Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová zábavná kuchařská a velkolepá „LIVE" show se Zdeňkem Pohlreichem, který zve celý národ, aby si pod jeho vedením připravil tříchodové menu během jediné hodiny v přímém přenosu. V této jedinečné show máte možnost Zdeňka poznat ve zcela nové roli showmana a učitele vaření, kdy každou sobotní noc bude mít celý národ šanci uvařit si nejlepší večeři svého života. V každém díle se těšte na hvězdného hosta a pořad plný překvapení a hlavně zábavy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Že vraj "Česko vaří s Pohlreichem", ale tak sa mi zdá, že aj naši bratia Česi ho už majú pomaly plné zuby. Tu na Slovensku s ním rozhodne nikto nevarí. Pretože už na tie jeho blbé keci a trápne frajerské pózy nikto nie je zvedaví. Vulgárny je ako primitív. Postavu má ako zle vyrezaná kolka. A škaredý je ako trol. Zato arogantného sebevedomia a narcizmu je v ňom enormná dávka. Myslím, že tu u nás by rýchlo dostal po tej jeho prostorekej papuli. Mal by ho niekto poriadne nakopať do zadku, nech sa uvedomí. V prvom rade by sa ho už konečne mala zbaviť TV Prima. Pohlreich už divákov nepritiahne, skôr odradí. Svojich pätnásť minút slávy má už dávno za sebou. Vyhoďte tento opozeraný odpad! ()

Witta 

všechny recenze uživatele

Zdenda dobrý, ale Kostková mě srala už během prvních 2 minut jejího "účinkování". Jinak jak již psali ostatní, naprosto zbytečný koncept mozaiky internetových kuchtíků, který se naprosto minul účinkem. V pohodě byli hokejisti, méně už mě bavila vnučka vařící pro babičku, o které ve finále Zdenda prohlásil, že "je šťastná jako prase":-) ()

Reklama

insurgentes odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen ten díl s Voříškem a nechápal jsem. K čemu jsou tam ty vstupy na dálku vařících grupiček? Abysme viděli, že taky míchaj v rendlíku a hlásej, jóóó, de nám to skvěle, Zdeňku? Já si chvílema připadal jak u pátečního žlutého béčka na nově. Zbytečně rádoby bombastickej paskvil, kdyby prostě normálně Pohlreich něco uvařil, aby se člověk něčemu přiučil, a měl tam dejme tomu ještě jednoho vtipnýho člověka (což Voříšek celkem byl), protože marná sláva, pohotovej to on Pohlreich zase je, tak by to byl myslim ten správnej formát. Takhle? Zlatej Babica! Jo, a Pohlreich mě nasral, jak tam shazoval toho chudáka pilota. Když někoho sjede v ano, šéfe za to, že přechovává v mrazáku hovna s malinama, tak prosím, ale aby si z někoho utahoval, že koktá, to je prostě zcela pod úroveň. Kyselá prdel, a - odpad. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Tak u tohodle se přiznám jsem trochu na vážkách.... B) Važku Vašku.... kam jsi to jenom lezl? Ty sólovky z minimem komparzu v prostoru 4x4 ti šli lépe... takhle to prostě není ono. Jako by snad bylo málo českých Restaurací kde přeplněné poličky z nejrůznějšíma umělýma dochutidadlama netoužící po tvé odborné kultivaci? Kdyby aspoň vařil něco normálního... občas. Navíc je to hrozná nuda.... toč raději další díly ANO Šéfe! To je tvůj zlatý důl... tvůj odkaz nám zužitkovatelům a milovníkům obloh... B) ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Pohlreich mě tady připadá jako pěkně namyšlený blbeček! Ty jeho vtipy už fakt nejsou vůbec vtipný! Neustálé trapné stírání mezi sebou tomu taky moc nepřidává! Co mě ještě štve je, že kamera prakticky vůbec nezabírá Pohlreichovu plotnu, na tož soupeřovu neustále - připálené maso atd! Ono to je vlastně živě, takže co kdyby to měl Pohlreich trochu připálené, to by byla ale ostuda že??! Prostě komerční sračka!! Dvě hvězdy dávám jen za užitečné recepty...40% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno