Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Rob Cohen sa rozhodol v dnešnej dobe pripomenúť 90´s thrillery a tak natočil malé, neškodné psycho o učiteľke, ktorá sa v slabej chvíli vyspí s mladým susedom. Ten je však trochu vyšinutý, nie je ochotný akceptovať to ako jednorázovku a tak ju prenasleduje na každom kroku a postupne jej čoraz viac komplikuje život. Obsadenie Jennifer Lopass do titulnej MILF role bolo vhodnou voľbou, bohužiaľ všetko ostatné ostalo akési odbité. Nudné, necharizmatické postavy, predvídateľné a po väčšinu času nevýrazné dianie, žiadny výraznejší teror či nebodaj niečo odvážnejšie – ešte aj v hlavnej sex scéne (ktorá je v niektorých verziách filmu absurdne vystrihnutá) dokopy nič neukážu. Na imdb pozerám, že to má dokonca Rkový rating, čo sa mi ani nechce veriť. Komerčná somarinka pre decká, ktorej dám tie slabšie 3* len pre to, že sa celkom pohodovo pozerala. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Filmový syn JLo má štedrého filmového otca - dostal od neho totiž počítač s chladiacou vežou a troma procesormi (copyright by TV Joj). Okrem tohto nie je veľa o čom hovoriť, je klasický prípad sympatického suseda z ktorého sa lusknutím prsta stane psychotický magor. Jennifer je na svoj vek nečakane zachovalá (a zrejme som si už na ňu zvykol, lebo ma od pohľadu neštve tak ako kedysi), a miestami sa filmu darí vyvolať aj napätie, takže to nie je tak márny prípad ako som očakával. K trom hviezdam to ale nedotlačím, na to je film až príliš fádny a neoriginálny. 5-/10 ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Takovouhle sousedku chci taky protože Jennifer je tady nezkutečná kost a tak spáchá co se nedělá a film dostane solidní atmosféru a promění se v mrazivý thriller, je to nevyzpytatelný snímek ale přitom je prokouknuty od začátku, a když chlapec nemůže získat svojí touhu musí byt zle a to já jsem pak dostal pořádnou dávku spokojenosti klobouk dolů chválím. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak a máme tady další film na téma : Ach bože ne vyspala jsem se z někým s kým jsem neměla, pak jsem ho nechtěla a on je náhodou psychopat a teď mě chce zabít... Podobný kousky měli svůj zlatý věk a živnou půdu hlavně v osmdesátých a devadesátých letech. Tohle má tedy zřejmě působit jako připomínka těchto filmů, ale bohužel je to totálně ploché a nezáživné a není to schopné přijít z ničím co by dokázalo zaujmout. A nezachrání to ani Lopezka která má pořád co nabídnout a je to jedna z mála učitelek který by stálo za to vojet.20% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jako lego pro filmaře předškoláky. Není třeba nic umět, ani u toho přemýšlet. Jak ostatně dokládá dialog „Přinesl jsem ti dárek.“ - „Jů, Iliada, a první vydání. Tos nemusel.“ - „To nic, koupil jsem to ve výprodeji.“. No nic. Zpátky ke skládačce. Stačí otevřít krabičku, vysypat jednotlivé dílky a začít skládat. Ani návod není potřeba. Osamělá hrdinka, nový kluk od vedle, malý dílek vášně, a dílek odmítnutí, který sluníčkově přátelského souseda promění v lacinější mužskou verzi Alex Forrestové vybavené ukecávacími schopnostmi Haniballa Lectera. A samozřejmě dílky kamarádka, manžel, syn, nefungující brzdy, tajemství minulosti, a samozřejmě půltunové závaží visící bůhvíproč u stropu stodoly, přesně nad místem, kde padouch pronáší poslední proslov. Kdyby to závaží aspoň vypadalo jako to ve skečích Monty Pythonů, mohla to být zábava. Takhle to byla jen předvídatelná rutina a těžká nuda bez špetky invence, kterou pomohla přežít jen Jennifer, protože je stále kočka, na kterou je radost pohledět. Mimochodem, Enough z roku 2002, kde měla podobné potíže, je i přes všechny vady mnohem lepší než tohle. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Režisér Rob Cohen prezradil, že v scenári bola postava Noaha (Ryan Guzman) pôvodne mladšia, ale on sa vedome rozhodol dať mu 19 rokov, pretože mal pocit, že by to „nebolo zdravé“ a že diváci by stratili sympatie k hlavnej hrdinke. (Arsenal83)
  • Napriek negatívnym recenziám si film zarobil až viac než 13-násobok svojho rozpočtu. (Arsenal83)
  • Aby si film udržal plánovaný nízky rozpočet, Jennifer Lopez poskytla svojej postave Claire oblečenie z vlastného šatníka. (Arsenal83)

Reklama

Reklama