Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je zbytečnější než desetiminutová pauza v práci, ve které vám zabere dvě minuty cesta do jídelny, dvě minuty fronta na kafe, dvě minuty záchod a dvě minuty cesta zpátky. Zbývající dvě minuty můžete třeba žvandat o sexu a dohrabete se k tomu samému, co Lainey s Jakem došlo až po dvou hodinách. Bez nápadu, bez humoru, bez sexu, bez hvězdiček bos, natlouknul si Headland nos. Jediná atrakce, která rozblikala moje kontrolky, byla krásná Amanda. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Již jsem minul životní období, ve kterém byl sex nejdůležitější věcí na světě, ale ještě si na něj vzpomínám. Proto mne celkem bavilo sledovat tápání dvou zbloudilých duší, ve kterém, a to mne skutečně mrzí, byl tím zajímavějším tvorem chlap. Hodně mne totiž zaujala Jakeova teorie o tom, že zasouvat do něčeho je úžasné, ale nechat do sebe něco zasouvat je hnusné. I další jeho teorie byly poměrně zábavné, ale co s tím, když na druhé straně stála (seděla, ležela, hekala) ukrutně nesympatická Lainey. Té jsem snad i přál získat onoho nudného gynekologa s nudným penisem a Jakeovi zase jeho úžasnou nadřízenou Paulu, ale tak to ve světě romantických komedií prostě nechodí. ()

Reklama

Hees 

všechny recenze uživatele

Objektívne asi to má skôr na tri hviezdy, ale za tú jednu úplne USA vyšinutú scénu, ktorá zrušila koncept celého filmu dávam pol bodu dole. Tiež film absolútne nie je komédia a ani dráma, lebo sa na ňom smiať nebudete a ani negraduje v ňom absolútne nič. Ako vzťahovo romantický film bez vtipu je to film v poriadku, ale nájde sa zrejme oveľa viac lepších kúskov. Nečakajte ani to, že film je prehnane o sexe to nie, film je o sexe asi tak desať minút z celej dĺžky filmu. (Hodnotenie 2,5) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Už zase platí, že sympatický cast rovná se polovině úspěchu, čemuž se ostatně v rámci žánru romantických komedií ani nelze divit. No a funguje to, byl jsem zabouchlej od první flashbackové scény... Je taky hodně fajn, že se příjemně dramatickému příběhu dá věřit a je z něj cítit spíš lidskost než cucání růžových zápletek ze scénáristova prstu. Dle nálady holt Sudeikisovo hledání dokonalé kámošky klidně dokáže člověka rozložit. Romantici, berte. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ústřední duo je řádně funkční, ale spíše až ve druhé polovině snímku, který se nevyznačuje kdovíjakou kadencí vtípků. Samozřejmě nikdy nezapomenu na instruktáž s lahví od džusu, ale asi nikdo zdejší. Alison Brie je kočka jaká se jen tak nevidí, ale tyhle romantické záležitosti stejně vlastně nikdy nepřekvapí. Všichní víme jak to skončí a mezitím můžou scénáristé páchat na filmu cokoliv, ale jistota je jen jedna. Dají se dohromady. Vždycky se dávají. 55% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se ve městě New York City (New York, USA). (BMW12)
  • Film si odbyl svoji premiéru v lednu 2015 na filmovém festivalu Sundance v americkém městě Utah. V České republice pak v červenci 2015 na mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (ragnar1)
  • Jake (Jason Sudeikis) si na rande s Lainey (Alison Brie), asi v 32.minutě filmu, zmíní webové stránky noodlesalad.org, které by měly obsahovat něco o specifické sexuální praktice. Pokud tuto adresu zadáte do příkazového řádku, budete přesměrováni na stránky filmu Milenci těch druhých (2015). (Gyl)

Reklama

Reklama