Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vysoké škole se znenadání začínají objevovat tajemné vraždy. Pár studentek se tedy ze strachu rozhodne odjet do starého domu daleko za městem. To ale nepočítaly s tím, že vrah udělá to samé. (Chupacabre)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Žádnej masakr, ale starý poctivý giallo. Bez gore za to s notnou dávkou napětí. Jediným mínusem je že vrah pro mě nebyl překvapením, protože jsem to tušil už po pár minutách. Na rok vzniku je to ale prvotřídní práce. Řezání nožem, porcování pilou, krev, dloubání očí, pěkný nahý ženský, všudypřítomný napětí a to vše za doprovodu skvělé hudby a podporováno perfektní kamerou. Co víc si přát ? ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Talianska slasher kriminálka s ľahkým erotickým nádychom (asi preto dosahuje také vysoké hodnotenie), v ktorej gore spĺňa adekvátnu kvalitu vtedajšej doby. Dnes už sledujem tieto filmy s akousi nostalgiou, kedy príbeh, herecké umenie či logika správania postáv (až na pár detailov) síce spĺňa najprísnejšie kritériá, no prevedenie násilných scén v detailnom zábere akoby spracovali žiaci ZŠ. Celkom potešil záver s pomerne prekvapivým rozuzlením, no a aj vďaka nemu udelím - 60% ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Už som si myslel, že zomriem od nudy, našťastie druhá polovica všetko zachránila. V každom prípade je scenár šitý horúcou ihlou, tempo príbehu je značne kolísavé a príliš dlho trvá než sa dej rozbehne. Následné sekvencie hry mačky s myšou sú už veľmi slušne natočené a určite treba pochváliť vynikajúcu kameru. ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Slušný slasher/giallo který schazují jen typické italské wtf scény (pantofle). Na giallo chabý příběh, na slasher zase malá glorifikace zabijáka... namísto kvalitního příběhu je tu však spousta nahých lidí, což, světe div se, docela funguje. Martino je většinu stopáže režijně zručný, demenci v rámci žánru odpouštím a chválit hudbu je nošením dříví do lesa. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Giallo ostré jako pila, s níž zdejší vrah rozřezává své oběti. Málokdy bývám u těchto filmů napjatý, protože útočí na první signální a to mě prostě nebaví, včetně těch nezbytných nahotinek, kterými se italský fláky jenom hemžily, ale tady jsem opravdu napnutý byl. Poslední půlhodina je totiž špičkovou ukázkou gradace, kde není prostor na vtípky, ani nějaké odlehčení, jenom čistá hrůza a funící vrahoun s pilou. Pozor, na netu kolují dvě verze, ta anglicky dabovaná pro americké publikum je zcenzurovaná. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Počet mrtvých osob ve filmu: 9. (Karlos80)
  • První polovina filmu byla natáčena v umbrijském městě Perugia a druhá polovina filmu byla natáčena ve městě Tagliacozzo, které se nachází v italské provincii L'Aquila. Interiéry se dotáčely v římských ateliérech DEAR. (Trajektt)

Reklama

Reklama