Reklama

Reklama

VOD (1)

Kdo z nás by nechtěl přestat stárnout? Ani ne třicetiletá Adaline havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let. Věčné mládí se však záhy projeví jako překážka v běžném životě. Adaline bezmocně sleduje, jak její dcera stárne, až je starší než Adaline. Dlouhodobě nemůže prožívat lásku a nakonec zůstává úplně sama. Po letech osamocení se v Adalině životě objevuje Ellis Jones (Michiel Huisman), do kterého se zamiluje. Vše vypadá idylicky, ale jen do okamžiku, než se Adaline setká s otcem svého přítele Williamem (Harrison Ford). William totiž v Adaline pozná dívku, kterou před lety miloval... (APK Cinema Service)

(více)

Videa (25)

Trailer 1

Recenze (591)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Věčně mladá je snímek, který mě na začátku zaujal, ovšem poté přišla pasáž, jež otupila moji pozornost a zaujetí ze sledování mizelo, avšak po nástupu Harrisona Forda na scénu, jsem již neodtrhl zrak od obrazovky a můj dojem z filmu se rapidně zvyšoval. Místy mi Kriegerův počin připomínal kultovního Benjamina Buttona či Pozemšťana. Skrze závěrečnou půlhodinku přemýšlím i o páté hvězdičce. ()

vteco 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný romantický film s nádechem magie a sympatickou Blake Lively. Zajímavý nápad, který se v počátku, díky výbornému vypravěči představí, dostává postupně větší a větší spád. Ovšem až po příchodu Harrisona Forda, jenž si zde střihl roli ušitou přesně na tělo, přichází ta pravá zápletka a strhující drama. Celkově zde není moc co vytknout, ale kromě poslední třetiny snímku, není ani moc co zapamatovatelného vypíchnout. /75%/ (Kino - Prom.) ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola nádhera. Romantický žáner a hlavne z americkej produkcie síce určite nepatrí medzi moje najobľúbenejšie, ale z Age of Adaline som mal pocit, že by to nemuselo byť zlé a navyše to trochu ozvláštňuje aj ten doplnkový, prakticky až fantasy prvok so starnutím, kvôli čomu som tomu skúsil dať šancu a s výsledkom som teda mimoriadne spokojný. Dejovo to síce mohlo byť aj o niečo prepracovanejšie, občas som mal pocit, že sa tu toho vlastne ani až tak moc nedeje a pripomína to štandardnú žánrovku, ale má to úžasnú atmosféru, hlavne už rozbehová úvodná štvrťhodina si ma dokonalo podmanila, svojim štýlom mi propomenula niekoľko mojich obľúbených filmov a tak mi bolo jasné, že ma to bude veľmi baviť. K tomu je to perfektne natočené, tu som si vizuál nadmieru užíval, film sprevádza veľmi príjemná hudba a veľkým plusom je aj obsadenie. V prvom rade hlavná hrdinka Blake Lively je tu nesmierne sympatická a tak som si celý čas prial, aby jej to vyšlo čo najlepšie, nesklame ani jej priateľ a po veľmi dlhej dobe ma zaujal aj Harrison Ford. Samotná romantika je tu podaná úplne ideálne, takže ani s týmto nemám problém. Takže to jediné, čo by som tu ešte uvítal je viac takých tých doplnkových scén, aké boli hlavne v úvodnej štvrťhodine, ale aj tak som nadšený, Age of adaline je zatiaľ najlepší film, aký som tento rok videl a s radosťou si ho pozriem znovu. 85% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Koukat se 112 minut na nádhernou Blake Lively - kterak nestárne byl pro mně zážitek. A jelikož roky šly kolem ní i móda, s úžasem jsem čubrněl jak jí sluší úplně stejně třicátkový či čtyřicátkový outfit stejně jako šedesátkový a soudobý... Pořád jsem tápal kde jsem jí viděl a pak mi to cvaklo! Mělčiny! Film, kterému opět sama kraluje, tentokráte v plavkách a snaží se odehnat hodně dotěrného žraloka kterýžto má na ni chuť. Žraloku se ovšem nelze divit, chápal jsem jej zcela a to nejsem mořský predátor. U filmu asi nejde úplně moc přemýšlet protože by pak efekt nadpřirozena splaskl. Někdo přirovnává Věčně mladou k Forrestovi, já bych ji spíše dějem přirovnal k Podivuhodnému případu Benjamina Buttona, byť se tam pochopitelně jednalo o cosi trochu jiného... Dovolím si tvrdit, že první co vás do očí praští je kamera. Mockrát jsem si to u filmu uvědomil jak si ji užívám, hlavně ty půdorysné pohledy na ulice... A také jsem si uvědomil po Tátově volze, že co tam nefungovalo, tady úplně podobné ano. Stále přemýšlím kde je ten rozdíl. Ty průlety s hudbou nad jedoucím autem, ty úsměvy hlavních hrdinek... Zatímco volha a pitvořící se Vilhelmová mne nechávala chladným, tady jsem si to užíval a ty úsměvy Blake byly vážně magické. Film jsem viděl s cz dabinkem a tomu koho napadlo namluvit hlavní hrdinku hlasem Jolany Smyčkové bych dal metál. Dědula Ford byl příjemným překvapením a vůbec to celé mi hodně sedlo. Dlouho, hodně dlouho jsem neviděl tak hezký mysteriózní a zároveň romantický film. K dokonalosti chyběl snad už jen krůček... Dávám tedy za 4 fotografie z různých období. * * * * ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Opravdu veliké zklamání, mám pocit, že jsem snad viděla úplně jiný film, než všichni ostatní hodnotící. Skvělý nápad bohužel nebyl vůbec využit a děj byl pro mě průhledný jako igelit. Navíc tolik náhod působilo až příliš neuvěřitelně a uměle. Blake Lively nemám ráda už z GG, teď si svou reputaci u mě ještě zhoršila. Uvítala bych spíše původně zvažovanou Katherine Heigl nebo Natalii Portman (tu obzvlášť), věřím, že obě by se na tuto roli hodily mnohem více. Herecké obsazení trochu vylepšil Harrison Ford, Ellen Burstyn a Michiel Huisman. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (21)

  • Jedná se o druhý film Ellen Burstyn, kdy hraje roli, jejíž rodiče zůstávají fyzicky stejní, zatímco ona stárne. První byl Interstellar (2014). (jajush)
  • Blake Lively si musela pre každé zobrazené desaťročie osvojiť odlišný spôsob vyjadrovania – v tom jej pomohla uznávaná hollywoodska trénerka dialektov, Elizabeth Himelstein, ktorá pracovala aj s Nicole Kidman pri filme Návrat do Cold Mountain (2003). (Zdroj: Eurotelevízia) (krasomama)

Související novinky

Hledá se mladý Han Solo

Hledá se mladý Han Solo

04.12.2015

V květnu 2018 jde do kin sólový film Hana Sola, který budou režírovat Phil Lord a Chris Miller (21 Jump Street). V Hollywoodu byste teď našli jen málo rolí, z nichž jsou mladí herci tak na větvi, je… (více)

Reklama

Reklama