všetko, čo si fanúšikovia seriálu mohli priať: Veronica kicking ass and not taking names, Logan obvinený z ďalšej vraždy :-), skorumpovaný šerif, inside joky, napätie a násilie a hlavne - Veronica a Logan spolu. Navyše Veronica sa vrátila k súkromnému detektívstvu v Neptune, pretože "you can't claim victory if you leave the ring." Awesome. Neviem, či to bolo až také awesome pre tých, ktorý seriál nepoznajú, ale pre mňa fan heaven :-) ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

Inu, co dělalo seriál Veronica Mars dílem zábavným a vcelku koukatelným - tedy ironické průpovídky přemoudřelé teenagerky, to už je u té třicítky jaksi vyčpělé. Sice ne úplně, ale ten nabroušený komentovací drive jede tak na půl plynu - občas zábavně, občas nikoliv. Dějově ... asi jako jeden prodloužený díl, toliko velmi útrpné a pomalé. Fanoušek se dočká všech výraznějších postav ze seriálu, je to taková odměna za čekání. Ale upřímně: v rámci samostatně stojícího filmu je to dost špatné. Jenom z nostalgie dávám o jednu hvězdičku více! 50%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6miliónovTržby USA $3,322,127Tržby Celosvetovo $3,485,127Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,293,098 //počet predaných kusov 68,656Tržby za predaj DVD v USA $2,981,480 //počet predaných kusov 118,598║ seriál som našťastie nepozerával a ani po tomto kino filme už netúžim, nakoľko mi to prišlo dosť odbité, ničím zvlásť nevýrazné /40%/ ()

Erik7595 

všechny recenze uživatele

Najnudnejší krimi film roka a pravdepodobne aj najnudnejší film roka 2014 pre mňa vyhráva Veronica Marsová. Seriál som nesledoval a po tomto podpriemernom filme ani nikdy nebudem. Očakával som aspoň trocha napätia, nejakého zaujímavého zvratu alebo aspoň trochu dobrej zápletky, ale toto je čistý podpriemer. Nuda, nuda. 3/10 ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Nejprestižnější vypsaná odměna pro přispěvatele z Kickstarteru, která byla dostupná pouze pro jednoho člověka a to za dar ve výši 10 000 amerických dolarů, měla být mluvená role ve filmu, a to věta: „Váš účet, pane.“ Scéna se měla odehrávat za účasti Veronicy (Kristen Bell) a nejmenovaného „muže jejího života“. Nakonec vše dopadlo trochu jinak. Finální verze scénáře scénu s číšníkem neobsahovala, a tak dárce Steven Dengler místo toho dostal svůj „štěk“ jako vlogger z YouTube. Uvádí virální video s Jamesem Francem větou „Let's get weird!“, v překladu „A teď něco ujetýho“. Ani původní věta nezůstala nevyužitá a vzniklo k ní toto parodické video, a to přímo z dílny Roba Thomase a za účasti hlavních hvězd i fanoušků projektu. (Yalka)
  • Natáčanie snímky prebiehalo v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu boli aj názvy The Veronica Mars Movie Project či Veronica Mars: The Movie. (MikaelSVK)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama