Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Díky jistému kouzelnickému triku mohou naši hrdinové odcestovat do zvláštního univerza, aby získali zpět korunu uloupenou z Křišťálového vrchu. Po cestě s překvapením zjišťují, že nabyli lidskou podobu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Všelicos 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozné, jak jsem se obávala, ale mělo to oproti seriálu tolik slabých míst, až mi to v průběhu začalo vadit. Nějvětším plusem filmu je asi Spike: svou roli plní bezvadně :) Souhlasím s Fun1k, to, jak je zanimovali, se mi vůbec nelíbí - jako by Hasbro animátoři neměli pořádně zmáknutý pohyb lidských nohou a rozčilovaly mě i ty sukně, co všechny dívky (neviděla jsem tam snad žádnou v kalhotech!) měly. Byly nepřirozeně statické... Alespoň písně (a velmi, velmi povedené intro) byly na úrovni seriálu. A mimochodem, začínám se Pinkie Pie po tomto filmu bát ještě více než normálně. Mám ošklivý pocit, že kdyby nebyla tak pošahaná, tak by byla nejnebezpečnějším villainem ze všech... ()

Eduardo 

všechny recenze uživatele

Úvodná časť ešte v "skutočnom" svete je fajn a zmenená intro songa tiež pozitívne prekvapila, ale po príchode do ľudského sveta (ak sa to tak dá nazvať) to stráca čaro MLPčka rapídnym tempom. Na príšerne naanimovaných farebných anorektikov som si nevedel ani za ten svet zvyknúť, generickú love story si taktiež neodpustili a ten záver... ach ten záver. Už len koho napadlo, že niečo také sa hodí do "reálneho" sveta ľudí? Ale zas úplná katastrofa to nie je. Stále tu máme výbornú songu kúsok za polovicou stopáže, ktorá je minimálne tak chytľavá, ako tie najlepšie kúsky z originálneho MLP, random Pinkie Pie s jej predtuchami a hlavne Twilight prispôsobujúcu sa na dvojnohé stvorenia s podivnými výrastkami na kopytách ;) Ale ako celok veľmi slabé, nasilu vytvorené na ťahanie peňazí z nových hračiek od nenažraného Hasbro. 2,5/5 so zaokrúhlením smerom dole za (pravdepodobné) prenesenie love story do štvrtej série MLP... už len to nám tam chýbalo. ()

Reklama

Milky. 

všechny recenze uživatele

Posun do lidského světa byl zezačátku trochu šok, ale po chvilce jsem si na to celkem zvykl a o to víc mě pobavila spousta detailů, které se ve scénáři objevily. Ikdyž si myslím, že lidské verze poníků mohly dopadnout lépe (viděl jsem už daleko trefnější fan-arty) tak chválím. Hudba a celkové ladění se posunulo více do disco spektra a vůbec ladění a narážky evokují high school muzikály a podobné cool snímky, kterými hollywood krmí dnešní puberťačky. A to nemluvím o smartfounech a dalších moderních věcech, které samozřejmě nesměly chybět. Scénář ničím nepřekvapí a drží se osvědčeného základu: zlá namyšlená královna plesů a střední školy, studenti poamericku rozdělení do skupin a kast a banda outsiderů v podání pseudoponíků. Ale když to vezmu kolem a kolem, dokonale to zapadalo do konceptu MLP a přes všechny změny tam bylo všechno, co je na ponících dobré. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

No to si snad děláte prdel?!?68%???Kdo to tady hodnotí?To tady má profil přes 180 dětí ve věku 5-6 let nebo co?Včera večer jsme na to kvůli malý koukali, páč furt mele o maj litl pony, tak jsem jí chtěl udělat radost.Tvl příšerná vymejvárna mozků, hnusná a laciná animace, stupidní dialogy a naprosto odporný písničky.Nedalo se to skoro vydržet.Jeden z nejdebilnějších výtvorů, co jsem kdy kvůli děcku musel vytrpět.Radši bych se koukal na 300 dílů Pokémonů po sobě, než jednou jedinkrát vydržet hodinu něčeho tak iritujícího a ubohého.68%????Kurva co se to děje?0%. ()

MsUtahraptor 

všechny recenze uživatele

Poníkovský průměr. Docela to vystihl komentář kamisu, jen to vytracení kouzla jsem já nijak nepostřehla. Písničky jsou z té více-disco části spektra, ale dobré a chytlavé a hlavně v závěru si divák užije spoustu duhy. :D Naznačená love story mi do příběhu nakonec sedla a i na "podivný" vzhled postav jsem si během té hodinky zvykla i když jsem ráda za návrat do ponysvěta (a pořád si myslím, že existuje spousta výstižnějších FanArtů s poníky v lidské podobě). Vážně? Po tomhle všem ti přijde mluvící pes zvláštní? P.S.: Miluju Rarity!!! :D ... A Pinkie!!! ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama