Reklama

Reklama

Zvonilka a tvor Netvor

  • USA Legend of the NeverBeast (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Zvonilka a tvor Netvor je dalším ze strhujících dobrodružství Zvonilky a jejích vílích kamarádek. Veselá a talentovaná víla Chovatelka Fauna věří, že nelze soudit růži podle trní a že každý živý tvor je v jádru dobrý. A tak se spřátelí se záhadným tvorem, který je podle prastarých legend známý jako tvor Netvor. Zatímco Zvonilka a její vílí kamarádky nevědí, co si mají o záhadném zvířeti myslet, strážci Hvězdné roklinky, vílí Skauti, se rozhodnou magického tvora ulovit dřív, než přivolá na jejich společný domov zkázu. Fauna musí poslechnout své srdce a zariskovat, aby s pomocí svých vílích kamarádek záhadného tvora Netvora zachránila. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 4

Recenze (67)

robfi odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, a je to tady. Vystajlovaná army vílích hňupů si to jde rozdat s vesmírnými šmejdy. Jediné, co mi tam chybělo, byly hořící vlajky USA a pořádná aliení invaze. A závěr mi fakt vyrazil dech. Bože, kde jsou ty doby, kdy Zvonilku dělali chlápci od Pixaru a býval to poetický příběh plný krásy, zábavy a inteligentního humoru, příběh směřoval odněkud někam a na konci si člověk řekl, že se na to klidně koukne někdy podruhé nebo potřetí. Tohle je ten nejubožejší díl Zvonilky a to jsem si myslel, že už nic horšího než Zvonilka a Piráti vzniknout ani nemůže. Jestli na to hodláte jít do kina, nedejbože s vlastníma dětma, tak si to raději stáhněte předem z torrentu, protože je to nejčistší hrůza a utrpení a na takové "dětské" filmy by se měl dávat ban. Bez nápadu, bez pointy, bez příběhu, bez dobra a zla, bez propracovaných postav, bez toho, aby se někomu mohlo fandit. Spíše než pohádku mi to připomínalo náborový materiál pro hmyzáckou armádu anebo nějaký nepovedený studentský pokus o kreslený film. ZA MĚ HNUS! ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl napsat nejlepší díl zatím ze všech, ale když to tak vezmu obecně, tak každý předchozí mnou výborně hodnocení díl měl něco do sebe jiného. Zde se autoři trochu zaměřili na vážnější podobu a už to více šlo spíše do čistého fantasy, než pohádky (člověk si tu užije trochu více dramatu, napětí a emocí). Autoři se více zaměřili na starší publikum a řekl bych, že se jim to povedlo. I když nevím, kterýma všema zvířatama se inspirovali, aby stvořili "Tvora Netvora" (já jsem jich tam viděl prostě několik), tak můžu podotknout, že se možná autoři trochu inspirovali i Warcraftem a Hellboyem. Každopádně další animák, který se prostě Disneyovi povedl. Hudba a animace je jako obvykle na stejné úrovni. ()

Reklama

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Myslím že si moc nevyberem chlapy... jsou to ženský z mozkem velikosti špendlíkové hlavičky na kterých se nejen příroda ale i evoluce slušně vyřádila. Ale vzhledem k vypatlanosti předchozích děl mě tohle celkem bavilo. Vzhedem k tomu že z pirátky záporačky předchozího dílu se mezi tím stala Ninja co to fakt ze svímy dalšími hitman sestramy válí zbodlinou. TAAKY DOBRÝ! tAAKŽE Příšerka povedená i když teda natahovaná jak Shrackovy ponožky. Než se konečně jako že vyjádřil... už jsem se slušně zuačal adaptovat na hlaveň brokovnice kterou jsem chtěl použít namísto ovladače, kdyby se cokoliv zvrtlo. Naštěstí se po zhruba polovině stopáže konečnečně začne něco dít a všechno to klišovité roztomilé jde stranou. Kdyby třeba netvoříkovy ve finále hráblo... a dostal chuť na pár vložek z křidélky... byl by snat i ten happy-end... ale takhle taky dobrý, i když nevím jestli by v téhle podobě by se jí mohl tsak nějak odvěčit... no možná ona trochu jo, ale to už bych tak nějak nechal spíš na své soukromé fantazii a dál to nepitval: :D Proč film vidět? 1. Je to rostomilej Licker z velkýma vočima a pořát mutuje, 2. Udělám svou práci,-aneb ninja Fairy, 3. Teda ten je ale, vééélikej. :] RedAK: Koment... luxusně zabil. XD ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Výborný příběh se silným závěrem (ten před patetickým dojákem, to už nepočítám). Šablona je sice ohraná, ale napasovaná na víly a takového podivného tvora/netvora (před jeho zplozením to byl asi hodně dobrý mejdan) působí originálně a zejména děti si užijí napětí až strachu. Zvonilka opět funguje jako obchodní značka, v příběhu nemá skoro žádný význam, jen před koncem se tak trochu připlete do děje. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Zvonilka a jej séria animovaných dobrodružstiev ma vždy bavili kvôli animáciám, veľmi milým postavičkám a tiež niektorým dejovým líniám. Táto ma ale veľmi nebrala a príbeh s Tvorom Netvorom mi prišiel až zbytočne prekombinovaný. Možno na deti farebná búrka zaberie, ale na mňa teda nie. Jeden z tých priemernejších dielov série. 50 % ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hvězdná roklinka a vílí domy jsou inspirovány tureckou Cappadocií. (Terva)

Reklama

Reklama