Reklama

Reklama

Richard (Pierce Brosnan) je úspěšný univerzitní profesor, který se vzdá svého zaběhléno životního stylu – krásných vysokoškolaček na jednu noc - kvůli o mnoho let mladší Kate (Jessica Alba), se kterou čeká dítě. O tři roky později se Kate zamiluje do někoho jiného a odstěhuje se. Zároveň posílá svou sestru Olivii (Salma Hayek), aby zkontrolovala, jestli se Richard dobře stará o jejich syna. Je totiž přesvědčena, že se Richard vrátil ke svému nezodpovědnému bonvivánskému životu. Jenže Olivia se do něj ke svému velkému překvapení sama zamiluje... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (73)

nash. 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která není moc romantická a už vůbec ne zábavná. Jen je, navzdory obsazení, plná protivných a nesympatických postav, které se v situacích šustících papírem chovají jako skuteční lidé - tedy hloupě. A stejně jako skuteční lidé se bezradně plácající v bezcílné marnosti odnikud nikam, aby byli nakonec tou nečekaně nudnou podívanou doslova dostrkáni k povinnému happyendu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Absolutně jsem nevěděl do čeho jdu a čím mě vlastně snímek zaujal. Nejspíš hlavně tím obsazením. Jelikož Pierce Brosnan je můj nejoblíbenější Bond a Salma Hayek zas dlouhodobá oblíbenkyně. I jako vysloužilý agent umí Pierce naprosto prodat svoje charisma a musím říct, že jsem ani jeho ani Salmu v takové herecké poloze ještě neviděl. Občas film zkouzne do zajetých klišé nebo neuvěřitelných ujetin, ovšem po většinu času jsem se dobře bavil a vychutnával si věsměs povedené gagy a atmosféru prosluněné Kalifornie. Uzavřel bych to asi tím, že u mě prostě Pierce nejde nemilovat. Pro mě fantastické (zjevně) guilty pleasure...85% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nekonfliktní romanťárna, která sice nenadchne, ale ani neurazí. Brosnan se v romatnickém žánru pohybuje tak trochu jako slon v porcelánu, ale i tak působí snesitelně, Jessica Alba si i tady vystačila bez mimiky, nicméně občas se na ní kouká dobře a Salma je kus, který s přehledem strčí do kapsy 90% o polovinu mladších hereček. Jedním okem tam a druhým ven, ale čas s filmem strávený za ztracený určitě nepovažuji. 55% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Salma Hayek vypadá dvacet let stejně, což není kritika, ale podezření, že skutečně našla elixír mládí, u Jessicy Alby platí to samé. Ač jí doma pobíhají dva caparti, vypadá furt hrozně teenagerovsky, jen škoda, že už dávno nevyhodila agenta. Jiný agent, bývalá nula nula sedmička Pierce Brosnan zraje jako víno, radost pohledět, jak se mu v posledních letech docela daří (respektive myslím, že ho mnozí po předání bondovské štafety Craigovi odepsali). Tihle tři měli být hlavním tahákem téhle úsměvné romance. Jsou, i když s několika výtkami. Režisér Tom Vaughan chtěl obsáhnout skoro všechno, co dnešní zralé jedince trápí (partnerská nevěra, komplikovaný vztah k otci, problémy s alkoholem, dítě na stará kolena, profesní krize a jiné) a bohužel vše jen načal, ale hlouběji s tím nepracoval. Námět slibný, ale být v rukou schopnějšího režiséra, možná bychom mohli být ještě víc příjemně překvapení. Místy až moc sázel na poloodhalené tělo krásné Salmy i mužný výraz stále pohledného Brosnana, ale víc nepohlídal, co mu před kamerou utíká mezi prsty. Za mě i tak spokojenost. A vlastně i milé překvapení. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Na tento snímek jsem se opravdu dlouho těšil a zrovna zde touha předchází pád. Tak trochu jsem doufal, že mezi Brosnanem a Hayek zafunguje chemie podobně jako v Když se setmí z roku 2004, což o to, ona by i zafungovala, ale příběh byl vystaven, dosti nezáživně. Na Jessicu Albu jsem se taktéž těšil, ale dokázala mě akorát tak iritovat po celou dobu filmu. Kdyby se to točilo pouze okolo milostného trojúhelníku ústřední trojice, přidala by se hromada kuriózních situací, jak by se z toho anglický učitel romantismu snaží dostat, tak by to obstálo mnohem a mnohem lépe než v současné podobě. P.S. Salma Hayek našla fontánu mládí, jsem o tom přesvědčen!!! ()

Galerie (189)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama