Reklama

Reklama

V původním a velmi poutavém snímku, plném živých hudebních vystoupení, Streep ztvárňuje postavu Ricki Rendazzové, slavné kytaristky, která se ve snaze splnit si své sny o rockandrollové slávě dopustila nepřeberného množství životních chyb. Během návratu domů dostává tváří v tvář své rodině šanci tyto chyby napravit a změnit se. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (133)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Miestami parádne zvládnuté scény, miestami však dosť „umelo vykonštruované“ snímky. Ako vždy, M. Streep je tá ktorá na seba najviac upozorní. Keď niekoho príbeh neláka (je to však zo skutočného života a v každej rodine sa to môže objaviť), tak aspoň môže vidieť jeden z ďalších hereckých tvár skvelej M. Streep. Jej hra a postava bol veľmi dobrá! Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nikdy není pozdě je vlastně film o ničem. Má v sobě jednu jedinou zajímavou myšlenku. Ukázal vlastně to, co filmy obvykle neukáží. Meryl Streep je rockerka, která šla za svým snem. Vybrala si kariéru hudebnice před rodinou. A i když nechci říct, že si zvorala život, tak slávu a peníze rozhodně nezískala. Její rodina jí nesnáší, děti prakticky neznají a ona sama ví, že to celý po*ělala. Meryl Streep ukazuje, že hrát umí perfektně. Zvládá svou nespoutanou postavu i snahu být matkou dobře. Proto je škoda, že okolo ní nedokázal Jonathan Demme postavit film, který by tak šíleně nenudil a při jehož sledování jsem se ani jednou neusmál ani nedojal. Když tu už byla scéna potenciálně vtipná, je utnutá a nebo totálně zahraná do ztracena. A tak to je s celým filmem. ()

Reklama

dom156 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mi přijde, že když u nějakého filmu moc toho neočekávám, tak jsem pak velmi mile překvapen a platí to i pro tento snímek. Sice bych snímek určitě nezařadil do kategorie komedie, ale budiž. Velmi mě bavilo sledovat narušené vztahy v rodině a chování jednotlivých protagonistů, byl jsem zvědav jak to celé dopadne a dokázal jsem s hlavní hrdinkou soucítit. Film měl docela příjemné tempo a nenudil jsem se. Streep je typ herečky, že jí dáte jakoukoliv roli a ona to zahraje perfektně, také její vzhled vypadal velmi solidně, pochvala maskérům apod. Překvapilo mě jak jí šlo hraní na kytaru a že díky jejímu umu režisér rozšířil repertoár písní co hrála, ze 3 na 10. Jediné co mi vadilo, že to nemělo nějaké pořádné rozuzlení, které by mě dostalo do kolen, proto dávám 4*. A opět se pozastavím na překladem názvu tohoto filmu, bude se asi opakovat stále dokola, ale asi by se měli zamyslet ti co to překládají nad tím jak přeloží názvy filmů, tohle je šíleně zavádějící. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film se většina lidí podívá asi hlavně kvůli Meryl Streep. A udělají dobře, protože jejich oblíbená herečka je pravděpodobně potěší. Bohužel zbytek je jedna velká nuda, a pokud budete čekat něco navíc než jen vaši oblíbenou Merryl, tak to máte smůlu. A nezachrání to ani rockové písně. Koukat na to znova, by bylo doslova mučení. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Rockenrollová babička Streepová to fajne rozbalila. Mne ale osobne tie pesničky prišli zbytočné, bolo ich veľa a predlžilo to film. Bolo to dobré, dobre sa to počúvalo, ale chápete. Dejovo veľmi podarené, s dobrým obsadením. Síce predvídateľné, s postavami, pri ktorých dopredu ako dopadnú a ani vás veľmi nezaujímajú. Ale feeling a energia sa tomu ubrať nedá a to asi jediné robí tento film pozeratelným až dokonca. 3 z 5 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu se objevilo několik chyb spojených s americkým městem Indianapolis ve státě Indiana. Ricki (Meryl Streep) sem například letěla s leteckými aeroliniemi JetBlue, ty však na této trase nelétají. Chyba se také objevila, když Ricki vystupuje z taxíku v Indianapolis. Ten má na boku napsaný zkrácený název města "Indi", tato zkratka se však správně píše "Indy".
    (hansel97)
  • Diablo Cody se inspirovala životem své tchýně, která mnoho let hrála v rock & roll skupině. (jezurka42)
  • Pieseň „American Girl“, ktorá zaznie na začiatku filmu, sa objavila aj vo filme Mlčanie jahniat (1991) od toho istého režiséra. (Lucjen)

Reklama

Reklama