Reklama

Reklama

Rozpal to, šéfe!

(pořad)
  • Slovensko Rozpáľ to, šéfe!
Reality-TV
Česko, 2014, 36 min

Kamera:

Jan Pivoňka

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nenechte si ujít jedinečné grilování se Zdeňkem Pohlreichem. Díky Zdeňkovým zkráceným receptům si i pod širým nebem připravíte labužnické pochoutky! (Stream.cz)

Recenze (36)

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

Ještěže jsou kuchaři jako Jamie Oliver, Gordon Ramsey, Ainsley Harriott a další a další, které může náš rádobykuchtík, vykrádat. Ale je tu jeden zásadní rozdíl. Všichni ostatní vaří s láskou, mají pro jídlo cit a je to vidět i v té prezentaci a kultuře vaření. Dokonce i italský čech Emanuele Ridi je oproti němu frajer. Pominu-li to, že Pohlreich, vaří ve vytahaném svetru a teplákách (alespoň to tak vypadá), tak mu to vaření ani trochu nevěřím. Působí to na mě dojmem "nemusí to mít "ksicht", hlavně, že jsem vidět". ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Příjemná atmosféra a prostředí. Možná trochu utahané a v pomalejším tempu. Je to ale především o receptech a ty prozatím vypadají skvěle. Člověku se zbíhají sliny až má chuť jít na zahradu a okamžitě rozpálit gril. Později např. u ryb jsou jídla, které si těžko uděláš doma pokud není poblíž velký a kvalitní supermarket. Celkem má pořad 6 dílů rozdělených do okruhů. Mé zhodnocení receptů s jedním vypíchnutím: 1. díl: (60%, krkovice s česnekem), 2. díl: (60%, jahody s kozím sýrem), 3. díl: (40%, pečené fíky), 4. díl: (45%, křenové brambory), 5. díl: (75%, grilovaný ananas), 6. díl: (55%, kuřecí křidýlka) ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Zdenda je machr, co se vaření týče (dle odborné veřejnosti patří do první desítky (šéf)kuchařů u nás) - o tom vůbec nepochybuju. Je to vidět... baví ho to, umí to, mluví o tom jídle s vášní. Prostě vaření je v jeho podání paráda, občas hodí nějakou tu svou superhlášku a je to. Akorát ty zbytečný prostřihy, který mají být asi vtipný nebo jaký, ty by tam být nemusely. Stačilo by toto prostříhat a bylo by to OK. ()

Milonak 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si to spočítal - tohle je už 6. pořad se Zdeňkem Pohlreichem, kde je v názvu slovo "šéf". A to nepočítám další....Není už toho trošku moc? Odpovím si sám: JE. Pohlreich by měl být taky trochu soudný a i když má za tyto pořady určitě velice dobře zaplaceno, tak by měl zvážit, zda se nasáčkovávat do nových a nových TV pořadů. V posledních letech se začala z jídla dělat hrozná věda a je to jenom způsobeno tím, že jsou lidé líní a hloupí na to, aby si zjistili, odkud jídlo pochází a co obsahuje, případně jak si něco dobrého uvařit. Tento pořad už mě skutečně neskutečně (zajímavé slovní spojení,,:-)) otravoval....25% ()

Iron_Man 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že je to slabší, protože je to opět jiný koncept pořadu. Nevidím důvod, proč bych měl Zdéňu srovnávat s Ramseyem nebo Oliverem, protože to se srovnávat nedá - Zdeněk je náš a líbí se mi, že se nebojí. To je jako, kdybych měl luxusní Škodovku v plný výbavě a nadával, že to je k prdu a není to ani originální, když Ferrari Gordon nebo Lambo Jaime mají hezčí design, jsou výkonnější atd. Akorát problém je v tom, že na našich silnicích se s touhle károu projedete málo kde, ale ta Škodárna může jezdit skoro všude. Proto těmhle pořadům fandím. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama