Reklama

Reklama

Nadace

(seriál)
Trailer 3
USA, (2021–2023), 18 h 12 min (Minutáž: 45–69 min)

Předloha:

Isaac Asimov (kniha)

Hrají:

Jared Harris, Lee Pace, Slaney Power, Laura Birn, Leah Harvey, Terrence Mann, Mido Hamada, Geoffrey Cantor, Brian F. Mulvey, Cassian Bilton, Alfred Enoch (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Seriál Nadace sleduje skupinu vyhnanců z rozpadající se Galaktické říše, kteří se vydají na velkolepou cestu s cílem zachránit lidstvo a vybudovat novou civilizaci. (Apple TV+)

Recenze uživatele merops k tomuto seriálu (4)

Císařův mír (2021) (S01E01) odpad!

Tohle je skutečně podle Nadace od Isaca Asimova? A co tam dělá ta holka? ()

Přípravy na život (2021) (S01E02) 

Tohle je skutečná katastrofa. Z knižní předlohy poznávám tak akorát název, jména hlavních postav (o jejich pohlaví se nezmiňuji), více méně směřování děje a účel všeho dění, i když ani tím si nejsem vůbec jistý, a také jména zainteresovaných planet, abych nezapomněl. Co se ostatního týče, tady chybí už jenom ono pověstné záchranné Cimrmanovo jmelí. Nebo raději vichr z hor. | Jedna * za vizuál. ()

Duch jednoho matematika (2021) (S01E03) odpad!

Asi jsem opravdu četl něco jiného stejného názvu od stejného autora. Při vší té bídě a mizérii bych uvítal, kdyby tohleto dílko bylo alespoň občas trochu vtipné. Ale není. A ten název dílu s tím, co jsem shlédl, souvisí jak? ()

Skok (2021) (S01E10) odpad!

Kurňa, to je doják... Jediné mé oko nezůstává suché. Nevybouřené emoce v galaktickém impériu, testosterony na pochodu, estrogeny zatemňující mozek, hektolitry slz, leč ani kapka krve. Rafinovaní femininní terminátoři, Fremeni, a za obzorem bezpochyby - dosud nespatřeni - zákeřní Borgové na číhané. Čím se sjedou naši filmoví "tvůrci" příště? ()

Související novinky

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

WandaVision je nejstahovanějším seriálem roku

29.12.2021

Letošní žebříček nejstahovanějších seriálů roku ovládlo studio Marvel spolu se studiem Disney. Pirátství samozřejmě není nic chvályhodného a prvenství v tomhle směru vlastně není až zase taková výhra… (více)

Hororový Hellraiser oznamuje obsazení

Hororový Hellraiser oznamuje obsazení

08.10.2021

Remake kultovního hororu Hellraiser byl před pár dny dotočen, tvůrci tak nyní mohou oznámit plné obsazení. Režisér David Bruckner (Temný dům) spolu s autorem originálu Clivem Barkerem údajně… (více)

Apple má s Nadací velké plány

Apple má s Nadací velké plány

23.09.2021

Od té doby, co kabelovka HBO zaznamenala obří a zejména dlouhodobý úspěch se seriálem Hra o trůny, se ostatní snaží o něco podobného. Netflix to zkouší přes Zaklínače, Amazon bude mít Pána prstenů, a… (více)

Reklama

Reklama