Reklama

Reklama

Zvonilka a piráti

  • USA The Pirate Fairy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ze světa Petra Pana přichází do našich kin snímek Zvonilka a piráti, velkolepé dobrodružství o Zarině, chytré a ambiciozní víle, která je ohromena neuvěřitelnými možnostmi modrého kouzelného prášku. Když se kvůli svým odvážným nápadům dostane do potíží, uteče ze země víl a spojí své síly s piráty, kteří z ní udělají kapitánku své lodi. Zvonilka se společně se svými přáteli musí vydat na dobrodružnou pouť, aby Zarinu našli a společně pak zkřížili meče s bandou pirátů pod vedením plavčíka Jamese, ze kterého se má záhy stát legendární Kapitán Hook. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (85)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Okah, tohle je překvapivě fajn sympatická podívaná, na to, že se jedná o kdovíkolikátý díl video série, která na kinotrh leze tak maximálně v rusákii, Ázerbájdžánu, Mali a ... Ehm, v Čechách.. Co mě asi překvapilo nejvíc je fakt, že přestože rozpočet musí být solidně přiškrcený, počítačová animace vypadá dobře (a když to říkám já, který jinak 3D modely v animácích bez rozpočtů hranic státního dluhu Řecka ze srdce nesnáším, tak už to znamená, že to vážně nepůsobí špatně). A kdo by to byl čuchal, ona i ta banda postpubertálních poletuch nakonec nepůsobí tak otravně. A kdyby to bylo víc laděný do fantasy a mělo to propracovanější příběh, klidně bych vrhal bulvou po dalších dílech. ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Zvonilka a pirátska víla prekvapujúco nedosahuje vysoké hodnotenia ako predchádzajúce časti, ale to vôbec nevadí. Podľa mňa vôbec nestráca na kvalite, práve naopak. Divákov, ktorí si radi pozrú jednoduché kreslené rozprávky, čo vedia vyťažiť maximum i z krátko metrážneho animáku si prídu na svoje i teraz (síce sa táto časť nedá považovať za krátkometrážnu, no jej predchodcovia skôr áno). Ja si skôr myslím, že spojitosť animáku Zvonilka: Tajemství křídel s Pirátskou vílou tvorí jednu veľkú kúzelnú rozprávku. 4* ()

Reklama

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Další roztomilé dobrodružství Zvonilky a jejích kamarádek. Dokonalá animace (samosebou lépe vyznívající ve 3D), příjemné písničky, co chvíli nějaký vtípek (který postřehne spíš dospělácké publikum) a příjemný dabing. Co se týká dětského publika, bylo v kině i dost (určitě půlka) kluků. Zřejmě kvůli pirátům. Podle nadšených reakcí soudím, že film zaujal všechny, i rodíčovský doprovod, takže je to skvělá rodinná zábava na nedělní odpoledne. Výpůjčky od Petra Pana nejsou na závadu a krokouš je fakt super. Takže spokojenost a v podstatě nevidím důvod, proč strhávat body. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

[2,5*]     Vyzerá to tak, že séria "Cililing" sa  pre mňa skončila štvrtým dielom, skvelým Tajomstvom krídel (2012). "Pirátska víla" postráda nápad aj vtip, príbeh je nezaujímavý a také sú aj postavy. To krásne kúzlo sa akosi vytratilo a s ním aj akýkoľvek presah a ostala len obnažená infantilita. Zdá sa, že tvorcovia už rezignovali na nejaké umenie a vytvorili len remeselnú povrchnosť zameranú len na malé deti. A tá hudba je príšerná. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Krásná animace, která se od Disneyho prostě očekává, celkem pěkný příběh, kterému se hlavně daří vytvářet nějaké základní události pro Petra Pana a jeho příběh. Jsou zde docela dobré narážky. Tohle je vlastně o zrození kapitána Hooka. Je to trochu klišovité, ale překvapivě ne tolik, jak by se dalo čekat. Tenhle film děti určitě neurazí a vzhledem k jeho délce ho mohou snést i rodiče. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Malý krokodíl, ktorý sa vo filme vyliahol, je ten istý, ktorý v Petrovi Panovi trápil Kapitána Hooka. Je vidieť, ako krokodíl zhltne hodiny a naháňa Jamesa. (Eeve)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno