Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Zažila jsem konečně ten pravý orgasmus?" Podobnou otázku si časem položí každá dívka s určitou mírou podezřele nejednoznačných praktických zkušeností v oblasti sexu. Tři nejlepší kamarádky Ingen, Victoria a Lena jsou sice sexy a navíc chytré, ale snad díky Amorově škodolibosti jsou právě jejich milostné zážitky naplněny spíše než spalující vášní veselými historkami s předčasnou pointou. Ne, že by nápadníků bylo málo, ale umění milovat v středoškolských osnovách nenajdete. V takovou chvíli může vzít frustrovaná dívka do vlastních rukou nejrůznější pomůcky, nebo svůj osud. Podnikavé přítelkyně se pustí do hledání ztraceného orgasmu s pružností osmnáctiletých a důkladnou teoretickou přípravu testují v praxi. Zatímco Ingen jde na věc s přesností téměř vědeckou, Victoria vidí cíl v kvalitě zrozené z kvantity a Lena romanticky věří, že první velký orgasmus ji přinese první velká láska. Přes nečekaná dobrodružství a řadu komických úskalí dospěje hledání ztraceného orgasmu u všech tří kamarádek k překvapivě působivému vyvrcholení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (255)

Gemini 

všechny recenze uživatele

A víte že to vlastně ani nebyla taková hrůza jako jsem si myslel? Tím že jdou Mädchen, Mädchen trochu jinou, poněkud slušnější cestou, si rozhodně nepohoršily - srovnejme s Kluci To Taky Chtěj, Kalhot v Pozoru a podobných...podobných. Třetí hvězdička je za to, že se v Německu podařilo najít tři dívčiny nadprůměrně milého vzhledu;) ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Nemám rád teenagerovské komedie. Proč ? Snaží se ukazovat život takový, jaký podle nich je, což vůbec není pravda. Jednu hvězdičku nedám, protože je to lepší než druhý díl. Dokonce jsem se u toho tak trochu bavil a fandil různým hrdinům (na tu blonďatou, nehezkou kr~vu jsem se upnout nemohl, i když to měl být hlavní chyták filmu). To samé, jako Klub Sráčů, trochu mě to bavilo, trochu to patří k tomu lepšímu v oblasti teen-comedy. 25%. ()

Reklama

Dinoo 

všechny recenze uživatele

Ale nie ! Nemecký film o sexe? Je to príšerná hrúza snaď jediný dôvod prečo nedávam odpad je scénka s orgazmom na bicykli to je jediná scénka ktorá ma ako tak dokázala pobaviť. Inak nevidím na tomto úchylnom snímku nič zaujimavé a toto teda podla mňa určite neni film pre teenegerov kde by sa niečomu mohli priučiť alebo zasmiať.. ()

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele

Vcelku prijemna teenagerska komedie ktera nejde tak daleko jako treba "Prcicky" a tudis se nemusite divat na plnymi dousky vypitou sklenici se spermatem a podobne. Vic mi taky sedi "evropsky styl".. Rozhodne od toho ale necekejte nejake moralni poslani nebo neco podobneho, je to film hlavne pro pubertaky a ti si na takove veci moc nepotrpi.. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Poděkujme mikroshitu, jehož produkt jsem si zas po pár měsících pustil (systém na hry) a hned mi nodík začal hlásit trojany, o pár minut později došlo na proklínání Matlabu, Oraclu a jinejch úžasnejch programů s milióny souborů. No a při čekání došlo i na tuto nezáživnou komedii, i když to má i světlé chvilky s Lenou :-). Win a tohle má něco společného, už nikdy je nechci vidět... ()

Galerie (22)

Související novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (více)

Reklama

Reklama