Reklama

Reklama

V původním a velmi poutavém snímku, plném živých hudebních vystoupení, Streep ztvárňuje postavu Ricki Rendazzové, slavné kytaristky, která se ve snaze splnit si své sny o rockandrollové slávě dopustila nepřeberného množství životních chyb. Během návratu domů dostává tváří v tvář své rodině šanci tyto chyby napravit a změnit se. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (133)

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Čtyři rudý, protože máma, dcera, hudba. Ale ta imbecilní móda dávat do trailerů scény, kerý pak nejsou ve filmu, mi nejde do hlavy. Ideální film pro militantní bio raw vegany a podobnou „hate freely go green evangelium“ šířící chamraď, protože scéna ze začátku svatby z nich dělá úplný kretény, čímž je úžasná - a trefná. Naštěstí na závěr dojde ke sluníčkově hudebnímu hepyendu, kde chyběj akorát jednorožci seroucí duhu, takže po shlédnutí týhle nasládlý jednohubky odchází člověk z kinosálu celkem spokojenej, i když se původně těšil na mnohem víc. 70-80% ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

O Meryl se není třeba bavit, to je, jak známo tak kreativní herečka, která zahraje všechno. Dalo se jí proto věřit, že je tou pravověrnou rockerkou, i když tu kytaru držela, jak prase kost. Já jsem si tímto filmem jen potvrdil to, co vím už dávno. Rocková muzika sbližuje lidi a prolamuje ledy, tam kde je třeba. Viděl jsem lepší filmy s Meryl, než je tento o navázání zpřetrhaných rodinných vztahů, ale i tak jsem spokojen a při závěrečné, svatební scéně jsem byl na měkko. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film není nic úžasného, není to nic, co bychom už dříve neviděli, ale má jednu velkou výhodu a to, že ho táhne Meryl Streep, která opět ukázala, že dokáže zahrát cokoliv a zároveň si to i užít. Je tam pár vtipných hlášek, o které se většinou postará její dcera Mamie Gummer a samozřejmě skvělá hudba plná energie. Já jsem si užívala každou minutu a i když tam je pár chybiček i tak je to skvělá podívaná plná energie a Meryl Streep. ()

AddieWilimes 

všechny recenze uživatele

Meryl Streep je můj oblíbený robot, který zahraje cokoliv. Ale když je film ze své podstaty nedotažený, sama bohužel nic nezmůže. Nejsem si úplně jistá, o čem měl snímek být. Pokud o rodině, měl jí být místo písniček přidělen větší prostor. Kde bylo to slíbené drama? Všechno se po tolika letech téměř vyřešilo během pár dní jako lusknutím prstů. A když se zdálo, že se něco rýsuje (kontaktní scéna s ex-manželem), opět vše utichlo. Škoda. Pokud ale film měl být o kapele (protože mi to obsahově tak víc připadalo), měli dostat prostor ve filmu i ostatní členové (místo figurující dvojice). Streep sice ve svém věku vypadala sexy, ale pouhé pozorování její energičnosti na pódiu nestačí, zvlášť když vím, co všechno další umí. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Film sa dosť pomaly rozbiehal a v jednom momente úplne zabrzdil. Ale našťastie potom nabral druhý dych a išlo sa až do príjemného konca. Nie som si istá, čo malo byť hlavným motívom filmu, pre mňa asi to, že nikdy nie je neskoro na druhú šancu. Hudba bola ale fakt dobrá. Aj Meryl Aj Mamie. A celá časť so svadbou sa naozaj vydarila. Nebolo to zlé, ale druhý krát ten film asi pozerať nebudem. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Diablo Cody se inspirovala životem své tchýně, která mnoho let hrála v rock & roll skupině. (jezurka42)
  • Pieseň „American Girl“, ktorá zaznie na začiatku filmu, sa objavila aj vo filme Mlčanie jahniat (1991) od toho istého režiséra. (Lucjen)
  • Julie (Mamie Gummer) oslovuje svoji babičku jako „oma“, což je původně holandský výraz. (jezurka42)

Reklama

Reklama