Reklama

Reklama

Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže", vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Navždy odtržen od své rodiny pak Kaulder tráví stovky let tím, co umí nejlépe – loví a zabíjí čarodějnice. Dnes je posledním svého druhu a prořídly i řady nadpřirozených nepřátel. Jeho příběh ani boj ale nemají konec, zlé čarodějnické síly tu stále jsou, ukryty našim zrakům. Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou Královnu a ta žije jedinou myšlenkou. Rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář zkáze. Posledního lovce čarodějnic čeká v knize jeho života epická a bojem naplněná kapitola. Bude poslední? (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (510)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taka tupejsia a horsie prevedena variacia Constantina, ale stale dostatocne zabavna, aby to stalo za jedno pozretie. Dost ma bavila cela ta mytologia, ktoru si vymysleli. Horsie to je uz s jej spracovanim. Pribeh je teda v poriadku, sem tam to ma aj slusnu atmosferu, ale Vin Diesel je absolutne nevhodne obsadeny. Do tej ulohy by sa hodil nejaky herec s trpitelskym vyrazom a nie namakany svalovec s kamenym xichtom. Dost to zachranuju vedlajsie postavy. V kazdej polohe uveritelny Caine a hlavne neskutocne sexy a zaujimava Rose Leslie. Elijah Wood ma bohuzial prilis maly priestor na to, aby poriadne rozohral svoju postavu a zaporaci sa ohanaju skôr digitalnymi trikmi ako hereckymi vykonmi. Samotna akcia je taky sucasny PG-13 digihumus. Ma sice kvalitne triky, ale akcia pôsobi dost fadne a nezaujimavo. Necudujem sa, ze trailery, ktore sa snazili predat film cez akciu vyzerali tak mizerne. Skratit rozpocet kludne o polovicu, pridat temnu a spinavu atmosferu, vhodnejsie obsadit hlavneho hrdinu a mohla z toho byt mala zanrova kultovka typu Solomon Kane. V tomto prevedeni to je zamenitelny detsky digibordel so solidnym nametom. Skoda premarnenej prilezitosti. Ale po mizernych traileroch som nakoniec celkom spokojny. Cakal som väcsiu sracku. Spin-off s Rose Leslie by som bral hned. 5/10. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Před filmem jsem si v sále všiml jedné těhotné sympaťandy a celých 107 minut se pak o ni bál, aby z toho chuděra předčasně neporodila. Já totiž bolesti měl, a to mám do těhotné ženy podobně daleko, jako Vin Diesel k Oscarům. Dneska jsem si na tuhle digitální bombardiádu vzpomněl znova, to když se ke mně na hlaváku došoural bezdomovec a hlasem připomínajícím přechlastaný dvouválec s náběhem na tuberu po mně loudil drobáček. Byl jsi to ty, Diesele? ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

"Neviem, čo bude ďalej." - "Smrteľníci tomu hovoria život." Strašne blbé, ale napriek tomu, alebo možno aj práve vďaka tomu, chytľavé a svojím spôsobom zábavné. Hlúpe od strechy až po pivnicu, ale má to štýl. Strašná hovadina, kde nemá logiku snáď NIČ (vrátane "šokujúceho" a pritom od začiatku totálne predvídateľného finálneho zvratu), ale Vin Diesel je v úlohe lovca čarodejníc menej smiešny, než som sa obával. Jasné, stále by som mu viac než 800-ročného bojovníka proti mystickým záležitostiam veril dobráckeho strejdu z poľnohospodárskeho družstva Horné Orešany, ktorý vie fakt fest rýchlo opraviť pokazený traktor, ale inak celkom ujde (hoc mi v posledných rokoch a filmoch naozaj už začína pripomínať paródiu na samého seba, ale zas fanúšikovia ho asi aj kvôli tomu majú radi, ťažko povedať). Vyvražďovač čarodejníc a čarodejnica nie je spojenectvo, ktorému by ste verili. Spojenie s Elijahom Woodom prekvapivo funguje už o čosi lepšie. Potešia tiež "ksichty" vo vedľajších úlohách. A je absurdným spôsobom zábavné sledovať, ako Diesel poučuje Michaela Cainea, ktorý je od neho ako herec o desaťročia mladší, ale v tomto filme je od Diesela o niekoľko storočí mladší a Diesel ho oslovuje "chlapče". Scenár akoby písal tiež nejaký 16-ročný "chlapče" s tomu odpovedajúcimi silácko-smiešnymi hláškami typu "Tento meč som nikdy nepomenoval." Chvíľa hrobového ticha. "Ale moji nepriatelia mu hovoria Zabijak čarodejníc". ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ono to není úplně špatné. Je to takové komornější fantasy se sympaťákem Dieselem a dalšími, které odněkaď určitě znáte. Celkově je to téma ovšem stokrát provařené, sterilní, nenápadité. Breck Eisner lovci čarodějnic zkrátka nedodal onu pověstnou jiskru, která by jeho dítko oddělovala od řádky jiných. Sice jsem ještě neviděl nejnovějšího Frankensteina, ale troufám si tvrdit, že tam se pojede na totéž a bude to taky jen průměr. Zkrátka a dobře jsem z trailerů nic moc nečekal, nic extra nedostal, snad jen kupu cgi efektů naplácaných tak nějak aby se neřeklo a vedle Vina jsem si vduchu víc představoval Paula Walkera, než Michaela Cainea. Nic proti němu, chraň pánbůh nebo radši chraň bojovník Sekery a kříže, ovšem ten má své místo u Nolana a nerad bych, aby zastával podobnou mentorskou funkci jako už pěknou řádku let Morgan Freeman v každém druhém filmu...50% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slow and not-so-furious. Samotná myšlenka filmu sice není vůbec špatná, ale příběhově je film chudý na to jak vážně se tváří, hlášky nevycházejí ( snad na dvě), akce je až překvapivě málo a bohužel ani příliš neoslní ( 90. miliónový rozpočet se dal využit mnohem lépe). Ubrečené tři hvězdy, za to, že jsem při sledování netrpěl. Film je vhodný pro deštivé nedělní odpoledne pro celou rodinu. Do kina se chodit nevyplatí. Seventh Son byl o dvě třídy výše. 55% ()

Galerie (150)

Zajímavosti (10)

  • Škrábanec na obličeji Kauldra (Vin Diesel) ve finálním souboji v některých scénách mizí - především během jeho závěrečného setkání s rodinou je možné si této chyby všimnout. (dickens)

Související novinky

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

19.06.2015

Chystat pokračování nového filmu ještě před jeho premiérou už je dnes běžná věc. Některá studia dokonce plánují své ságy na mnoho let dopředu, většinou se to ale dělá u prověřených značek. Slyšeli… (více)

Underworld míří do Prahy

Underworld míří do Prahy

16.05.2015

S filmovou sérií Underworld to po třetím díle vypadalo bledě, ve čtyřce se ale vrátila Selene s tváří Kate Beckinsale (Letec) a zase bylo dobře. Není tedy divu, že se věčný boj upírů a lycanů chystá… (více)

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

06.08.2014

Nedávno skončilo natáčení Rychle a zběsile 7 a Vin Diesel se tak mohl přesunout ke svému dalšímu projektu. Tím bude nadpřirozený akční thriller The Last Witch Hunter, ve kterém si plešatý bijec… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Reklama

Reklama