Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legendární závoďák Blesk McQueen z ničeho nic zjistí, že ho nová generace závodních aut poslala mimo závodní dráhu, kterou nade vše miluje. Zpátky do hry mu může pomoci pouze mladá automechanička Cruz Ramirezová, která však sama pomýšlí na vítězství a inspirace od Doktora Hudsona Horneta. Slavný závoďák s číslem 95 musí ve Zlatém pístu všem dokázat, že nepatří do starého železa. (Falcon)

(více)

Videa (37)

Trailer 3

Recenze (263)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sestupna tendence Aut pokracuje, ale furt to neni vylozene prusvih. Pribeh je samozrejme stokrat omletej a predvidatelnej, ale zase musim tvurce pochvalit, ze se nesnazi o nejaky infantilni vtipky za kazdou cenu a obcas to hraje i na vaznejsi notu. Dej ale odsejpa vetsinou relativne svizne, zavody jsou fajn a i kdyz tu je par hluchejch mist, vylozene jsem se nenudil. Jako rozlucka v pohode, ale dalsi dil uz radeji ne. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Důstojné rozloučení s jednou z nejpromyšlenějších (nejen) Pixarovských sérií. Tématika mě jako snad každého kluka už jako malého uhranula a originalitu jsem dokázal ocenit již v tak útlém věku. Jak už je ale nastaveným pravidlem, zrovna osudově třetí díl je již jen tím riskem s vidinou zisku, který nechvalně těží z úspěchu svých předků. Mě ale dost štvala odvaha narvat do nového dílu co nejvíce inovace a co nejvíce se přizpůsobit dnešnímu dětskému obecenstvu, které je afektováno světem technologií zdaleka mnohem více než jsme byli my, jen před deseti lety ve stejném věku. A tak beru trochu rozporuplný poslední velký animovaný závod za ‘sladkou’ tečku na závěr a doufám, že nikdy nepřijde nápad značku dále křísit. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První Auta jsou jednou z mých nejoblíbenějších Pixarovek, druhý díl si prakticky nepamatuji a stejně tak to bude časem i s dílem třetím. Tento díl je v mnoha ohledech vzpomínkovým, takže nejednou připomene první díl a přestože je vizuální stránka (zcela logicky) na daleko lepší úrovni, chybí filmu ono kouzlo a nadhled, které jsem cítil při sledování prvního dílu. Je to krásné, je to poučné, jen ne tak propracované a zábavné. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(8/10). Na první díl Aut to nemá, ale dvojku tento díl předčí. Ukazuje, že technologie jde stále dopředu a že McQueen jako třeba Usain Bolt musí uznat, že přišel čas předat štafetu mladším. Vizuálně je to pastva pro oči a ze začátku to má skvělé tempo. Poté to na chvíli poleví, ale závěr je opět skvělý. Že to jsou Auta, na kterých jsem vyrůstal tak je mi líto jim nedat 5*..Zaslouží si to. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nový, vyloženě "rockyovský" příběh Bleska McQueena se rozjížděl skřípavě a dlouho se zdálo, že nemá co nabídnout. Zábavný trénink velezkušeného matadora (aby stačil nastupujícímu dravému, lehce arogantnímu mládí, které zná jen supermoderní techniku, zatímco on spoléhá na starou dobrou "špinavou" přírodu) a celkem nečekané vyústění, kdy se dosud vedlejší postava stává středobodem a přebírá štafetový kolík, ho však dobře promázly a ospravedlnily jeho vznik. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (19)

  • Na autosalóne v americkom Detroite, spoločnosť Pixar odhalila auto Bleska McQueena v životnej veľkosti. (MikaelSVK)
  • Tvorcovia sa nechali inšpirovať okruhom Daytona 500 z Floridy, kde sa snažili nasať jeho atmosféru. Získali množstvo užitočných informácií, trebárs štvornásobný šampión NASCAR Jeff Gordon im vysvetlil rozdiel medzi mladým a starším pretekárom. (krasomama)

Související novinky

Pixar se vydá cestou originality

Pixar se vydá cestou originality

16.05.2019

Pouze jeden z pěti posledních filmů od studia Pixar nebyl pokračováním zajeté značky. Tím snímkem byl Coco, zbylé tvořily Hledá se Dory, Auta 3, Úžasňákovi 2 a letošní Toy Story 4: Příběh hraček. To… (více)

Toy Story 4 dorazí v létě 2017

Toy Story 4 dorazí v létě 2017

07.11.2014

Pixar nám příští rok nabídne hned dva originální filmy. V hlavě bude příběhem pěti emocí malé holčičky a The Good Dinosaur nám představí apatosaura s dobrým srdcem. Od roku 2016 se ale Disneym… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno