Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (181)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Veľmi vulgárna variácia na Keď Harry stretol Sally. Veď Sudeikisova inštruktáž vaginálneho uspokojovania to dotiahla až na oficiálny plagát. Nemám nič proti tomu keď romantická komédia trochu pritvrdí, ale tu sa už tak prelamujú mantinely, že tým trpí celá romantická línia filmu. I keď vlastne tá láska tu hrá len druhé husle a všetko sa točí len okolo sexu. Veľa zachraňuje fungujúca chémia medzi hlavnými postavami, i keď sa jedná o značne narušených jedincov, ktorým som sa zdráhal fandiť. 6/10 ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

A pak že v Americe neumějí udělat zajímavý film o vztazích! Je to zároveň hluboce romantické a přitom po celou dobu zdařile odlehčené. Sudeikis velmi mile překvapil. Zřídka se mi stává, že bych snímek chtěl po závěrečných titulcích vidět v dohledné době znovu a natož u romantických komedií, ale tady se to stalo. A pokud tohle není známka kvality, tak už nevím co. 90 % Oblíbená část- "A nespím se svými zaměstnanci." "Končím!" ()

Reklama

Dementra 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi tenhle nový trend (ne)romantických komedií, ve kterých účinkují vztahy zničení lidé. Až moc se v názorech na tenhle film zdůrazňuje sexuální stránka filmu, která tu není ta hlavní, přestože tu narázíme na pár alespoň verbálně explicitních scén. Podle mě tenhle film skvěle vypovídá o dnešních vztazích, kdy stále hledáme něco silnějšího a lepšího, ale něco nás pořád drží zpátky. Škoda, že Adam Scott tu hraje tak odpornou postavu, která nemá s (úžasnou) Alison Brie moc chemie, které by tu, vzhledem k jejich vztahu mělo být až až. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Friends with benefits o pár let starší s míň sexem s kujva roztomilou Alison Brie, která si tu hvězdu navíc asi zaslouží. Sudeikis hraje správnýho řízka plnýho dobrých i špatných hlášek, Brie naopak zoufale pitomou holku s rozumem někde na půli cesty, a i když to tak chvíli nevypadá, neamericky americký konec přeci jen vyhraje. Jo a Adam Scott si to neskutečně dává! ()

venison 

všechny recenze uživatele

NE-CHÁ-PU tak nízké a příliš modré hodnocení v rámci ČSFD.. Asi by se to dalo trošku omluvit hloupým popiskem filmu a nezajímavým posterem, ale tohle je jedna z nejvíc fajn odlehčených romantických komedií, které znám.. A rozhodně to není tím, že je hodně o sexu.. Ale vlastně je tady i ten sex hodně neerotický, přirozený a zmatený jako v reálném životě :-) Navíc dvojka v podání dvojky Jason Sudeikis vs. Alison Brie je nejen po komediální stránce prostě super, ale ta roztomilá chemie jim funguje fakt skvěle.. Není to nic nového (styl nenaplněné lásky a trapných momentů, kde vůbec nejde o prdění nebo jiný fekální humor a jako bonus to postrádá uječené afektované scénky), ale celkově je komedie "Milenci těch druhých" prostě fresh.. Po lehce přetrpěném začátku, kdy čtyřicátník a třicátnice předstírají VŠ studenty mi úsměv nemizel z tváře.. Je to milé.. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Film si odbyl svoji premiéru v lednu 2015 na filmovém festivalu Sundance v americkém městě Utah. V České republice pak v červenci 2015 na mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. (ragnar1)

Reklama

Reklama