Reklama

Reklama

Kouzlo měsíčního svitu

  • USA Magic in the Moonlight (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Děj této romantické komedie se odehrává v jižní Francii v roce 1920. Nádherné vily na pobřeží Côte d'Azur, jazz kluby a módní místa pro bohaté jsou kulisou tohoto filmu. Stanley (Colin Firth) - alias Wei Ling Soo - je britský kouzelník a mistr iluzionista, který je povolán do Francie na žádost aristokratické rodiny, aby odhalil možný podvod. Sophie (Emma Stone), jako možné falešné spirituální medium, je objektem jeho zkoumání. Je pravděpodobné, že táto tajemná a krásna žena využívá přízeň bohaté rodiny. Nicméně komplikace nastanou, když se náš "detektiv" do ní bezhlavě zamiluje. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (346)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Ekvivalent kouzelníka na zahradní párty, od kterého přesně víte co čekat. Tedy žádné zázraky, ale solidně odvedené řemeslo, kde sice znáte a máte prokouknutý každý trik, ale právě to od něj očekáváte a přesně to i dostanete. Ovšem u Woodyho stále lze předpokládat, že se přeci jen ještě vytasí s něčím "copperfieldovských" rozměrů a nespokojí se jen s milou tuctovkou. Tak snad při příštím vystoupení. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Malý hezký film, který jakoby byl skutečně natočen na konci 20. let. Jen nepatrnou shodou okolností v něm hrají současní herci. Naprosto skvostné. Konečně, už jsem někdy nemilovala něco, co mi nabídlo Berlín roku 1928? Bylo by to velmi bláhové něco takového byť jen očekávat. A samozřejmě Colina nemám nikdy dost, až se tomu sama podivuji. #čsfdprojekce ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tu sa Allenovi nepodarilo úplne okúzliť, ale to ani celkom nedomrvil. Dvojica Colin Firth- Emma Stone mi nie úplne sadla, najmä prvý menovaný, hoci sa na úlohu suchého aristokrata dokonale hodí. Trochu romantiky ale presvedčí nejedného diváka, že je to film napriemerný. Pre mňa ale len priemer a to aj vzhľadom na to, že Woody má na viac. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Obsadit Firtha do role křížence Darcyho a prof. Higginse byla samozřejmě sázka na jistotu. Ostatní herci jsou vybraní řekl bych s láskou, Stone mě potěšila, vypadala mile a hrála přesně to co měla, radost pohledět. Vůbec, celý film je hrozně moc o radosti, kterou můžeme sami sobě do života vpustit, když přestaneme trvat na nudné logice (geometrické, jak by nevhodně řekla Sophie a byla okamžitě opravena). Takže přes vady spočívající v drobné klišovitosti a možná až nevhodně dlouhé expozici, za tuto radost, která se na mne přenesla... potlesk. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Woody si pilne plní kompulzívnu snahu natočiť každý rok nový film. Niekedy to vyjde lepšie, inokedy horšie. Tentokrát milá, jednoduchá a dobová jednohubka na jedno popoludnie. Woody v sebe nezaprel romantického ducha, aj keď sa na scéne nič mimoriadne neodohráva, vďaka hercom a celkovej atmosfére sa na to skutočne dobre pozerá. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Best Film Fest 2014

Best Film Fest 2014

09.12.2014

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a Mat pořádá od 11. do 17. prosince tohoto roku Best Film Fest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama