Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

Vitex

všechny recenze uživatele

Nekonečné plkání o sexu, jakoby to byla ta nejzásadnější věc ve vesmíru. Ale vlastně - proč ne..? Nic moc fascinujícího, na druhou stranu to ani ničím moc neurazí. Když mi kamarád, co seděl o pár sedadel dál, napsal SMSku, jestli nejdem radši ven na kafe, bez těžkého svědomí jsem z kina v půlce filmu odešel. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Ústredná dvojica má skvelú chémiu, takže vôbec nevadí že podobnú story sme už párkrát v oveľa lepšom (Harry a Sally) ale aj podstatne horšom (Love Rosie) prevedení viackrát videli. Tu je to ozvlášnené hlavne otvorenejším prístupom k sexu, čo je samozrejme len dobre. Škoda záverečnej štvrťhodinky, ktorá zničí celú tú krásnu civilnosť a hádže hrdinom zbytočne polená pod nohy. Ten film to vôbec nepotreboval. A keby skončil scénou pri dodávke bolo by to ešte lepšie. Ale na to tvorcovia zjavne nemali odvahu. 7/10 P.S. scéna rozhovoru na posteli je jedna z najlepších romantických scén za veľmi dlhú dobu a hlavne kvôli nej sa prikláňam k 4* ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Tak děsivě nevýrazná rom-kom, která se jenom zařazuje do dnes populárního trendu "mluvíme hodně o sexu, hahaha..." Kamarád taky rád, Hlavně nezávadně, Láska a jiné nezávislosti - už jenom ty české názvy řvou "jsem šedý průměr" do světa. I když musím uznat, že zdejší chemie hlavních přestavitelů je výborná a jejich komediální školy (SNL, resp. Community) si je mohou hrdě připsat na seznam úspěšných absolventů. Škoda, že postavy jsou naprostí vztahoví psychopati. Pokud hledáte nedávný film v tomto subžánru, odkáži vás na Two Nights Stand, který dokázal nudnou premisu utáhnout výběrem skvělých herců. 60 % Osobní poznámka: Amanda Peet stárne do krásy. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Nemohu se smířit s faktem, že dva do sebe zamilovaní lidé jsou jen přátelé a protože oba jsou závislí na sexu, souloží s jinými a ještě si o tom vyprávějí. Ano, je to komedie a tedy nadsázka, ale i tak se s tím nedokážu ztotožnit a nepřipadá mi to vtipné. Přilitím oleje do ohně pro mne je, že zmínka, že Jake měl rande s černoškou je bráno jako rasismus!!! Sudeikise teď "žeru" coby Teda Lassa. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Friends with benefits o pár let starší s míň sexem s kujva roztomilou Alison Brie, která si tu hvězdu navíc asi zaslouží. Sudeikis hraje správnýho řízka plnýho dobrých i špatných hlášek, Brie naopak zoufale pitomou holku s rozumem někde na půli cesty, a i když to tak chvíli nevypadá, neamericky americký konec přeci jen vyhraje. Jo a Adam Scott si to neskutečně dává! ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Film si odbyl svoji premiéru v lednu 2015 na filmovém festivalu Sundance v americkém městě Utah. V České republice pak v červenci 2015 na mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (ragnar1)
  • Natáčelo se ve městě New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama