foto

Diablo Cody

  • nar. 14.6.1978 (40 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Diablo Cody je oscarovou scenáristkou snímků Juno, Jennifer's Body: Bacha, kouše a Znovu a jinak. Je také společně se Stevenem Spielbergem autorkou seriálu Tara a její svět, který byl oceněn Zlatým glóbem a cenou Emmy.

Falcon

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Tully
2015 Nikdy není pozdě
2013 Hříšná cesta do ráje
2011 Znovu a jinak
2009 Jennifer's Body - Bacha, kouše!
2007 Juno

TV seriály

2017 One Mississippi (TV seriál)
I Want To Hold Your Hand (S02E01)
2015 One Mississippi (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2011 Tara a její svět (TV seriál)
...youwillnotwin... (S03E01)
2010 Tara a její svět (TV seriál)
From This Day Forward (S02E12)
Explosive Diorama (S02E08)
Yes (S02E01)
2009 Tara a její svět (TV seriál)
Miracle (S01E12)
Alterations (S01E07)
Work (S01E03)
další epizody (5)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Jennifer's Body - Bacha, kouše!

TV seriály

2008 90210: Nová generace (TV seriál)
2005 Robot Chicken (TV seriál)

Dokumentární

2018 Be Natural: The Untold Story of Alice Guy-Blaché
2011 Amerika na pokračování (TV seriál)
2009 A Night at the Movies: The Suspenseful World of Thrillers (TV film)

TV pořady

2017 Talk Show the Game Show (TV pořad)
2009 The Jay Leno Show (TV pořad)
2008 80. Annual Academy Awards (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
2002 Durch die Nacht mit... (TV pořad)
Last Call with Carson Daly (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Tully

Režijní filmografie

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 One Mississippi (TV seriál)
I'm Alive (S02E06)
Can't Fight This Feeling (S02E05)
Who Do You Think You Are? (S02E04)
další epizody (6)
2016 One Mississippi (TV seriál)
New Contact (S01E06)
How 'bout Now, How 'bout Right Now (S01E05)
Let the Good Times Roll (S01E04)
další epizody (5)
2015 One Mississippi (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2009 Tara a její svět (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace