Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nenahraditelný Macaulay Culkin je touhle dobou v léčebně pro drogově závislé a producenti se ho rozhodli nahradit úplně neznámým a netalentovaným hercem. V podstatě jsem rád, že se to nepovedlo a že brzo Tv Nova dojdou povolené opakování prvních dvou dílů na každý Štědrý večer za posledních 10 let. Také jsem rád, že série Sám doma skončila a tento opravdu tragický film ji nadobro pohrřbil opravdu hluboko. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi slabé, no ajtak nie až tak aby bolo hodnotenie 22 %. Sám doma 3 dopláca hlavne na to že dva predošlé diely sú úplne niekde inde. Scenár je o mnoho tupší a ničím výnimočný aby si film niekto opakovane púštal. Záporný tým nemá poriadne čím rozosmiať a ani tu nemáme hlbšie posolstvo. Herci mi boli miestami až nesympatický a trochu asi funguje spomienkový optimizmus. Zívať od nudy pritom nebudem, a určite nedám odpadové hodnotenie. Takých 40-45 % je podľa mňa adekvátnejšie. ()

Reklama

Fiftis odpad!

všechny recenze uživatele

Veľa Odpadov som neudelil. Tento diel, v poradí už tretí, sa v žiadnom prípade nemôže porovnávať s dielmi predošlými. Osobne mi je strašne ale strašne ľúto, že vôbec tento film vznikol a neskôr dokonca štvorka. Mizerné ale naozaj mizerné výkony všetkých hercov a opakované scény z predošlých dielov poukazujú na vysychajúcu studnicu nápadov, ktorá počas tretieho pokračovania vyschla úplne. Mne tu totiž vôbec nesadol hlavný predstaviteľ, nemám toho "herca" rád, je to ako mladý Justin Bieber a od tohto faktu sa už len odvíjal celý film. Hoci sa banda zlodejov so svojimi vychytanými lsťami snažia ako chcú, aj tak sa vraciam radšej k zlatému Culkinovi. ()

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování slavné rodinné komedie,které bych nazval trestným činem.Za prvé je bez Culkina a Linz je opravdu velmi nevýrazný a velmi nezábavný.Za druhé je scénář absolutně stupidní a bez nápadu.A za třetí je Raja Gosnell opravdu režisér,který si asi spletl povolání,protože tady opět ukazuje,jaký je zoufalec.Nápady a jakákoliv invence mu nic neříká,o vedení herců ani nemluvě.Kdyby se film jmenoval třeba"Malý nezbeda",no prosím,je to jenom hovadinka,ale nazvat ho"Sám doma 3" a pak ho tak prezentovat zaslouží gumovou hadicí přes záda tomu,kdo to vymyslel.U mě jasných a čistých 0% a to bez debaty. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Alex D. Linz - (Alex Pruitt) +++ Olek Krupa - (Petr Beaupre) +++ Rya Kihlstedt - (Alice Ribbons) +++ Lenny von Dohlen - (Burton Jernigan) +++ David Thornton - (Earl Unger) +++ Haviland Morris - (Karen Pruitt) +++ Kevin Kilner - (Jack Pruitt) +++ Scarlett Johansson - (Molly Pruitt) +++ Produkcia: John Hughes +++ ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 30,9 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 79,1 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama