Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (148)

Skleni 

všechny recenze uživatele

Prekvapenie sa nekoná. I keď ho asi nik ani neočakával, že nie. Adam je ako vždy umravčaný, príbeh niečim zaujímavý a svojrázny no vyhrotený do extrémov ktoré Vás nútia si ísť zobrať vodu počas filmu a vôbec Vám nevadí tých stratených 10 minút z filmu. Proste klasika čo sa týka Sandlera. Mňa ale prekvapil trochu aj miestami jeho herecký výkon, ktorý sa dal považovať na pár minút za dobrý. Ostatní herci sú na tom dobre, ich postaví už tak moc nie. Dialógy prehnané, nelogické a veľa momentov zbytočných. Film zostrihať na 2/3, dodať viac dramatických scén, vtipy od "nášho retardovaného suseda" dať preč a nahradiť. No a potom tu máme super film. Takto priemernosť. Tesne síce, ale je to priemer. ()

karlospr 

všechny recenze uživatele

Po prvních 5 minutách stačí namísto dalších 35 minut shlédnout trailer a o nic nepřijdete, cca v půlce se děj konečně tak trochu rozjede. Nevím jestli je to Sandlerovým věkem či prostě jen scénářem, ale chybí mi ta jeho akčnost. Části děje jsou velmi prosté - "rychlé" scény bez hlubších myšlenek či aspoň smyslného vysvětlení. Až ten úplný konec stojí za to, ikdyž je to taková klasika, tak se jistě bude líbit jakým způsobem se vypořádá s problémem (tady už hlubší zpracování je). No a končí to, jak se patří, "překvápkem". ()

Reklama

AdminkaDF 

všechny recenze uživatele

koukala jsem na to nadvakrát, protože jsem u toho poprvé usla. Druhý den jsem tomu ale ještě dala šanci. Tak trochu mě Adam deprimoval. Měl roli zoufalýho postaršího chlapa, kterej nemá děti, ženu a je na světě docela úplně sám. Bylo mi ho líto. Ne botaře, ale Adama... Film má moc pěknou myšlenku - "když si obuješ boty někoho jiného, přijmi i jeho zodpovědnost..." Celkové zpracování se podle mého názoru ale příliš nezdařilo. Nehodnotila bych jako komedii - vůbec ne, spíš mi to přišlo dost smutný. Stará nemocná máma, o kterou se stará a se kterou bydlí, ho nakonec opustí, což bere hrozně, protože se na něj v dětství vysral i jeho otec a propadá panice a smutku. Proto se pouští do nebezpečné jízdy s nebezpečnými lidmi, aby matce obstaral za dobré peníze náhrobek. Rozuzlení příběhu je dost předvídatelný. Od začátku jsem věděla, kdo je kdo ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Musím uznať, že výborný a lákavý nápad tomuto snímku rozhodne nechýba. Kto by si nechcel podľa ľubovôle vyskúšať kožu toho druhého, no nie? Úvod bol veľmi dobrý, hlavne tá časť kde pán obuvník postupne prichádzal na to, čo všetko sa s touto schopnosťou dá dokázať a že nie je všetko len o osobnom prospechu. Druhá polovica už divákovi neponúkne nič nové a samotný záver mi prišiel ako dosť odbitý, priznám sa, plán ako zabrániť starčekovmu nútenému vysťahovaniu ma moc neoslnil. Možno to chcelo aj viac osobnej drámy a silnejšiu emotívnu stránku. Vďaka filmu som si však uvedomil ešte jednu vec a síce ako veľmi S. Buscemi zostarol. Ten čas tak neskutočne letí a nikto ho nezastaví.... Aj napriek uvedeným chybičkám som spokojný, pohodová jednorazová zábava. 65/100 ()

Veronica27 

všechny recenze uživatele

Tak musím říct, že jsem nevěděla, co mám čekat.Je fakt, že to zase až tak moc komedie nebyla, určitě jsem se neválela po zemi smíchy, ale pár úsměvných momentů tam určitě bylo.Nápad s kouzelným, šicím strojem a možností vyzkoušet se v podstatě převtělit do jiných lidí se mi líbil, nakonec se z toho vyvedla fajn spíše krimi, se špetinkou komedie.Takže za mě určitě fajn a příjemně překvapilo. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)
  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)

Reklama

Reklama