Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (238)

Icefist 

všechny recenze uživatele

Kouknul jsem z čiré zvědavosti a chápu, proč se to něžnější půlce lidstva líbí. Pánské spektrum ovšem hledá důvod ke spokojenosti o dost hůř a troufnu si tvrdit, že ho najde stěží. Příběh totiž nic moc, a tak buďme rádi, že se to nebere tak úplně vážně. Nebo se to tak aspoň tváří. Ale chlapi, ruku na srdce- my máme HROMADU jiných filmů, kde je na co se dívat, tak holt nechme dámám Magic Mikea. Smířlivých 60 % Oblíbená část- "Kolik za ty chipsy a vodu?" ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Magic Mike spadá do kategorie snímků, které nepotřebují duchaplný děj. Hlavní jsou kvalitní břišáky! Yeah! Nedá se tvářit, že je na tom něco hlubšího, existenciálního nebo tak podobně. Je tu prostě striptér, co má sen...a nebudeme si lhát, že nás ten sen příliš zajímá. Chceme hlavně vidět ty jeho namakaný pracky a šviháckej úsměv. Faktem je, že jsem maličko pochybovala, jestli šukézní chlapci stojí za ta hluchá místa v přepálené stopáži. A víte, co? Stálo to za to (stálo toho dost). A když jdu z kina s úsměvem, tak si říkám, že něco bylo ku*va dobře. ()

Reklama

Doudis19 

všechny recenze uživatele

S odchodem Soderberga a McConaugheyho, film postrádá výraznější hereckou osobnost a především vyváženost tempa. Film se nese v duchu: taneční číslo-vtipný řeči-vážný řeči-taneční číslo-vtipný řeči-vážný řeči atd... Část v černošským baráku naprosto příšerná, stejně jako veškeré černošské postavy v čele s trapným Donaldem Gloverem. Stará partička naštěstí nezklamala a zachovává si vtip a klid i v situacích, kdy je scénář nechává očividně improvizovat. Přežít se to dá, ale samozřejmě mělo zůstat pouze u původního Magic Mikea. Nakonec musím uznat, že Joe Manganiello je prototyp mužskýho jak má vypadat, žadný ty 70-ti kilový vychrtla typu Fassbendera. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

O nic horší než jednička, přesto dost jiná. Tam, kde se předchůdce snažil o nějaký ucelený, relativně vážný příběh, tam se dvojka rozhodla jít cestou odlehčené letní road-movie. Více humoru, hlášek - podstatně méně drama. A to se povedlo. Dámy jistě ocení vypracovaná těla hlavních postav, slušné choreografie (ač ne tak propracované jako v jedničce) a pestrý výběr doprovodné muziky. Čekal snad někdo něco víc? I jako "necílovka" jsem se u překladu dobře bavil po celou stopáž filmu a mohu ho s čistým svědomím doporučit. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Proč na XXL díl koukat? Benzínka, tanec Mika v bordelu Rome a závěrečný tanec většiny postav, který i mě vehnal myšlenku, že jestli je mužský striptýz tak dobře choreograficky vytvořený, tak ho chci vidět na živo ! ... Jinak je to klasická komedie o tripu s kamarádama, tedy nulový příběh a fóry moc hnané než dobře načasované. .. Ale ke konci snímku mně i prolétlo hlavou, že mně ta parta naháčů bude chybět, kdo by nechtěl ještě potkat Tarzana s uměleckou duší, Tita co má rád jogurty, Richieho co hledá "popelčin" střevíček a vlastně i Kena a Mika. Kdo ví, třeba se opět sejdou po 13 letech jak to bylo i u American Pie. .... HODNOCENÍ: 60% (3*) ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama