Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež

  • Kanada The Nut Job (více)
Trailer 4

VOD (1)

Ve snaze přežít zimu a neumřít hlady, rozhodnou se nerozluční přátelé krysa a veverka Bručoun vyloupit obchod plný oříšků, na který omylem narazí. Jejich svět je najednou krásnější. Plánují to největší přepadení v historii hlodavců. Jenže se k nim přichomejtne zbytek kamarádů z parku – přímo 13 milovníků oříšků, kteří jim situaci značně zkomplikují. Zvířátka však vůbec netuší, že obchod je jen krycí místo pro lupiče. Ti se chystají vyloupit banku skrz vykopaný tunel a místo pytlů s penězi podstrčit pytle ořechů. Rozhodně je na co se těšit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (125)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $42miliónovTržby USA $64,251,541Tržby Celosvetovo $120,885,527Tržby za predaj Blu-ray v USA $8,500,039 Tržby za predaj DVD v USA $14,096,431║ vývarová zbytočnosť, kde príbeh a ani animácia moc zaujímavého neponúknu /25%/ ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

O dosť slabšia animácia oproti animákom z dielní Pixar, Disney a podobne. Boli síce momenty, kedy boli rozdiely nepatrné, ale aj momenty kedy šlo o rozdiel triedy. To isté v podstate platí na hudbu. V niektorých momentoch otravná uši rezajúca hudba, ktorá absolútne nekopírovala danú situáciu, inokedy zase dobrý podmaz, ktorý to celé oživil. Čo sa vtipov týka ja som sa nasmial i keď priznávam, že šlo skôr o prvoplánový humor. Celkovo sa jedná o také 50 percentné dielko. ()

Reklama

Dyas 

všechny recenze uživatele

Vidím tady to špatné hodnocení a jsem docela překvapený, že tu jako jeden z mála dávám čtyři hvězdy. Sice jsem se u toho moc nezasmál, ale zase se mi na to moc dobře koukalo. Těch 86 minut mi ani nepřišlo jako by toho času bylo dvakrát tolik, což jsem tu z některých komentářů vyčetl. Surly, vynikající zlodějíček oříšků s jeho krysím parťákem se pokoušejí vykrást obchod s oříšky, v němž lidští zloději zase spřádají loupežnické plány na banku. To mě docela dostalo :D Lidé vykrádají bankou, zatímco je samotné vykrádají veverky :D ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Pokial chcete orieškové dobrodružstvo odporúčam Dobu ladovú. Aj keď tu je tých orieškov viac kvantita nepotvrdila kvalitu. Čo sa týka tohoto animáku, tak príbehom to moc neupúta, skôr postavami a miestami celkom vtipnými scénkami, inak to ničím moc neohúri. Animácie je v pohode, ale najviac do plusu to aj tak hádže skvelý slovenský dabing, bez ktorého by som klesol asi ešte o niečo nižšie. Inak ako jednohúbka sa to dá prežiť, vyložená nuda zas nehrozí. 50% - 2* ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Slabý animák s vyloženě nevýchovným příběhem, taky to dostane od dvojky zaslouženě "sežrat". Vtip se v podstatě nekoná jen gagy a zejména cukání končetin po prudkém zásahu si tvůrci vyloženě vychutnávají. Mezi záporáky je trochu chaos a půl příběhu vlastně není ani jasné, kdo je klaďák. Takže ve výsledku nejvíc pobavily závěrečné titulky s PSY, jehož tam Jihokorejská produkce nezapomněla vklínit, jakkoliv se tam vůbec nehodí... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • V závěru filmu je krátká mezititulková scéna. (Rominator)
  • Píšťalka pro psy by fungovala stejně tak i na veverky, jelikož ty by frekvenci píšťalky slyšely také. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama