Reklama

Reklama

Lidé zítřka

(seriál)
  • USA The Tomorrow People (více)
Trailer 4
USA, (2013–2014), 15 h 38 min (Minutáž: 42–43 min)

Hrají:

Robbie Amell, Peyton List, Luke Mitchell, Aaron Yoo, Madeleine Mantock, Mark Pellegrino, Jeffrey Pierce, Sarah Clarke, Jacob Kogan, Douglas Chapman (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh několika mladých lidí z různých koutů světa, kteří reprezentují další stupeň ve vývoji lidské rasy. Každý z nich oplývá nadpřirozenou schopností, například schopnost teleportace nebo telepatické komunikace. Pracují společně za účelem porazit síly zla. (Lama.Lama)

Videa (65)

Trailer 4

Recenze (64)

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mě líbilo, mělo to akci zajímavý děj, pořád se něco dělo a dobrý herce, taková nová verze Hrdinů jen s tím rozdílem , že tady mají lidi pouze tři schopnosti, které, ale umějí různě využívat. Jak už to obvykle bývá je zase je tu organizace, která se snaží tyhle lidi hledat a v lepším případě jim brát schopnosti, či z nich udělat agenty. Já se dobře bavil a celý seriál, jsem měl zkouknutý asi za týden. Jediný mínus je opět nedokončení děj, či přesněji jedna část jo, ale opět to tvůrci pro sledovanost stopli. Proč nemůžou aspoň natočit mini sérii a řádně to ukončit. ()

LadyD 

všechny recenze uživatele

Tomorrow People .. tak jak začít ? Začala jsem koukat teprve nedávno, ale už teď Cara nepatří mezi moje oblíbenkyně. Příběh mě ještě neomrzel, v každém díle mě někdo nebo něco překvapí. Musím se přiznat, že každou chvíli čekám na to, že se strejda Jedekaiha přidá na stranu Tomorrow people a společně se Stephenem přivedou zpátky taťku. Já nevím, většina z vás se mnou asi nebude souhlasit, protože jako záporák je strejda super, ale pořád v něm vidím ten kousek dobra :) Z hlavní trojice, jak už jsem řekla nemám ráda Caru. Stephen mi taky nijak zvlášť neučaroval, ale nevadí mi.John je mi nějakým způsobem sympatický, strašně moc mi někoho připomíná, ale pořád jsem nepřišla na to koho :) Jsem opravdu zvědavá, jak to bude dál. Mě osobně se příběhy o nadpřirozených Teenagerech nikdy neomrzí, takže zůstávám věrná... ()

Reklama

viviak 

všechny recenze uživatele

Pilot hroza, druha epizoda o čosi už lepšia a tretia celkom prekvapila a dotiahla to na priemer. Zostavam aj tak skepticky 50% so far. Serial sa nam celkom pekne rozbehol a pri stavajucej 10 epizode musim povedat ze som milo prekvapeny, hadam si to udrzi dobre tempo. 70% .Oukej tak dnesna zaverecna cast a celkove zhodnotenie serialu (skopčene z diskusie) Dnesne finale dopadlo celkom priemerne, boli tam momenty, ktore boli vyslovene zle, ale naopak aj dobre. Dobre momenty HUDBA jednoznacne, v celej serii nebola tak dobra a vyrazna, dalej scena roger+jed super, taktiez sceny jed+john. Ostatne ma moc nebrali, hlavne tie emdzi astrid a johnom a podobne. Celkovo to pokazilo cw tym ich klasickym lubostnym preplietanim. Nehovorim, že od zaciatku bolo jasne aj ked bola káára s johnom, že ma oci hlavne pre stephena, ale zazracne zalubenie johna do astrid a ich pre mna fakt nechutny vztah, no bieda. Co sa tyka efektov, tak je videt ze vo finale si dali obzvlast snahu a scena s founderom ale aj ked zachranil kááru(ktora inak mohla uplne v pohode umriet) boli naozaj dobre spracovane. Skoda taktiez, ze priviedli do serialu na konci tu trapnu blondinu, ktora v dnesnom finale tiez mohla zomriet(nemozem sa na nu pozerat god!). V cca 33.minute mohol serial kludne skoncit. Neskonicl, a zostavajucich 9 minut teoreticky naznacilo, ako by sa mohla vyvijat druha seria, ak teda nebude serial zruseny. Bolo jasne, ze v pokracovani bude najviac dominantny jed-na jednej strane dobry chlap, ale jeho tuzba po moci a kade com inom je nepriehliadnutelna a hlavne neprestavajuca. Novy resp(old look) johna ma nebavil a káára bola v dnesnej ep tiez hrozne oblecena. Finale vsak hodnotim celkovo kladne. Ak však druha seria nebude, plakat nebudem. Serial ako taky zacinal rozpacito a nie moc presvedcivo, potom sa vsak postupne vypracoval an priemer a aj cosi viac a udrzoval si kvalitu...posledne ep vsak isli mimo mna,,,cca od prebudenia rogera+ta hrozna bloncka. Taktiez by som vytkol linku "rodina" kedze ani dnes neukazali aspon stephenovu mamu, ktora bola pritom dobra postava, len nedostala tolko priestoru kolko mala, co naozaj nechapem, mohla dostat viac priestoru aspon od odhalenia, ze je aj ona paranormal..ale co uz. Dobry serial, spominat budem rad, ak ho nahodou obnovia, urcite sa pozriem rad, ale moc to ružovo s dejom druhej serie nevidim. :o) ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

"Jmenuji se Stephen Jamenson. A jsem jeden z lidí zítřka.. Našim schopnostem říkají 3T. Telepatie, telekineze, teleportace... Probíhá stínová válka mezi námi a Ultra. Tajnou organizací, která nás loví. Jediná cesta jak zachránit, můj druh před vyhynutím, je najít mého otce. A jediná cesta jak toho dosáhnout je pracovat pro nepřítele." Tak těmito slovy začíná většina epizod tohodle velmi povedeného seriálu. V začátcích se sice jednalo o celkem průměrný počin, když však vydržíte koukat tak se vám seriál odvděčí hned několikanásobně, neboť od 15tého dílu přichází epizody, z nichž některé překonávají i konkurenci Agentů Shieldu nebo seriálu Arrow a hlavně vás staví před otázku, komu z těch dvou zlých chlapů vlastně lze věřit, neboť do vás hustí úplně něco jiného. Ano skutečně od 15tého dílu vede cesta plná napětí, skvělích scén a zajímavě udělaných soubojů, až k naprosto dokonalému Cliffhangeru, před závěrečnou epizodou. Samotná závěrečná epizoda však není nic extra, ale pořád se jedná o velmi dobrý nadprůměr. Za zmínku jistě stojí postava herce Marka Pellegrina jehož provedení Dr. Jedikiaha Price je naprosto úchvatné a divák si nemůže až do závěrečné epizody u něj být ničím jistý a vlastně ani potom ne. Je to takový ten typ člověka co se na vás usmívá a přitom pošle vražené komando zabít vaši nejlepší kamarádku. Už jen kvůli němu stojí seriál za to shlédnout. Pokud hledáte seriál s lidmi se schopnostmi, jenž se ty schopnosti nebojí využívat tak tenhle seriál můžu vřele doporučit. Bohužel seriál po první sérii končí s docela uzavřeným koncem, jenž má na konci ještě 5 minut co otvírají děj pro sérii druhou, ale ty se dají bez problémů odmyslet. Celkově seriál hodnotím 4* 79% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Heroes 90210? Proč ne? Fandové x-menského subžánru to sjedou bez vážných následků, ti ostatní to vzdají po pilotu. A tak je to v pořádku. Nenáročná žánrová zábava, která nenabídne nic nového ani převratného, takže nenadchne (nemá čím), ale neurazí, občas pobaví, občas nabídne slušnou akci, ale z paměti se teleportuje takovou rychlostí, že tu po ní nic nenajde ani ten nejlepší telepat. ()

Galerie (158)

Zajímavosti (1)

  • Stephenův otec Rodger Price (Jeffrey Pierce) má stejné jméno jako producent seriálu Roger Damon Price. (D3NJI)

Reklama

Reklama