Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

To byla taková nuda :D :D Ale měla jsem chuť se podívat na Jennifer Lopez, jelikož kdysi s ní byly filmy i zajímavé - a ano, ona ví, že je moc hezká a jak toho využít :) I když v tomto filmu nosí neskutečně asexuální pytlovité oblečení :) Tento film je ukázka, jak v USA nedojídají jídla a nezatahují si závěsy doma a děsně se pak diví, že je někdo vidí :D :D Je tam tolik absurdit :D :D "Vrcholová" :D :D scéna ve stodole je dost nechutná a krvavá - ta byla super :) Film vyniká i skvělou sexuální scénou ;) :) To se musí nechat :) Nic krátkého ani příliš zahaleného :) Jo a hudba - ta byla super :) Ta se mi moc líbila :) A hláška před manželem od mladíka, který si užil se svou sousedkou alias jeho manželkou - "Tady bylo pěkně mokro" :D :D To by teprve začátek :) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Neveril som, koľko zastaraných klišé je niekto schopný dať do kino-filmu z roku 2015. Tento scenár by sa dal akceptovať snáď len v roku 1991, kedy išli do kín Noci s nepriateľom s Juliou Roberts. Nevyžadujem od každej snímky revolučné scenáristické riešenia, ale toto je fakt moc. Zlosyna nezastaví ani vytlačenie očnej buľvy mimo lebky a predtým, než má niekoho zastreliť, si neodpustí zlovestný preslov, vďaka ktorému získa obeť dostatok času na jeho omráčenie. Následne ho nechá ležať na zemi a otočí sa mu chrbtom, aby mal pre zmenu on čas nabrať dych na ďalší útok. Samozrejmosťou je, že chladnokrvný psychopatický vrah si dôkazy o svojich brutálnych činoch v pohodičke nechá v počítači a homevideo s pani učiteľkou zásadne nezálohuje. Samozrejme, hrdinka (učiteľka literatúry) dokáže na centimeter presne určiť, kde presne musí gauner stáť, aby mohla potiahnuť za reťaz a vinou toho sa naňho zrúti pol tonové železné hovädo. Nepáčilo sa mi ani zľahčovanie niektorých nesympatických vecí (napr. manželská nevera bez vedomia manželky alebo sex so žiakom, aj keď v tej chvíli ním de facto ešte nebol). ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

S nadsázkou se dá říct, že víc napětí nabízí zpravodajství na kterékoliv televizní stanici. Rob Cohen je rutinér, který snesitelný film nenatočil dobrých deset let. Stealth, třetí Mumie nebo Vražedná hra byly prachmizerné kousky, na druhou stranu se od nich NĚCO čekalo. Od The Boy Next Door se při vší úctě nečekalo vůbec nic. A to mu ve výsledku možná pomáhá. Neškodný thriller s ohranou zápletkou, nudným dějem a nezáživnými postavami, které jsou divákovi naprosto ukradené. Film působí docela televizně, negraduje, chybí mu atmosféra. Na druhou stranu těch devadesát minut solidně uběhne, na Jennifer Lopez se pořád slušně dívá a ostatní postavy nenasekají tolik logických lapsů, kolik by divák na začátku čekal. Průměrná jednohubka, které sluší dvě i klidně tři hvězdy. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý počin, který neurazí, ale ani nenadchne, kdo má rád J. Lopez, bude nadšený, neboť je zde jak oblečená, tak svlečená. Obávám se však, že kdyby tu byli lepší herci, byl by film naléhavější a člověka by asi více vtáhl do děje. Poučení na závěr: nespěte se svým sousedem, nikdy nevíte, co se z něj vyklube... ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Všehovšudy průměrný thriller. Herecky nijak oslňující a i když je film sem tam velmi slušně napínavý, ve výsledku moc nenadchne. V porovnání s podobným Dokonalým mužem Cohenův snímek mírně ztrácí. Škoda přeplácaného finále, mít to kvalitněji zpracovaný konec sázející spíš než na akci na atmosféru, tak by výsledný dojem byl určitě o dost lepší. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Napriek tomu, že Jennifer Lopez trvá na tom, že natáčanie sexuálnych scén je zvyčajne trápne, berie to najmä ako súčasť vašej práce: "Pamätajte, že to nerobíte so svojimi najbližšími priateľmi. Robíte to s ľuďmi, ktorých by ste označili za kolegov." (Arsenal83)
  • Napriek negatívnym recenziám si film zarobil až viac než 13-násobok svojho rozpočtu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama