Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (239)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kdekdo by polemizoval nad tím, jestli jsem úplně v pořádku, když se dobrovolně sám vrhám do striptérské záležitosti, dělané především pro ženské oči. Přítomnost Tatuma, McConaugheyho i Pettyfera, kteří vytvořili v první části příjemné trio, udělala z původního filmu ještě průměrnou místy i zábavnou podívanou. Dvojka se ovšem ubrala příšerně nudným směrem, a tak její náplň potěší už jedině obecenstvo složené z raných teenagerek, na které je primárně cílena. Mohu si s klidem odškrtnout ve svém "movielistu", že mám zhlédnuto, bohužel ale s rozporuplným a ne zrovna pozitivním zážitkem. ()

jujec odpad!

všechny recenze uživatele

Spoiler(!): Stáří známí jedou na vystoupení autem, to se vybourá (protože řidič zavře oči, což je logické, to přece každý řidič za volantem běžně dělá), takže si musí sehnat nové auto, dojedou do cíle a předvedou své vystoupení. Tolik děj celého filmu, zábava se nekoná, striptýz také ne, vlastně nerozumím tomu, proč to někdo kladně hodnotí. Ztráta času. Více děje uvidíte v každém večerníčku.... ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Ostal som veľmi sklamaný z Magic Mike XXL. V prvom rade tu máme kompletne zavádzajúci trailer, ktorý nám ukáže najviac z poslednej polhodiny filmu, kde sa film konečne trošku zdvihá a chytá čaro Magic Mika lebo inak je to len roadtrip film, kde sa toho udeje strašne málo a najviac tomu dávajú akurát dialógy medzi hrdinami. Ale aby som bol férový tak poviem, že scénka z benzínovej pumpy je podľa mňa highlight filmu a jeho komédie. To naozaj stojí za to. Ale inak je najväčší probém tohto filmu fakt, že je veľmi rýchlo nudný a trvá skoro dve hodiny. A keď sa človek pri sledovaní nudí a dostane málo toho, čoho by chcel dostať viac, je jasné prečo má film problémy. Prvý film bol podľa mňa dobrý, ale toto je skôr len náznak toho, čo robilo prvý film dobrým. Nie je to zlé, ale rozhodne to nie je to čo som od filmu čakal. Sklamanie. Hodnotenie: C ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se soustředili primárně na komediální složku, což spolu s vynecháním Pettyfera příběhu jenom prospělo. Představení na benzínové pumpě mě málem dohnalo k slzám smíchu, tanečky Channinga a spol. zaujmou ještě více než v předchozím snímku, Bomer je možná gay, ale skvěle zpívá, bla bla bla... tahle parta polonahých krásných chlapů vás prostě dostane. P. S. Díky Bohu, že Manganiello dostal více prostoru než minule, je fantastický. P. P. S. Druhá projekce proměnila moje nadšení v pouhé čekání na pár zábavných scén... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Celá podstata tohoto diela je v tom, že pár chlapov za zenitom nechcú dovoliť zubu času aby určoval kedy majú skončiť svoju kariéru striptérov ale, že si o tom rozhodnú sami jedným veľkolepým vystúpením. Ok, to že sme celý príbeh prvého filmu spláchli do hajzla asi za 5 úvodných minút som prekusol. To že celá stredná pasáž bola nenormálna nuda som tiež ešte prekusol. Ale to že chalani sa idú rozlúčiť najmastnejším vystúpením svojej kariéry a potom tam predvedú pár roztrhaných tielok je dosť na hovno a to nie som žena bažniaca po troške testosterónu. Mám rád tanec a Čuník Tatum už neraz ukázal že to vie pekne rozbaliť ale toto bola katastrofa. Asi tá haluz v tých potravinách je to čo udržalo aspoň jednu hviezdu na tielku Magic Mika. 22% ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amerických štátoch Georgia a Južná Karolína. (MikaelSVK)
  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama