Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

Earl10 

všechny recenze uživatele

Tvůrci byli natolik soudní, že když už pokračování tak s jinou rodinou, respektive hlavním hrdinou. Úvod se tváří jako hi-tech thrilller, každopádně se jedná o nejhorší pasáž filmu. To co definuje tuto sérii, tak ve filmu zůstává a dostává překvapivě mnoho prostoru. Tím mám na mysli závěrečnou bolestivou srandu plnou vcelku originálních pastí. Nutno však podotknout, že hlavní představitel by musel být přinejmenším genius, aby dokázal toto všechno vymyslet. Každopádně je zdatný elektrikář. Snímek je vesměs hrozná hovadina dělající svým předchůdcům ostudu, ovšem díky závěrečné půlhodince se jedná i tak o snesitelnou záležitost. [40%] ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ok. Tento film je fakt zlý. Nebudeme si klamať. Ale každé Vianoce sa len rehocem na tom ako zlý tento film je. Proste je to tak zlé, až sa to stane dobrým. Budem tomu preto dávať vysoké hodnotenie? Nie. Ale dám štyri hviezdičky už len preto, že sa to pre mňa stalo komédiou z celkom iného dôvodu, než to malo byť. Hrozný film, príšerne napísaný, príbeh úplne mimo akejkoľvek reality... ale vždy sa len rehocem na tom jak je to zlé. To sa však už nedá povedať o 4-ke. ()

Reklama

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Dojení krávy, která je už dávno bez mléka, je v Hollwoodu hodně oblíbeným koníčkem zoufalých producentů. A toto je nádherným příkladem té činosti, která sama v závěru musela stát pár zničených kariér a milionů dolarů v prdeli. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, na svůj tisící komentář na čsfd jsem si měl asi nalézt lepší a hodnotnější film. Hold co na plat, život stojí v jistém smyslu za hovno, jako tato sračka, v jejímž stínu i ona sračka ztrácí svou sračkovitost:-) ()

cinemag 

všechny recenze uživatele

Po právem si tento film na sebe nevydělal. Je vůbec ostuda, že používá značku HOME ALONE, i když jedna hláška mi z něj utkvěla v paměti, ale z pocitu trapnosti ji radši nenapíšu, takže to mluví za vše. Na vlastní nebezpečí! Holt tvůrci chtěli z diváků vytřískat další dolárky. Dávám 2* víc si totiž nezaslouží. První a druhý je 1000 krat lepší. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Po nějaké době jsem opět podlehl volání svých masochistických sklonů. Normáně navštěvuju salón na náměstí Budovatelů, jenže domina Pamela měla zrovna klienta a já to nemohl vydržet, a tak jsem si raději pustil film. O Sám doma 3 se vyprávějí doslova legendy, takže jsem čekal aspoň divácký výprask. Kdysi dávno, když frčel DJ Bobo a Krok za krokem, vtrhl do kin třetí díl oblíbené série Sám doma. Nikdy jsem ho neviděl a jsem tomu rád, protože ve své dětské naivitě bych na něm jistě našel něco, co by se mi líbilo. Po osmnáctileté odmlce, kdy už o nějaké nevinnosti nemá smysl mluvit, můžu tuhle fekálii ohodnotit zralejším okem. Tvůrci si ve své drzosti dovolili nazvat výplod svého heroinového rauše Sám doma, nicméně s mnohem zdařilejšími předchůdci to má společných jen pár styčných prvků: Chicago, zimu, zločince a kluka, co je sám doma. Tentokrát se příběh neodehrává o Vánocích, ale v lednu, kdy se chodí do práce a do školy a vánoční atmosféra je v tahu. Lupiči, kteří jsou tentokrát čtyři, nejsou vtipnými a charismatickými lumpy jako Harry a Marv, ale bezkrevnými a pitvořícími se tupci, zapletenými do ohrožování národní bezpečnosti USA. Líbivost původních dvou filmů bere za své i absencí citové dějové linky s lidmi na okraji společnosti (sypač chodníků a holubí dáma). Není mi vůbec jasné, proč byli vybráni herci vzhledem připomínající Kevinovu legendární rodinku, když se protagonista (možná naštěstí) ani nejmenuje Kevin McCallister. Pasti, které nesympatický Alex dobyvatelům své tvrze přichystal, nejsou ani uvěřitelné, ani vtipné, ani zabijácké, jsou to jen bezbřehé kraviny. Na těch šňůrách, kterých musel Alex spotřebovat celé kilometry, se měl raději oběsit celý natáčecí štáb a nekazit pověst tradiční vánoční značce. Příště raději počkám, až bude mít Pamela čas, protože jak se říká u nás, „wartgi guwno řiť targo“. (1 099.) ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Chicagu, Evanstonu a Skokii ve státu Illinois. (Cheeker)
  • O tomto filmu se uvažovalo jako o posledním dílu série, který bude promítaný v kinech. (Cheeker)

Reklama

Reklama