Reklama

Reklama

Byla by to dokonalá akční krimikomedie o dvou policajtech a velkých parťácích, až na jednu maličkost: naši hlavní hrdinové vůbec nejsou poldové. Do služeb zákona se totiž kamarádi Justin a Ryan dostali tak trochu nelegálně a to jen díky tomu, že se oblékli do policejních kostýmů a vyrazili na jednu párty. Jenže už cestou na mejdan rychle zjistili, že jim policejní uniforma nabízí i jiné zajímavé možnosti. Třeba trochu pobuzerovat pár lidí na ulici, zabavit mladejm jointa, dostat zadara panáka nebo mnohem úspěšněji balit holky. A tak se vedle svého civilního života, v němž Justin vyvíjí novou počítačovou hru o policajtech a Ryan se hlavně poflakuje, začnou skvěle bavit životem falešných poldů. A jsou v tom čím dál tím víc lepší. Stačí přeci na eBay koupit vyřazené policejní auto a pár dalších pomůcek, jako je například vysílačka, díky které se dostanou včas k lidem, kteří potřebují policejní pomoc. Ale jakmile se tito zbrusu noví „hrdinové" zamotají do sítě skutečných policajtů, mafiánů a zkorumpovaných detektivů, musí dát v sázku nejen své falešné odznaky. A tak začíná hodně zajímavá a pro diváky vtipná hra na kočku a myš, která může našim „policajtům" přerůst přes hlavu... pokud jim ta hlava zůstane na jejich krku. (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (293)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Za mě maximální spokojenost, protože takové záchvaty smíchu jsem nezažil od 22 Jump street a ani tam možná ne. Falešní poldové na mě sypali jeden situační typ za druhým a já tak nestíhal zašívat svou bránici. Už dlouho se nestalo abych se při první scéně svíjel jak kdyby mě někdo lechtal na varlatech. Wayans je neskutečnej grimasák a jeho pohyby, kecy a všechno co dělal mě dostávali do kolen, Jde vidět, že to má v rodině. Jeh kolega je zas Takovej Mclane amatér a oba dva si chemicky náramně sedli. Už jen z principu, že tento film je silně podhodnocený dávám plný počet. Tempo skvělé, kadence humoru výborná a akce? Taky byla. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem si říkal, jak lépe by to asi vypadalo, kdyby se tohoto materiálu ujali tvůrci 22 Jump Street. Takhle nám zde totiž zbývá jen nemastná neslaná komedie, která všechny své prima nápady vystřílí v první polovině, aby tu druhou už jen ukecaně nudila. Za sympatickou dvojici Wayans/Johnson ale tu třetí hvězdu dát musím. Tihle dva sympaťáci z New Girl si zaslouží každou filmovou příležitost. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"S holkama jsem se pral. Nevyhrál jsem, ale klidně to zkusím znova." Falešní poldové jsou pro daňovýho poplatníka lepší variantou než ti skuteční. Neznají totiž zákony, nemusí dodržovat předpisy a stát nic nestojí, když se sami povýší. Justin a Ryan na sebe zkrátka navlíkli uniformu a vzali to na sebe. Občas mi za ně bylo trapně, ale v nejednu chvíli jsem se bavil, tak proč z nich neudělat tříhvězdový poldy. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Taková seriálová sbírka herců. Jake Johnson a Damon Wayans už perfektně fungují v New girl spolku s dalšími třemi postavami. Tady dokázali, že jim to jde, i když jsou jen dva. Co se týče charakterů, tak kupodivu a nečekaně hrají téměř podobné postavy jako v již zmiňovaném seriálu. Ještě k tomu šoupli Ninu Dobrev z TVD a máte tu komedii, která zabaví na jeden večer, ale pokud byste si ji chtěli pustit znovu, tak v8s akorát otráví. Řada slušných gagů a hlášek, ale rozhodně to nefunguje na víc jak 3*. Dobrá scéna byla při prezentaci jeho hry podruhé. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Z nepříliš oslnivého začátku se to rozjelo do parádní podívané, jakou jsem opravdu nečekala. Už dlouho jsem se takhle neválela smíchy. Do nebes musím vynést vskutku originální nápad, nechápu, že to nikoho nenapadlo dříve. Mezery v příběhu a logice by se našly, ale u komedií nic dokonalého nehledám. Jako oddechovka funguje parádně. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy parťáci vstupují do bytu na sledovačku, má Ryan (Jake Johnson) na sobě košili jako detektiv. V další scéně je oblečen v policejní uniformě. (vita.moravek)

Reklama

Reklama