Reklama

Reklama

VOD (1)

Když Max Mercer zůstane o Vánocích sám, udělá cokoli, aby ochránil svůj domov před vetřelci. (Disney Channel)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (79)

blackJag 

všechny recenze uživatele

"#ŠPATNÉ-ROZHODNUTÍ." Věděl jsem, že to bude špatné, ale musel jsem to vidět na vlastní oči :-) A je to opravdu přesně tak špatné, jak naznačují ohlasy, ve shodě po všech stránkách, počínaje scénářem, pokračujíce výběrem herců a konče prací režiséra - děs! Jediný, kdo se na to celé od začátku totálně nevysral, byl Debney, jako autor hudby, ten je na dosrání milovaných hudebních motivů Johna Williamse prostě moc zkušený, takže tady to klaplo... Film je opravdu neuvěřitelně špatný, i když nevypadá nijak levně (jde vidět, že nějakou kačku to stálo) a jediný důvod, proč nedávám odpad!, je jednak hudba (fakt se mi ty variace líbily) a potom funkční začlenění jednoho z protagonistů původních prvních dvou dílů, tedy Devina Ratraye přímo v roli Buzze - jeho komentář k bratrovi Kevinovi byl jediným vtipným momentem filmu. 10% ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Veľmi nešťastný remake. V prvej tretine už síce bolo jasné, že film nemá rovnaké kúzlo, ako originál, ale bol som zvedavý, pretože to vyzeralo, že sa tvorcovia snažia otočiť celý koncept naopak - zlodeji sú v skutočnosti kladné postavy a chalan je nepodarený fagan. Veľa tomu nasvedčovalo: chlapcova rodina je bohatá a nesympatická, zatiaľ čo rodina zlodejov drží pokope. Jediný moment, ktorý má srdce tiež prichádza, keď si Ellie Kemper spomína, ako im bolo dobre v dome, ktorý musia kvôli financiám opustiť. Je preto úplne šialené, že v záverečnej tretine chce film zopakovať bežný koncept Sám Doma - ako môžu tvorcovia očakávať, že sa bude divák baviť na trýznení zlodejov, keď sú to hlavní protagonisti filmu a divák im fandí? Absolútne to nefunguje a je to škoda, lebo inak film vyzerá fajn, hudba znie povedome, zlodeji sú sympatickí, otočený koncept mohol byť zaujímavý a Buzzove cameo je tiež obstojné. Keby na tom trochu viac popracovali, mohol z toho byť slušný priemer. Takto je to len veľké sklamanie. ()

Reklama

Derek odpad!

všechny recenze uživatele

jednoznačný kandidát na najhorší film roku, i keď tu podľa mňa nejde o film, ale len o "content" výplň pre disney+ službu a film ktorý kanibalizuje na jednom z najlepších vianočných filmov všetkých čias. inak mám rovnaké výhrady ako silentname, ktorý vistihol úplne presne všetko čo je na tomto paskvile zlé... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako vystihnúť plusy? No v podstate ani len nepomyslieť na nedostižný originál. Nevidieť v tom bohapustú vykrádačku ( ani ňou vďaka nieje ) a zamerať sa skôr na postavičky ( dvojica nútených zlodejov či jedna známa postava z originálu, ktorá si tu ukradla dosť veľký kus koláča ) okolo toho hlavného ´´hrdinu´´, pretože práve on je najhoršou a najmenej sympatickou položkou tohto filmu. Jednoznačný castingový omyl nového tisícročia a najhorší detský výkon za posledných 100 rokov. Troška tej vianočnej atmosféry v mierne trapáckom štýle nezaškodí. ()

Harapes 

všechny recenze uživatele

Když vidím zdejší hodnocení,tak musím jen souhlasit,ale ne tak úplně. Je to sice blbost, nijaké herecké výkony,ani ta zápletka se fakt nevydařila. Ale takových filmů,co je hodnoceno jako odpad je převelice a já bych ostatním řekl, ať se na to klidně podívají. Vůbec nic od toho nečekejte,ale Ty mladší děti budou spokojení. Za mě 40 %. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama