Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak ako, ja nemam rad Culkina, to je velmi diplomaticky povedane, v skutocnosti ho neznasam- nevie hrat. Rozjel ale uspesnu seriu, ktora mala az 5 pokracovani. A trojka je hodne, hodne nepravom podceneny film. Jaxom si zistoval, tocilo sa to v Chicagu, chyba tu Pesci a Stern, no a aj klasicka MacCallisterova rodina /John Heard, Catherine O´Hara.../, ale stale ako slaby podpriemer to obstoji. Mnoho ludi tu vo velkom odpaduje, mne sa nezda zeby to bolo az tak spatne - ostatne casti uz boli spatne, to jo. Takze ci s Kalkinom ci bez, obcas na Vianoce sa to pozriet da - scena ked sa chlap vyvalal v mokrom kasovitom snehu premiesanom s vodou sa mi vidi doteraz. Druha scena ktora sa mividi je ked zlodejovi pricvakla prsty pasca na mysi  : 35 % ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Kde jsou zloději ??" - "Žádní nejsou !! Jen jeden nemocný chlapec s bujnou představivostí.." - "To je trapné !!" Ok, souhlasím !! ;) Nutno ovšem dodat, že tady měl budoucí šmoulo(s)tvůrce Raja Gosnell svůj debut řádně ztížený.. Chápu, proč zrovna jej nenažraní producenti oslovili, aby se chopil předem prohraného úkolu natočit další pokračování dvou velmi úspěšných bijáků, navíc na základě scénáře, který se jen dost nešikovně a naivně pokouší ozvláštnit recyklát prvních dvou filmů.. Když navíc už první sequel pouze variuje a nečekaně úspěšně upgraduje totéž téma, což v důsledku vlastně Columbusův Sám doma 2: Ztracen v New Yorku na straně jedné scénáristické lenosti navzdory činí natolik zajímavým, v této oblasti totiž Chris Columbus zvláště s tak krátkým časovým odstupem uspěl jako málokdo jiný před ním.. Gosnell byl jako Columbusův učeň poměrně logickou volbou, byť by tedy jeden spíše ocenil, kdyby nabídku s díky a pokorou raději odmítl.. A tak byl nakonec i Culkin, který měl již v době natáčení dost problémů sám se sebou, rád, že se na něj, když se servírovalo tohle zkažené Columb(us)ovo vejce, nedostalo.. Narozdíl od mladičké Scarlett Johansson.. A šílený John Hughes ?? Se svým scénářem tradičně naprosto nevyzpytatelný.. Špatný biják se špatnými padouchy - Při vzpomínce na skvostného Joea Pesciho, který svou rolí výborně paroduje své proslulé mafiánské role, jen zamačkávám slzu.. který však vlastně nikdy neměl naději na úspěch.. Jen to obligátní a obludné tahání mrtvé kravky za cecík.. ()

Reklama

cinemag 

všechny recenze uživatele

Po právem si tento film na sebe nevydělal. Je vůbec ostuda, že používá značku HOME ALONE, i když jedna hláška mi z něj utkvěla v paměti, ale z pocitu trapnosti ji radši nenapíšu, takže to mluví za vše. Na vlastní nebezpečí! Holt tvůrci chtěli z diváků vytřískat další dolárky. Dávám 2* víc si totiž nezaslouží. První a druhý je 1000 krat lepší. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Sám doma, to není o klučíkovi bojujícím s gangstery. Není to o pro mně nesympatickém Culkinovi ani o trochu sympatičtějším Alexovi Linzovi, kterej měl účes jak z éry sedmdesátek. Sám doma je prom mně osobně o Harrym a Marvovi. A jelikož tu chyběli, nebylo prakticky na co koukat. To koncetrované neustálé padání útočníků, hekání a svíjení se v těch všelikých pastech nebylo ani trochu vtipné. Divák se tak nějak pomalu modlil aby se nájezdníci konečně dostali do domu a mohla přijet kavalerie. Ta přijela v podobně dvou pluhů, vozidel FBI a nezbytných hasičů, kteří pak běhali kolem objímajícícho se Alexe s maminkou jak američtí pěšáci kolem umírajícího kapitána Millera v Ryanovi. Chyběl tam už jen prezident of USA a tleskající dav mávající vlajkami s hvězdami a pruhy. Ne, z jednoho čajového sáčku možná uděláte ještě jeden čajík, ale ten třetí výluh už nebude k pití i když sáček znovu pěkně zabalíte. Tohle bylo opravdu trapné - ODPAD. ()

zipper111 odpad!

všechny recenze uživatele

Sám doma jsem jako malej měl fakt rád, pak jsem to viděl asi 1000x (to jsem ještě měl televizi, koukal občas na televizi H@vna a tam to dávali ještě častějc než Mrazíka...hergot já byl vůl) a už mě to tak nebere. No a pak si nějakej vocas řekl, že z toho vytříská ještě víc a natočil trojku, což je ultimátní sra... novácká záležitost :) Vřele nedoporučuji... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Chicagu, Evanstonu a Skokii ve státu Illinois. (Cheeker)

Reklama

Reklama