Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová show Leoše Mareše, která se musí jednoduše vidět! Těšit se můžete na zajímavá témata a neméně zajímavé hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (89)

Thomick odpad!

všechny recenze uživatele

Kdokoliv, kdo tady používá slova jako "prča" a "legrace", by si měl dát facku, naučit se pořádně anglicky a začít s originálem. Tady se pro výběr otázek nikdo nic celkem zajímavýho nedozví, matlaj se originální pravidla/zábavný prvky (Mareš tam s těma bodama střílí jak u Verdunu, ohlašovací zvuky jsou vrcholem demence) a tak nějak mi i přijde, že si vlastně všichni ti rádobychytří hosti docela dobře uvědomujou, že akorát trapně napodobujou svý britský - ani nechci říct - kolegy (ne, věčně vytlemenej Mareši, gigantický brejle z tebe inteligenta automaticky neudělaj). Ta vznešenost a drzost zároveň, kterou nabízí Fry a spol. ... k tý se česká verze (očekávaně) nepřiblížila ani na tisíc kroků. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak pořad mi bohužel TV prima zabila dříve, než mě začal srát, což je div naprosto nevídaný. Téměř vždy mě pořad začne nejdříve srát a velmi brzy poté je z vysílání odstraněn. Vyjímku tvoří pouze ordinace a obdobné sračky, které se v TV drží, přestože mě serou nepopsatelně intenzivně a velmi dlouho. Díky pořadu jsem přišel na chuť Miloši Knorovi, kterého jsem dříve až tolik nemusel. Dále mě velmi bavil Patrik Hezucký, kterého jsem znal už z jeho mrázkovin, které mi natržení bránice nejednou způsobily. Zbytek hostů se dá prohlásit za více či méně zbytečné. Většinu navíc za absolutně nudné a trapné. Moderátor Leošek za moc nestojí, ale to mi bylo podvědomě jasné už před uvedením pořadu. Otázky jsou kolísavě zábavné, kolísavě vtipné a kolísavě obtížné. Takže se stává věcí náhody, jak moc se budete bavit. Když Leoškovi zrovínka všichni odmítnou účast a dostaví se pár kokotů, tak se bavit nebudete bez ohledu na otázky. S ohledem na konkurenční pořady, které jsou debilní většinou hned po prvním dílu, zde zase tak nízké hodnocení zanechat nemohu. Viděl jsem všech (tuším) devět dílů a kdyby byl díl desátý, tak se na něj určitě kouknu taky. Slaboučké 3*. ()

Reklama

Oonika 

všechny recenze uživatele

Uvidíme, co přinese další díl, jestli půjdu s hodnocením výš, nebo níž. Leoš Mareš je tradičně trapný, celý systém této šou mi moc nedává smysl, nebo jestli to bylo špatně vysvětlené, nevím. První díl zachraňoval Miloš Knor a Patrikem Hezuckým. Jejich vtípky byly povedené. Ale jinak dost smutný pokus... ()

jfaba 

všechny recenze uživatele

Reaguji až po druhém dílu. Nechci tvrdit, že je to trapné, někdy jsem se i díky Banášové zasmál (v 1.části byl dobrý Knor), ale klidně si nechám těch pár desítek dalších dílů ujít. U druhé části jsem nevydržel do konce (trapné, podbízivé dvojsmyslné vtipy, kterým se směje jenom Mareš). Raději jdu spát, protože kdybych se na to díval do konce, asi bych díky ustavičnému smíchu neusnul. A to je taky hloupý vtip hodící se do tohoto pořadu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ani mně moc nepřekvapuje, že tento vědomostní pořad po nějaké době pro nízkou sledovanost zrušili. Kam se vecpal Leoš Mareš, to většinou stálo z a hovno. Nevím jak ON, může být považován za snad i nejlepšího moderátora v ČR. A neúspěchy měl hlavně ve chvíli, kdy náplní pořadu nebylo zpívání mladých talentů, ale právě ON sám měl humornou formou vést celý obsah pořadu. Nebýt hostů, jejich vtipných grimas, hlodů a odpovědí, no a samozřejmě Hezuckého, který ze sebe toho blbečka dělá rád – byla by to hotová katastrofa. Takhle se u toho divák alespoň zasmál, pokud zrovna Mareš v brýlích nekecal ty svoje nesmysly a rádoby humorné glosy… ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama