Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když Jake potkal Lainey.. Lehce explicitní, místy i docela inteligentní komedie, v které je ústřední dvojice paradoxně poněkud natvrdlá a trvá jí, než se dobere k očekávaným žánrovým koncům a poznání, že souložení je snadné, ale vybudovat funkční vztah jde ztuha.. Stejně je nespravedlivé, že sukničkář i děvka dělají to samé a přitom označení té druhé je mnohem více pejorativní.. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme opäť jeden film z toho dokonalého sveta, kde stačí ísť na jedno rande a sex je istý, kde sa o ničom inom, ako o sexe nerozpráva a kde aj podpis dôležitého kontraktu musí sprevádzať pokec o....sexe. Môžete namietnuť, že veď také sú aj z tej najlepšej éryAllenove filmy, lenže tie majú v sebe istú nadsázku, ktorú cítite už pri pohľade na nedokonalého Woodyho a pri vypointovaných dialógoch. Sleepeing.... sa snaží tváriť ako veľmi indie vzťahová pohodovka, lenže nakoniec je iba vykonštruovaným kalkulom. Oceňujem, že Sudekis a Brie nie sú typickí krásavci a že vyzerajú ako každý druhý na ulici, ale svojimi rečami túto autentickosť nepotvrdzujú. ()

Reklama

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Mám hodně moc ráda Jasona Sedeikise a Alison Brie, proto jsem tenhle snímek musela vidět. A musím přiznat, že kdyby v tom nehráli tihle dva, tak to prostě vypnu. Jakože je to blbost :D No fakt je :D Ale místy to bylo i vtipné. Místy se mi chtělo křičet, proč je to sakra tak složité?! :D Přežila jsem to, celkem to ušlo, takový střed, ale znova už to vidět nepotřebuji. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Jedna z najlepších oddychoviek o vzťahoch-nevzťahoch, o postavách ktorým prajete šťastie, hoci majú viacej múch než pozitív. Zasadenie do New Yorku ideálne, takto to holt vo veľkomestách funguje - sexu môžete mať habadej, ale pevný pekný vzťah je nedostupný. Sympatická, prirodzene hrajúca dvojka, úprimné a trefné dialógy bez servítkov. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Tak děsivě nevýrazná rom-kom, která se jenom zařazuje do dnes populárního trendu "mluvíme hodně o sexu, hahaha..." Kamarád taky rád, Hlavně nezávadně, Láska a jiné nezávislosti - už jenom ty české názvy řvou "jsem šedý průměr" do světa. I když musím uznat, že zdejší chemie hlavních přestavitelů je výborná a jejich komediální školy (SNL, resp. Community) si je mohou hrdě připsat na seznam úspěšných absolventů. Škoda, že postavy jsou naprostí vztahoví psychopati. Pokud hledáte nedávný film v tomto subžánru, odkáži vás na Two Nights Stand, který dokázal nudnou premisu utáhnout výběrem skvělých herců. 60 % Osobní poznámka: Amanda Peet stárne do krásy. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)
  • Film si odbyl svoji premiéru v lednu 2015 na filmovém festivalu Sundance v americkém městě Utah. V České republice pak v červenci 2015 na mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (ragnar1)

Reklama

Reklama