Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (148)

otík 

všechny recenze uživatele

Maličký film, který je tak nudný, jak se tváří Adam Sandler. Když se začne tvářit jinak, i film je jiný. V úvodu je to nutná nuda, jakmile si Sandler obuje cizí boty a začne se měnit, ujde to. Pak dojde i na malinko akce, ale ujde to. Překvapí množství známých herců, kteří se zde mihnou i na delší dobu. Průměr, který potěší jedině fanoušky Adama Sandlera. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, který byl hezky zpracovaný. Mohlo se to ale udělat lépe a více natlačit třeba na citovou stránku. Místy je to opravdu blbina, u čehož jsem si říkala, na co se to sakra koukám?! Ale nakonec to krásně uteklo, místy to bylo opravdu vtipné a Adam Sandler se ukázal trochu ve vážnější roli než před tím. Dustin Hoffman byl skvělé osvěžení. Je to film, který neurazí, ani nenadchne, ale není potřeba ho vidět pravidelně. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Mam rad rezijne pociny Thomasa McCarthyho, takze som sa tesil aj na tento film. Podla trailera to vyzeralo, ze to bude zase jeden z mala filmov v ktorych je akceptovatelny Adam Sandler. Prvych asi 40 minut je fakt nadhernych. Reziserovi sa podarilo navodit neskutocne prijemnu a pohodovu atmosferu napriek tomu, ze hlavny hrdina je luzer. Pokial si Sandler v rôznych epizodkach len otukava svoje nove schopnosti, tak je to strasne roztomile a bez nechutnych vtipov. Lenze v momente, ked sa ma konecne zacat odvijat aj ustredna zapletka o zlej milionarke, ktora chce cely blok vystahovat a Sandlerovi to dôjde najskôr tak pol hodinu potom, co to je jasne aj mentalne postihnutemu divakovi, tak sa naplno ukaze, ze nie je prilis zaujmava. Prave naopak. Je dost hlupa a otravna. Skoda, ze romanticka linia je tak strasne upozadena. Cele to nastastie zachranuje nadherna dejova linia so Sandlerovym otcom. Mozno keby bola prave ona v centre deja, tak by to bol lepsi film. Ale napriek tomu to stoji za pozretie. Film ma po väcsinu stopaze prijemnu retro atmosferu a Sandler je po dlhej dobe v pohode. Som rad, ze ked mu to tentoraz celkom vyslo, tak nezabudol ani na Buscemiho a ako bonbonik je tu skvely Dustin Hoffman. Takze davam nadpriemernych 6/10 a pripadnu dvojku by som si s radostou pozrel. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Ťažko, naozaj ťažko sa mi to hodnotí. Príbeh začína ako melancholická, nudná blbosť, prechádza až do niečoho čo má väčší spád, ale neviem to identifikovať a končí to predvídateľne s trochou WTF momentov. Sandlera som raz ľutoval, inokedy som sa cítil trápne aj za neho, ale zahral to solídne. Scénar neriešim, lebo to bolo príliš slabé. Naozaj neviem čo som tu popísal, no bol to čudný a rozporuplný film. Taký dobrý priemer. 60%. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Švec je vážně zvláštní film. Přestože jsem se u něj totiž nějak výrazně nebavil, a v podstatě ani příliš nevím, co bych na něm okomentoval nějak výrazně pozitivně, tak přesto jsem se u něj cítil vážně příjemně a měl jsem při jeho sledování takový hřejivý pocit vnitřní pohody a uspokojení. Nevím tedy ani z čeho to vzešlo, snad z té celkově poklidné, nenáročné, velmi milé atmosféry, nebo možná ze skutečně sympatického a velice příjemně působícího castingu, v čele s netradičně umírněným a zádumčivým Adamem Sandlerem, vážně nevím. Nicméně to obsazení zde bylo ale opravdu nehorázně vhodně doplněné a i ono nemalou měrou přispělo k oné celkové pohodičce filmu. Každopádně, pořád se ale nemohu zbavit dojmu, že z té filmové látky šlo vyždímat i mnohem víc. Příjemná a poklidná atmosféra a styl jsou sice nezpochybnitelně důležité faktory pro úspěch filmu, ta zápletka mi ale na ty možnosti, co se dalo okolo „kouzelných bot“ vymyslet, přišla strašně chudá a poměrně nenápaditá, bez výraznějších výstupů a momentů a ani absence humoru pak k celkové spokojenosti také zrovna nepřidala. Na druhou stranu, emoce tu fungovali více než spolehlivě, ty jsem si vážně upřímně užíval a závěr filmu bylo pak úžasné pohlazení. Vytknout tedy ještě jinak musím tu židovskou hudbu, která hrála prakticky neustále, a to i ve velice nevhodných situacích a scénách, ta mě opravdu iritovala, jinak ale opakuji, moc milý a příjemný snímeček, který sice právem neslavil nějaký valný úspěch, nicméně za pozornost jistě stojí. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)
  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno