Reklama

Reklama

Brána temnoty

  • USA Pay the Ghost (více)
Trailer 3

Rok poté, co jeho malý syn zmizel během halloweenského karnevalu, je Mike Cole pronásledován nevysvětlitelnými děsivými obrazy a vzkazy. Spolu se svou manželkou, se kterou se již značně odcizili, se ale nezastaví před ničím, co by jim zabránilo v odhalení těchto záhad a nalezení ztraceného syna. Přitom narazí na legendu, která odmítá zůstat pohřbena v minulosti. (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (243)

TheDon 

všechny recenze uživatele

CAGE WANTS HIS PAYMENT !!! Tak asi takhle by se to mohlo jmenovat alternativně. V přímým srovnání s peckama jako Insidious nebo Sinister je tohle jako večerníček. Lekačka? Žádná. Gore? Nula. Příběh? Stokrát omletej. Atmosféra? Ale jo, ta by místy docela ušla. Rozuzlení? Vohořelá pizda z šestnáctýho století. Tak takhle ne Mikuláši Klícko ! Kdyby ti ten zasranej pták aspoň vyklovl oko....35% P.s: Tohle je horor asi jako Křemílek a Vochomůrka. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Cage opět od několika zdejších stupidit odepsanej ještě před premiérou filmu a troufám si říct, že je zde i spousty tupců, co ani nedokoukali film a po půlce se vrhli na odkliknutí odpadu či jedné hvězdy, společně s geniálním a inteligentním komentem alá "To je ale pičovina"... Bože, jak vy jste skvělí! No nic, myslím si, že po delší době vidíme skvělýho Nicolase společně s (i když lehce ohraným) napínavým hororem, kterej velmi připomíná Insidious a díky dětem s pytlema na škeblích i Sirotčinec. Nicméně horor nadprůměrnej, skvěle naservírovanej, s příjemnou časovou stopáží a kvalitním Cagem. 75% ()

Reklama

Stallone 

všechny recenze uživatele

Horor pro celou rodinu. I tak se dá nazvat tento neoriginální, duchařský snímek bez atmosféry, strachu a všech těch nádherných věcí pro které tento žánr miluji. Natočení záchranné duchařské mise se pro svojí nezajímavost a předvídatelnost nepovedla. Přitom halloweenské prostředí je atraktivní. S mojí krásnou přítelkyní (modelkou) slavíme naše české Dušičky. Rád bych Halloween zažil v zemi, pro kterou je svátek tradiční. Převlékl bych se za Freddyho a šel koledovat. . Tento rodinný ´´horor´´ hodnotím 1* - 2* (slabší 2*). ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nudný, neoriginální a v podstatě zbytečný film, který příliš nefunguje ani v rámci svého žánru - napínavý, nebo nedejbože strašidelný není ani trochu, a už krátce po jeho zhlédnutí v podstatě nevím, o co tam šlo, a je mi to jedno, protože mě to nebavilo, postavy mi byly ukradené, a celé to bylo zabito přišerným českým televizním dabingem. Při sledování si mimochodem nešlo nepovzdychnout nad tím, jak Nicolas Cage zestárnul a v jak špatných filmech dnes hraje - tak jako u mnoha jeho vrstevníků jsme zřejmě i zde svědky pádu jedné herecké legendy na dno. Vyhrabe se z něj ještě někdy? ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Když se na Halloween nebojí děti, ale rodiče. Já mám Nicolase rád. Jsem jeho fanoušek. A tak jsem rád, že na něj narážím i v horrorech, jichž jsem taky fanoušek. Pro něj to sice znamená kvalitativní i finanční sestup, ale ne vždy je to úplná tragédie. Jako třeba tohle. Ano, je to neoriginální, má to levné digitální triky, snaží se to občas být horrorové až moc a každým okamžikem, nevyhne se to zbytečným lekačkám a novela, podle které to je natočené bude jistě působivější. Ale není to úplně špatné, občas to přichází se zajímavými věcmi a postupy, dokáže to i zaujmout a vyděsit (scéna s koloběžkou je působivá) a Cage je... prostě fajn. když ho máte rádi. A já mám. 2,5* ()

Galerie (55)

Zajímavosti (3)

  • Báseň, kterou Mike Lawford (Nicolas Cage) na začátku filmu přednáší, je "Král duchů" (také Král vil nebo Král Olší) od J.W. Goethea z roku 1782, kde syn vidí víc než otec a také se mu to stane osudným. Otcovy promluvy v baladě zastupují racionální výklad jevů a synovy ten mýtický, nadpřirozený. (Zdroj: kniha Literární Evropou I od Heleny Kupcové). (Margay)

Reklama

Reklama