Reklama

Reklama

Režisér filmu Sejmi eso vás zavede do světa Kevina Stretche, řidiče hollywoodské limuzíny, muže s temnou minulostí. Když se Stretchovi ozve nechvalně proslulý gangster, aby od něj dostal zpět půjčené peníze, Stretch v naději na slušnou odměnu vezme práci, kterou mu nabídne jeho klient – miliardář. Výstřelky výstředního klienta ale brzy vyústí v divokou noc plnou dobrodružství, sexu a nebezpečí, po které je jasné, že s návratem peněz to až tak snadné nebude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Wysch 

všechny recenze uživatele

Sranda je, že vlastně Carnahan využil všech možných klišé, doplnil to vtipně okořeněnými dialogy, přidal Patricka Wilsona, Chrise Pinea (není vypsán v závěrečných titulcích!!!), neodolatelnou Jessicu Albu tak, jak ji nikdo "vidět" nechce, JB Dala (!!!) a přidal dvě tři (vtipná) camea, narouboval to na svou typicky netypickou výstavbu scénáře (nikoliv podle klasické aristotelovský kompozice) a přidal navrch smrtící kombinaci vyprávění v první osobě a scénáře bez vlastní pointy. Vznikla tak žánrová jednohubka, vtipná, svižná, na první pohled obyčejná, na druhý pohled zvláštní, typicky Carnahanovská ve stylu Smokin' Aces, a takovejhle film já můžu. Plnou dardu sice Carnahanovi nedávám, ale jeho filmy... jo, ty mě bavěj. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Road movie limuzínou v noci a jen po Los Angeles... To tu ještě nebylo. Teda možná bylo, ale já o tom nevím:-) Nehká, na nic si nehrající jednohubka, která má za úkol pobavit a né si hrát na bůch ví co. A mě film opravdu bavil! Na to, že jsem na něj koukal opravdu pozdě v noci, jsem u jeho sledování ani nezívnul. Za mě 77% ()

Reklama

Philcze 

všechny recenze uživatele

Patrick Wilson v nasraným módu, Carnahan opět roztřesený a camea na hranici geniality. Zábavná budoucí kultovka, která proti sobě skvěle staví dva netypicky obsazené herce (Wilson - drsoň, Pine - šílenec, už podruhé u Carnahana) a nechá je devadesát minut dělat vtipné krávoviny na pozadí narychlo spíchnuté kriminální historky. Takhle vypadá povedený pokus natočit cynickou a nekorektní klipovitou komedii, neboli to, co se Michael Bay snažil natočit s Pain and Gain, ale neskutečně otravným způsobem selhal. 80% ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Ray Liotta? Liotta ťa chce zabiť!..." Mám rád tieto filmy, kde je hrdina pod obrovským tlakom a skáče z jedného problému do druhého a ani to nemusí byť komédia. Nie je to dlhé, film zbehne ako voda, stále sa tu niečo deje a P. Wilson je sympaťák, ktorý mi stále pripomína P. Newmana v mladších rokoch. J. Alba je dosť hviezdne meno na to, aby sedela za počítačom, preto som ten záver predvídal, ale inak fajn jazda. 70%. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Neurážející akční jízda, ve které se na sebe v jedné noci nakupí nehorázné množství úplně random nejrůznějších situací, až to trochu působí, že to snad tvůrci vymýšleli za chodu a sjetí. Výsledek je ucházející film plný áčkových herců, který na danou chvíli zabaví, nicméně za pár dnů si na něj už nejspíš nevzpomenu, protože je jednak trošku překombinovaný, ale zároveň ničím až tak nevyčnívá. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Vedenie štúdia Universal chcelo, aby mala postava Rogera Karosa (Chris Pine) oholenú bradu, pretože sa báli, že diváci herca nespoznajú alebo im príde atraktívny, no režisér to odmietol. (Da_reba)
  • Natáčanie trvalo 21 dní a stálo 5 miliónov amerických dolárov. (Da_reba)

Související novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama