Reklama

Reklama

Zvonilka a tvor Netvor

  • USA Legend of the NeverBeast (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zvonilka a tvor Netvor je dalším ze strhujících dobrodružství Zvonilky a jejích vílích kamarádek. Veselá a talentovaná víla Chovatelka Fauna věří, že nelze soudit růži podle trní a že každý živý tvor je v jádru dobrý. A tak se spřátelí se záhadným tvorem, který je podle prastarých legend známý jako tvor Netvor. Zatímco Zvonilka a její vílí kamarádky nevědí, co si mají o záhadném zvířeti myslet, strážci Hvězdné roklinky, vílí Skauti, se rozhodnou magického tvora ulovit dřív, než přivolá na jejich společný domov zkázu. Fauna musí poslechnout své srdce a zariskovat, aby s pomocí svých vílích kamarádek záhadného tvora Netvora zachránila. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (67)

majo25 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu z vílskej série cítiť ešte trochu viac to, že je určený pre dievčatá. Občas koketuje až s feminizmom. Víly-strážkyne zachraňujú nielen zviera a víly, ale dokonca aj vílovcov. Prekvapujúce, dokonca nerozumné je aj to, že hoci v názve je Cililing, aspoň teda tom slovenskom, tak príbeh ide úplne mimo nej a do popredia vysúva inú vílu. Inak ide o typického zástupcu disneyovských animákov s krásnou 3D animáciou, troškou humoru a fantazijného sveta. Škoda, že záver až príliš tlačí na pílu čo sa týka citov a hoci sa mi príbeh väčšinou páčil, vcelku pôsobil viac na efekt. Preto iba za 3, ale veľmi silné. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $27,057,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,493,380Tržby za predaj DVD v USA $10,191,674 ║ som už ani moc nečakal že by ma to až tak chytilo, veď už ide v poradí o šieste dobrodružstvo s vílami ale opäť to bavilo, je to roztomilé, hravé, zas také mierne bláznivé dobrodružstvo sadlo a opäť podarené doprovodné pesničky, dokonca žiariví rozlúčkoví záver dojal, Slovenský dabing na výbornú, veľká spokojnosť, príjemná oddychovka /videl v kine: 75%/ ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Zo všetkých Tinker Bell filmov by som tento ohodnotil ako druhý najlepší (top je u mňa stále Secret Of Wings). Príbeh je podľa mňa zaujímavý, je tam veľa prekvapení, ktoré som nečakal a musím povedať, že tam priniesli aj miestami celkom solídnu a silnú drámu. Rád som sa vrátil k týmto postavám, som rád,že som tomuto filmu venoval čas a ak príde pokračovanie Tinker Bell dobrodružstiev, určite sa k nim vrátim. ()

robfi odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, a je to tady. Vystajlovaná army vílích hňupů si to jde rozdat s vesmírnými šmejdy. Jediné, co mi tam chybělo, byly hořící vlajky USA a pořádná aliení invaze. A závěr mi fakt vyrazil dech. Bože, kde jsou ty doby, kdy Zvonilku dělali chlápci od Pixaru a býval to poetický příběh plný krásy, zábavy a inteligentního humoru, příběh směřoval odněkud někam a na konci si člověk řekl, že se na to klidně koukne někdy podruhé nebo potřetí. Tohle je ten nejubožejší díl Zvonilky a to jsem si myslel, že už nic horšího než Zvonilka a Piráti vzniknout ani nemůže. Jestli na to hodláte jít do kina, nedejbože s vlastníma dětma, tak si to raději stáhněte předem z torrentu, protože je to nejčistší hrůza a utrpení a na takové "dětské" filmy by se měl dávat ban. Bez nápadu, bez pointy, bez příběhu, bez dobra a zla, bez propracovaných postav, bez toho, aby se někomu mohlo fandit. Spíše než pohádku mi to připomínalo náborový materiál pro hmyzáckou armádu anebo nějaký nepovedený studentský pokus o kreslený film. ZA MĚ HNUS! ()

heisy 

všechny recenze uživatele

Unylý příběh o malých hmyzupodobných ženuškách, které nejdřív chtějí sníst usmívajícího se bezpanenkového chudeláče, ale později přijdou na to, že ho mohou použít například na narovnávání stromů. No prostě je to z toho jednoduššího soudku. Ale potěšila mě česky nazpívaná závěrečná písnička, která u masově produkovaných amerických animáků bohužel není standartem, ačkoliv bych jí u filmu pro malé děti považoval za nezbytnou slušnost distributora. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hvězdná roklinka a vílí domy jsou inspirovány tureckou Cappadocií. (Terva)

Reklama

Reklama