Reklama

Reklama

Grimsby

  • Velká Británie The Brothers Grimsby (více)
Trailer 1
Velká Británie / Austrálie / USA, 2016, 83 min

Obsahy(1)

Nobby (Sacha Baron Cohen) má všechno, co si muž z Grimsby může přát – 9 dětí a přítelkyni (Rebel Wilson), kterou nade vše miluje. Chybí mu jen jediné: jeho mladší bratr Sebastian (Mark Strong), kterého už 28 let marně hledá. Když Nobby svého bratra konečně najde, netuší, že má před sebou nejnebezpečnějšího agenta MI6, který právě odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastian je však křivě obviněn a dává se na útěk. S hrůzou si uvědomí, že pokud má zachránit svět, neobejde se bez pomoci největšího blbce na zemi - svého bratra. (Falcon)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (611)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $6,874,837Tržby Celosvetovo $25,181,373Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,071,550Tržby za predaj DVD v USA $1,253,876║ Sacha Baron Cohen už ide dosť mimo mysu, jeho perverzné fekálne trapošiny sú už maximálne vývarové, už by mal prísť z niečim iným, už to vôbec neberie, pár krát pobaví ale ako celok do prázdna trápny, ešte že to má tak skromnú minutáž /videl v kine: 40%/ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Místy dobrý, ale místy záměrně hodně brutálně nechutný. Tak nechutný, že to zachází až za hranici nechutnosti. A záměrně jsem si tuhle komedii pustil přesně po Zvířeti s Belmondem, abych si uvědomil, jaké komedie vznikaly tenkrát a jaké komedie vznikají dnes. A musím se přiznat, že daleko radši mám ty komedie, které vznikaly tenkrát. Ty dnešní jak kdyby se kolikrát praly o místo na slunci s maximálním počtem nechutností na osmimilimetrovém materiálu. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Asi nejhorší komedie Sachi Barona. Smál jsem se jen v těch nejnechutnějších momentech, ale takový ty společensko kritický vtipy á la South Park stály za hovno. Nejde o to, že by Cohen vyměkl, to ani náhodou. Spíš jsem čekal. že víc využije prostředí anglických hooligans. Přišlo mi, že ty humory nejsou tak promyšlené, jako dříve. Dost mě překvapily nečekaně fungující dojemné scény z dětství. I když to spíše přispělo ke schizofrenické nefunkčnosti filmu jako celku. Je divné se dojímat nad rozdělením bratrů a pak koukat jak Cohena, ukrytého ve sloní vagíně, mrdá slon gigantickým dickem do prdele. Kažodpádně velký respekt si zaslouží Mark Strong, že to uhrál s vážnym ksichtem. A andělská Annabelle Wallis ve spodním prádle potěší oko každého muže. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Druhá projekce: Ještě, že to točili Britové! Myslím si, že státní příslušnost filmové produkce tohoto kontroverzního snímku rozhodně hrála svojí roli. Kdyby tohle tohle točili Amíci, nejen, že by hlavní role obsadili černoši, ale hlavně by ten zvrácený humor, kterým Grimsby dominuje dopadl trapně a tragický, něco jako Padesát ostínů černé a další americké parodické předělávky. Britové dokázali, jak už je v jejím zvyku z ničeho udělat NĚCO! Tak zvrácenou, nechutnou a černým humorem prošpikovanou komedii jsem dlouho neviděl. Podle všeho to vypadá na komedii roku. ___ (Filmový víkend ČSFD 2016, Letní kino Turnov) ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Grimsby je další komedie od Sachy Borena Cohena a jako odvykle je v ní vulgární a někdy i nechutný humor. Humor je docela vtipný ale neujdete pár nechutnostem. Obsazení je tu skvělé- Mark Strong si agenta MI6 dává (je zajímavé že Strongův přítel je Daniel Craig) a to není jediné. Příběh je docela pěkný ale neujdeme některým klišé a opět to není moc originální. Je to však zábava a vy se budete smát i když nechcete. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (22)

  • Nobby (Sacha Baron Cohen) si ve filmu nechá na hrudník vytetovat nápis „England! World Champions! 200016“. To je narážka na anglickou gramatiku týkající se číslovek, jelikož číslo 2016 se v angličtině slovy píše „two thousand and sixteen“, neboli v doslovném překladu do češtiny „dva tisíce a šestnáct“. (Matej.Mirejo)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte krátka scéna. (barborasara)

Reklama

Reklama