Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pěkně! Skoro se mi tomu ani nechce věřit, ale tohle je americký film, je to navíc romantická komedie a k tomu všemu je to ještě dobré. Vlastně je to hodně dobré. Jason Sudeikis je tu po dlouhé době zase v roli, kde je dobrý. Takové role by mělo dostávat více dobrých komediálních herců, aby mohli ukázat, že umí hrát. Chemie tu pro mě funguje dokonale a ani nevadí, že tu není nějaká moc velká erotická explicitnost. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Mám hodně moc ráda Jasona Sedeikise a Alison Brie, proto jsem tenhle snímek musela vidět. A musím přiznat, že kdyby v tom nehráli tihle dva, tak to prostě vypnu. Jakože je to blbost :D No fakt je :D Ale místy to bylo i vtipné. Místy se mi chtělo křičet, proč je to sakra tak složité?! :D Přežila jsem to, celkem to ušlo, takový střed, ale znova už to vidět nepotřebuji. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Friends with benefits o pár let starší s míň sexem s kujva roztomilou Alison Brie, která si tu hvězdu navíc asi zaslouží. Sudeikis hraje správnýho řízka plnýho dobrých i špatných hlášek, Brie naopak zoufale pitomou holku s rozumem někde na půli cesty, a i když to tak chvíli nevypadá, neamericky americký konec přeci jen vyhraje. Jo a Adam Scott si to neskutečně dává! ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

A pak že v Americe neumějí udělat zajímavý film o vztazích! Je to zároveň hluboce romantické a přitom po celou dobu zdařile odlehčené. Sudeikis velmi mile překvapil. Zřídka se mi stává, že bych snímek chtěl po závěrečných titulcích vidět v dohledné době znovu a natož u romantických komedií, ale tady se to stalo. A pokud tohle není známka kvality, tak už nevím co. 90 % Oblíbená část- "A nespím se svými zaměstnanci." "Končím!" ()

Dementra 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi tenhle nový trend (ne)romantických komedií, ve kterých účinkují vztahy zničení lidé. Až moc se v názorech na tenhle film zdůrazňuje sexuální stránka filmu, která tu není ta hlavní, přestože tu narázíme na pár alespoň verbálně explicitních scén. Podle mě tenhle film skvěle vypovídá o dnešních vztazích, kdy stále hledáme něco silnějšího a lepšího, ale něco nás pořád drží zpátky. Škoda, že Adam Scott tu hraje tak odpornou postavu, která nemá s (úžasnou) Alison Brie moc chemie, které by tu, vzhledem k jejich vztahu mělo být až až. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Jake (Jason Sudeikis) si na rande s Lainey (Alison Brie), asi v 32.minutě filmu, zmíní webové stránky noodlesalad.org, které by měly obsahovat něco o specifické sexuální praktice. Pokud tuto adresu zadáte do příkazového řádku, budete přesměrováni na stránky filmu Milenci těch druhých (2015). (Gyl)
  • Film si odbyl svoji premiéru v lednu 2015 na filmovém festivalu Sundance v americkém městě Utah. V České republice pak v červenci 2015 na mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (ragnar1)
  • Natáčelo se ve městě New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno