Reklama

Reklama

Veronica Mars

(seriál)
  • USA Veronica Mars (více)
Trailer 2
Drama / Krimi / Mysteriózní
USA, (2004–2019), 50 h 24 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Rob Thomas

Hudba:

Josh Kramon

Hrají:

Kristen Bell, Percy Daggs III, Jason Dohring, Francis Capra, Enrico Colantoni, Ryan Hansen, Teddy Dunn, Michael Muhney, Tina Majorino, Harry Hamlin (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(72)

Obsahy(1)

Veronica Marsová je pravou rukou svého otce, los angelského 'soukromého očka' Keitha Marse, který dříve býval šerifem. Potom se ale v městečku odehrála vražda Veroničiny nejlepší kamarádky, dcery jedné z nejbohatších rodin - Lilly Kaneové. Šerif Mars se vydal po špatné stopě a ze všeho obvinil Lilyina otce, vlivného muže Jakea Kanea, jenže k vraždě se později doznal jistý Abel Koontz a lidé přestali Veroničině otci věřit. Ztratil práci, manželka se odstěhovala a vrstevníci Veronicu vyvrhli ze své společnosti. Alespoň tak to Veronica vždycky viděla. Jenže bylo to opravdu takhle? Byl Abel Koontz opravdu vrahem anebo v tom bylo něco víc? Proč má otec v sejfu i po tak dlouhé době stále složku s Lillyiným případem? A odstěhovala se Veroničina matka vážně jen z důvodů, které byly Veronice řečeny? Odpovědi na tyhle a mnoho dalších otázek se dozvíte v 22 dílném seriálu z produkce režisérů, jenž mají na seznamu např. Ally McBealovou, Chirurgy, Aktu X aj. (ČSFD)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (172)

carly 

všechny recenze uživatele

začala som to pozerať kvôli Loganovi a Veronice a pozerám to ďalej kvôli Loganovi a Veronice. je to dobrá kriminálka a je v nej humor, ktorý mi absolútne vyhovuje. plus je tu úžasné obsadenie. a scenár dokáže zakaždým prekvapiť. ale aj tak to pozerám vlastne len kvôli Loganovi a Veronice. ETA: S2 bola tak za 3,5* a tretiu už som psychicky nezvládla. tento seriál mi sprotivil Kristen Bell a Roba Thomasa na večné veky. na druhej strane som spoznala Jasona Dohringa. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prve dve serie boli fajn. No, dej nie je prave z tych, ktorym by niekto plne veril, ale je nam to predvedene hned od zacatlku. Inak ma stvalo tak maximalne to, ako nahrubo chodila Verca zmalovana.... No ale tretia seria. Nuda, dookola to iste.... naviac, clovek tazko fandi serialu ked prestava fandit hlavnej hrdinke... // Spatne som ale na serial spominala s laskou a film i S4 potesili, hoc tiez nie su nicim vynimocne. ()

Reklama

sonoluca 

všechny recenze uživatele

První sezóna - 70%. Druhá sezóna - 80%. Třetí řada - 70%. Předsudky jsou hrozný svině. Kdyby mi někdo před týdnem řekl, že budu koukat na Veronicu Mars, asi bych se mu ke svý škodě vysmál. V rámci žánru hodně silný nadprůměrně, největší zásluhu mají scénáristi a hlavní trio - naprosto skvělá Kristen Bell (ta holka neskutečně válí), Enrico Colantoni (fotr) a Jason Dohring (Logan), zbylé herecké osazenstvo ovšem nijak výrazně nezaostává. Jak už poznamenal Pan Filuta... je to návykovka. PS: Logan rules, Pize nebrat a českej dabing je příšernej! ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Veronica Mars je super postava, ale to je tak všechno. Protože s vedlejšími postavami si moc práce nedali a většina z nich slouží jen k tomu, aby si Veronica nepovídala celý díl sama pro sebe. A podobně je to i se zápletkami jednotlivých dílů. Některé jsou povedené, ale některé jsou zase nelogické, až stupidně naivní a časem se začnou opakovat. ()

anusha 

všechny recenze uživatele

vzhladom k tomu ze si prave moju high school prezivam na vlasnej kozi tak nemam rada rada serialy a filmy z tohto prostredia no tento ma velmi neobvykle vobec neirituje vlasne dalsich par noci asi zase nebudem spat kym to nedopozeram ___ no dopozerala som ale vazne neviem ci sa to rata ako dopozeranie kedze sa to nijak nekonciiii hej kde je spravodlivost aaach ___neviete niekto kde by som nasla logana mimochodom ??? come on now sugar ()

Galerie (403)

Zajímavosti (28)

  • Amanda Noret, která hraje Madison Sinclair, má i ve skutečnosti sestřenici Shelly Pomroy, což je jméno postavy na jejíž party je Veronica omámena. (TomikZlesa)
  • Pes Veronicy sa volá 'Backup' - 'Záloha' / 'Podpora'. (ČSFD)
  • Amanda Seyfried, která si zahrála roli Lilly Kane, původně dělala konkurz na roli Veronicy Mars. (Tom Riddle)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Souboj blondýnek v Burlesce

Souboj blondýnek v Burlesce

11.10.2009

Bývalá Veronica Mars Kristen Bell (právě tento víkend má za louží premiéru její komedie Trable v ráji) bude znepříjemňovat život Christině Aquileře. Zahraje si totiž její rivalku v muzikálu Burlesque… (více)

Reklama

Reklama