Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 2
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (611)

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Debilní a nechutná prasárna, přesně jak to mám rád. Na nic nemyslet a užít si hodinu a půl naprosto imbecilního, ale přesto geniálního humoru, kterej by normální člověk prostě nevymyslel. Hlaškující a parodující akční jízda, která by nebavila jen naprostýho suchara. Lámal jsem se smíchy od začátku až do konce. A že ta akce byla taky špičková. Kratší stopáž utekla jako voda a za čas si to musím prostě dát ještě jednou, protože to člověk napoprvé jen tak nezpracuje. Sacha odvedl skvělou práci, Mark Strong sekundoval svojí vážnou roli úplně na jedničku a potěšil Scott Adkins v roli "zbytečného" záporáka. Britové prostě umí a ta britská angličtina byla top. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jooo, tohle je pecka...SBC se zase jednou předvedl...a vůbec nevadí ta 2-3 letá odmlka, kdy nejspíš vymýšlí všechny ty...no, řekněme si narovinu...prasárničky a čuňačinky...ale když si dáte decku dobrého vína (chápejte 5 piv a 5 panáků tvrdého) a pokud možno ve stejně opojeném větším kolektivu, logicky, dobře naladěných přátel, budete se bavit přímo Cohenovsky! ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Nečekejte nové, komplexní alterego mistra Sascha Baron Cohena, tentokrát natočil "téměř" normální film, který má dokonce i něco jako samostatný (byť béčkový) příběh. Dočkáme se příjemně přepálené akce, která není vůbec špatně natočena, trefné parodie tematiky Jamese Bonda a hlavně brutálně nekorektního humoru. Je zajímavé, že intermezza Cohenovského humoru jsou do děje vložena jakoby nenáslně, ale přitom opět posunují hranice nechutnosti a nekorektnosti dál, než by normální příčetný smrtelník čekal, což vás v daný moment totálně vykolejí... Musím říct, že takhle by to šlo. :) 7/10 ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ta scéna se slony... jako jsou hranice, za které by se ve filmech už jít nemělo a tohle je přesně jedna z nich! (ano, smál jsem se jak debil :-). Cohen je prostě ďábel, kterýmu není nic svatý, a Grimsby jedna z nejlepších komedií za posledních pár roků, páč když se ten film začne trochu cukat, naběhne tam Liam Gallagher, sorry, naběhne tam Cohen a uzemní to dalším dementním vtípkem (ne, teď zrovna nemyslím ten džouk s Anglií ve finále MS, buhaha, jsem vtipnej). Tenhle film mě naučil tři věci- Cohen je komediální polobůh (páč komediální bůh je Ricky Gervais), Mark Strong badass as fuck a Grimsby neskutečná shithole. "Excuse me, Miss, go fuck yourself!" ()

castor 

všechny recenze uživatele

Sacha Baron Cohen se toho nebojí, opět popustil uzdu své šílené fantazii, znovu se pohybuje na hranici vkusu. Ali G, Borat, Bruno, Diktátor a teď fotbalový chuligán Nobby. Sice už není tak zajímavý jako postavy, které tohle přerostlé hovado stvořilo dřív, ale vtipný je pořád. Zatímco na začátku své kariéry pracoval s živým publikem, dělal bordel a naštval kde koho, nyní se nadobro přiblížil klasické filmové podobě. Grimsby je akční komedií s jakýms takýms dějem, ač předkládá scény, na které běžný divák není moc zvyklý. A drtivá většina herců by si na ně vůbec netroufla (penisový souboj se slony, vysátí jedu z varlete). Mnohokrát se ale trefil do černého (ukrajinský Ben Affleck, nakažení Harryho Pottera, žaloba na frontmana Oasis ad.). Po řemeslné stránce je to díky ostřílenému Leterrierovi fajn, scény z pohledu agenta podařené (Mark Strong láme vazy a vypadá u toho hodně naštvaně), dějově ovšem nic nečekejte. Výsledkem je další z příspěvků do subžánru tajný agent plus vše stěžující hovno na podrážce. Spojení chladnokrevného drsňáka a dobrosrdečného hňupa, který všechno zvrtá, bývá divácky vděčné, ani tady to nebude jinak. Beru nicméně všechny výkřiky od „hrůza“ po „oba palce nahoru“. S dovolením zůstanu někde uprostřed. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Natáčanie filmu začalo 4. júna 2014 a trvalo zhruba šesť týždňov. (MikaelSVK)
  • Automobil, se kterým bratři ujíždějí z akce Ozdravení světa, je elektromobil Tesla model S, který se dá skutečně pořídit v neprůstřelné verzi. (mnx)
  • Nobby (Sacha Baron Cohen) si ve filmu nechá na hrudník vytetovat nápis „England! World Champions! 200016“. To je narážka na anglickou gramatiku týkající se číslovek, jelikož číslo 2016 se v angličtině slovy píše „two thousand and sixteen“, neboli v doslovném překladu do češtiny „dva tisíce a šestnáct“. (Matej.Mirejo)

Reklama

Reklama