Reklama

Reklama

Ratchet a Clank: Strážci galaxie

  • USA Ratchet and Clank (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ratchet & Clank vypráví příběh dvou nepravděpodobných hrdinů (Ratchet ­‐ mechanik, Clank - robot), kteří se snaží zastavit odporného cizince Dreka od zničení všech planet v Solana Galaxii. Když narazí na nebezpečné zbraně schopné zničit celé planety, musí spojit své síly s týmem hrdinů s názvem Strážci galaxie, aby galaxii zachránili. Během jejich cesty se dozvíme mnoho o hrdinství, přátelství a důležitosti objevování vlastní identity. (Indigo Film)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (49)

Dragoh 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si na ty krásné dětské chvíle strávené u hry Ratchet and Clank : Size Matters. Hra plná představivosti, akce a humoru. Tyhle 3 věci tento film také nabízí. Jednoduše řečeno - tento film je pro děti, proto ho i tak hodnotím. Rozsáhlá představivost ve filmu se mi opravdu líbila, především názvy různých intergalaktických ras a kreativní názvy zbraní, které ve filmu vystupovaly. Co se mi však nelíbilo a do tématu vůbec nesedělo, byl přehnaně jednoduchý příběh s žádnou zajímavou zápletkou. Hlavní hrdina začíná jako chudák, náhodou u něj přistane robot, a společně zachrání galaxii - nic hlubokého ani nijak extra zajímavého, ale jak už jsem říkal, film je dělaný pro děti. ()

StrangeZs 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek hry jsem se na Ratcheta těšil od jeho prvního ohlášení a musím řící, že jsem byl příjemně překvapen. Jednoduše řečeno. Dlouho jsem se u animáku tak nezasmál. Film je napěchovám neustálým pomrkáváním na hráče, ale ne tak, aby to vadilo člověku, který hru nikdy nehrál. Ve skutečnosti akční duo Ratchtea a Clancka dává mnohem větší smysl nežli filmový varcraft, u kterého jsem místy netušil co se to děje. Ratchetchetuv příjemný scénář barvitě vykresluje všechny hlavní postavy, tak aby jste si je zapomatovali, zasmáli se s nimi ale zase to nebrali přiliš vážně. Příliš nechápu proč film celosvětově tak těžce propadl a k nám se dostal ač s dabingem tak v minimálním množství kopijí a téměř nikde ho nehrají. Kvalitami převišuje animáky typu Zootopie scela bez potíží a ikdyž by se našly vady na kráse tak mě prostě nenapadá nic zásadního. Ale co pokud milujete vesmírné bítvy, tajemné světy a příšerky nespočtu tvarů, světů a chapadel tak tuhle lekou parodii na svět hvězdných válek prostě musíte vidět. Druhý takový animák tady jednoduše dlouho nebyl a dlouho nebude. P. S. viděno s dabingem, ale pokud budete mít možnost tak učitě jděte na anglickou verzi, původni dabeři hry a Sylvester Stallone prostě mluví za vše ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie ke hře jsem udělil hvězdičku,jinak je ovšem všechno špatně.Film po celou dobu zoufale tlačí na pilu,jak se snaží být za každou cenu vtipný,takže jsem na konci zjistil,že jsem se ani jednou nezasmál,děj mě vlastně vůbec nezaujal,jen jsem mohl v jednu chvíli souhlasit s jednou z postav,když vykřikla:"Kdy už to skončí?" ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Super snímek o vesmírných rangerech. Hlavním hrdinou je zde automechanik a jeho nový kámoš robot. Na tohle jsem mrknul protože tento film je na motivy hry, která vyšla na herní konzoli Playstation. Taky jsem zjistil, že se na hlasech těchto potvůrek podílelo spousta známých herců. Film odkazuj hodně na hry, takže je možné, že to bude bavit buď jen fanoušky hry a nebo děti ale já na animák rád hodím očko a navíc ještě když je podle hry. Takže za mě spokojenost. 70% ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Čakal som od filmu podľa mojich obľúbených ikonických maskotov z PlayStation 2 éry trošku viac. V jadre veci sa nejedná o zlý film, ale skôr o štandardný projekt zameraný na mladé publikum. Dôvod prečo si, ale zaslúži priemerné hodnotenie je v postave Captaina Qwarka. Už dlho som vo filme nezažil tak strašne moc nesympatický a neschopný charakter, že by vám tak dokázal pokaziť celý zážitok, že by z celkom slušného počinu dokázal zámerne spraviť ťažko pretrpiteľný priemer. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (4)

  • Flim vznikl podle herní série "Ratchet & Clank" z konzole Playstation. Děj filmu je na motivy první hry, byl ale přepracován například přidáním nových postav. Scény z filmu můžeme vidět v nejnovější hře z této série, která v dubnu 2016 vyšla na PS4. (stitch7)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Ve filmu je možné vidět spoustu zbraní z počítačových her. Ale nejvíce zbraní je z "Ratchet and Clank: Up Your Arsenal". (kellne)

Reklama

Reklama