Reklama

Reklama

Milenci těch druhých

  • USA Sleeping with Other People (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Harbor a Lainey Dalton spolu na univerzitní koleji zažili první sexuální zkušenost. A když se teď, o deset let později, náhodou potkali v New Yorku a vypráví si o svých životech, zjišťují, že jim to v životě a hlavně ve vztazích moc nevychází. Hlavně v oblasti věrnosti. Zatímco Jake je profesionální sukničkář a záletník, Lainey je zase neustále zraňovanou a zrazovanou kráskou. Proto se domluví a uzavřou mezi sebou přísně platonickou, naprosto upřímnou, přátelskou dohodu o vzájemné vztahové výpomoci. Cílem je oboustranná podpora při hledání zdravého a šťastného partnerství. Takového partnerství, které žádná nevěra nebo něco podobného nemůže narušit. Nebo snad ano? (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (182)

venison 

všechny recenze uživatele

NE-CHÁ-PU tak nízké a příliš modré hodnocení v rámci ČSFD.. Asi by se to dalo trošku omluvit hloupým popiskem filmu a nezajímavým posterem, ale tohle je jedna z nejvíc fajn odlehčených romantických komedií, které znám.. A rozhodně to není tím, že je hodně o sexu.. Ale vlastně je tady i ten sex hodně neerotický, přirozený a zmatený jako v reálném životě :-) Navíc dvojka v podání dvojky Jason Sudeikis vs. Alison Brie je nejen po komediální stránce prostě super, ale ta roztomilá chemie jim funguje fakt skvěle.. Není to nic nového (styl nenaplněné lásky a trapných momentů, kde vůbec nejde o prdění nebo jiný fekální humor a jako bonus to postrádá uječené afektované scénky), ale celkově je komedie "Milenci těch druhých" prostě fresh.. Po lehce přetrpěném začátku, kdy čtyřicátník a třicátnice předstírají VŠ studenty mi úsměv nemizel z tváře.. Je to milé.. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je zbytečnější než desetiminutová pauza v práci, ve které vám zabere dvě minuty cesta do jídelny, dvě minuty fronta na kafe, dvě minuty záchod a dvě minuty cesta zpátky. Zbývající dvě minuty můžete třeba žvandat o sexu a dohrabete se k tomu samému, co Lainey s Jakem došlo až po dvou hodinách. Bez nápadu, bez humoru, bez sexu, bez hvězdiček bos, natlouknul si Headland nos. Jediná atrakce, která rozblikala moje kontrolky, byla krásná Amanda. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Boží a totálně sehraná hlavní dvojice utopená bohužel v naprosto zaměnitelné romantické komedii. Kdykoliv se hláškující Sudeikis a sexy Alison baví o sexu či o vztazích, je o zábavu a skvělé momenty postaráno. S postupující stopáží se však zpočátku svěží komedie mění v naprosto rutinní a nenápaditou romanťárnu, jež vás nemá moc čím překvapit. Závěrečnou půlhodinkou se tak divák už spíše pronudí a marně doufá v návrat hlášek z úvodu. A to je fakt škoda. Potenciál byl díky sehranosti hlavního dua úplně někde jinde. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Leslye Headland a jej Bachelorette ma celkom bavili, ale tento film bol veru dosť bieda. Táto šablóna s príchuťou promiskuity ma veru moc nebavila - ani scenár, ani postavy, ani ten prehnaný light style v akom sa to celé nieslo. A pritom Jason a Alison mám celkom rád, lenže v tejto konštelácii s podivnou dejovou líniou "nenápadne" spejúcou k tomu očakávanému koncu... to nie :/ (ale malo to aj niekoľko dobrých scén a dialógov, takže aspoň nejaká záchrana). ()

campix 

všechny recenze uživatele

Milenci těch druhých jsou přehlídkou všech možných klišé, která Vás v žánru romantických komedií napadnou, ale co naplat když ono to prostě výborně funguje. Ústřední dvojice Sudeikis - Brie je dostatečně sympatická a společná chemie funguje výborně. Je zhruba jasné, jak všechno bude probíhat a také jak všechno skončí, ale i tak dokáží tvůrci určitými situacemi překvapit a rozesmát Vás. Prototyp kvalitní romantické komedie, která nepřichází s ničím novým, ale své si plní na jedničku. V rámci žánru nelze než doporučit. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Jake (Jason Sudeikis) si na rande s Lainey (Alison Brie), asi v 32.minutě filmu, zmíní webové stránky noodlesalad.org, které by měly obsahovat něco o specifické sexuální praktice. Pokud tuto adresu zadáte do příkazového řádku, budete přesměrováni na stránky filmu Milenci těch druhých (2015). (Gyl)
  • Roli Lainey původně dostala Kirsten Dunst, té se však natáčení překrývalo s jiným filmem a po jejím odchodu byla nahrazena Alison Brie. (hansel97)

Reklama

Reklama